Rainbow Six Siegen Pohjoismaiden turnauksessa 30 000 euron palkintopotti Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siegen Pohjoismaiden turnauksessa 30 000 euron palkintopotti

Rainbow Six Siege - Nordic Championship

Ubisoft on julkistanut Pohjoismaiden oman -turnaustapahtuman, johon osallistuu kahdeksan joukkuetta viidestä eri maasta. Suomalaisista tiimeistä mukana ovat ja .

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege Nordic Championship 2020 –tapahtumassa palkintopotti on yhteensä 30 000 euroa. Kisa järjestetään suljetulla liigajärjestelmällä, jossa jokainen joukkue ottelee muita joukkueita vastaan kahdesti kuluvan kauden aikana. Kausi alkaa tänään 26. maaliskuuta ja loppuu elokuussa. Liiga kulminoituu päätöstapahtumaan, jossa ratkeaa pelin pohjoismainen mestaruus tälle vuodelle. Lisätietoja liigan kulusta, päätöksestä ja muista yksityiskohdista julkistetaan lähiaikoina.

Samalla liiga on ensimmäinen askel pohjoismaisen Rainbow Six Siege -ekosysteemin rakentamiseen pelin elektronisen urheilun ympärillä. Turnauksen tiimeistä jokaiselle on varattu tuhannen euron minimipalkinto, joten tyhjin käsin ei yhdenkään joukkueen tarvitse lähteä.

Ensimmäisen kauden Rainbow Six Siege: Nordic Championship -tapahtuman joukkueet ovat suomalaisten Gifun ja Sixth Pickin lisäksi Gamer Legion, Chaos Esports Club, Granit Gaming, Riddle Esport, Fact Gaming ja Godsent Gaming.

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 55 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Sen myötä myös alueelliset turnaustapahtumat ovat kasvattaneet merkitystään.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä - ja -pelikonsoleille että :lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

http://www.rainbowsix.no

Kommentoi

Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri

Coffee Stain Publishing ja Iron Gate Studio julkaisivat tällä viikolla ensimmäisen virallisen lisäosan viikinkiaiheiseen Valheim -selviytymispeliinsä.

Lisäosa tuo suursuosittuun peliin liudan uusia materiaaleja, reseptejä, rakennuspaloja, aseita sekä uusia mysteerejä löydettäväksi. Myös pelin ruoka- ja taistelujärjestelmiä on uudistettu.

Valheim ja Hearth & Home -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, OSX:lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi

The Sims 4

The Sims 4 -elämäsimulaation suosittu Eco Lifestyle -lisäosa on kokeiltavissa parhaillaan ilmaiseksi :llä Origin -palvelun kautta.

Lisäosaa voi kokeilla jo olemassa olevan tallennuksen kanssa, josta peli tekee automaattisesti kopion. Voit myös aloittaa täysin uudella tallennuksella. Kokeilujakso kestää maanantaihin syyskuun 20. päivä asti.

Eco Lifestyle -lisäosassa pelaajat voivat kierrättää, roskisdyykata tai vaikkapa syödä ötököitä. Voit myös vaikuttaa äänestämällä oman naapurustosi äänestyslautakunnassa vihreämmän energian puolesta.

The Sims 4 on saatavilla PC:lle, OSX:lle sekä ja -konsolille.

Kommentoi