Rakastettu Guitar Hero-pelisarja on mahdollisesti tekemässä paluuta Kommentit pois päältä artikkelissa Rakastettu Guitar Hero-pelisarja on mahdollisesti tekemässä paluuta

Muistatko vielä nuoruuspäiviäsi, kun vietit tunteja huoneessasi rämpyttäen legendaarista Guitar Heroa? Siinä tapauksessa, hyviä uutisia sinulle: uusi Guitar Hero -peli saattaa olla tulossa!

Muistatko vielä nuoruuspäiviäsi, kun vietit tunteja huoneessasi rämpyttäen legendaarista Guitar Heroa? Siinä tapauksessa, hyviä uutisia sinulle: uusi -peli saattaa olla tulossa!

Microsoftin odotettu Activision-Blizzardin osto on nyt todellisuutta, ja Activisionin toimitusjohtaja Bobby Kotick vaikuttaa olevan tunnelmallisella tuulella. Hän on vihjannut suositun Guitar Hero -pelisarjan mahdollisesta paluusta yhtiön kokouksessa, jota yllättäen juonsi tv:stäkin tuttu, myöhäisillan isäntä James Corden.

Windows Centralin mukaan Bobby Kotick piti sisäisen henkilöstökokouksen yhdessä Cordenin kanssa, joka on herättänyt kiistaa omilla toimillaan. Kaksikko keskusteli Activisionin ja peliteollisuuden menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Keskustelun aikana Kotick antoi vahvoja viitteitä siitä, että rakastettu pelisarja saattaisi palata.

”Guitar Heron ja muiden vastaavien projektien uudelleentuleminen ei olisi mahdollista ilman erilaisia resursseja,” Kotick totesi. ”Tulevaisuuden rajattomat mahdollisuudet ovat todella jännittäviä.”

Activisionilla on pitkä historia musiikkipelin parissa. Pelisarjan huippuvuosina 2000-luvun puolivälissä Activision julkaisi useita pelejä vuodessa. Toisin kuin Call of Duty, joka on säilynyt suosittuna, Guitar Hero hiipui lopulta taustalle.

Ensimmäinen Guitar Hero julkaistiin Playstation 2 -konsolille vuonna 2005. Peli antoi pelaajille mahdollisuuden simuloida suosikki rock- ja metallibiisiensä soittamista. Peli on kehittynyt vuosien varrella, ja viimeisin versio, Guitar Hero Live, julkaistiin vuonna 2015.

Seuraava Call Of Duty on uusi osa Black Ops -pelisarjaan? Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraava Call Of Duty on uusi osa Black Ops -pelisarjaan?

Call of Duty: Warzone

Vuonna 2024 julkaistava seuraava -peli saattaa olla uusi lisäys Black Ops -pelisarjaan ja sijoittua Persianlahden sotaan, kertoo uusin kylähuhu.

Seuraava Call of Duty -franchise-julkaisu tulisi näiden huhujen mukaan olemaan uusi Black Ops -peli, vaikka sen virallinen nimi on vielä sisäisesti päätteillä. Peli sijoittuu tämän hetkisen olettamuksen mukaan Persianlahden sotaan ja käsittelee lisäksi kylmän sodan jälkeistä globaalia poliittista jälkipuintia.

Tämä suurelta osin vahvistaa aiempia raportteja Persianlahden sodan ympäristöstä, jotka vuotivat esiin aiemmin tänä vuonna.

Tällä hetkellä uusi Black Ops -peli on suunniteltu julkaistavaksi vuonna 2024, suunnilleen tavalliseen aikaan myöhään syksyllä/talven alussa. Windows Central vihjaa, että Activisionilla harkitaan jonkinlaista merkittävää ennakkotilausetua, joka sisältäisi useita päiviä tai jopa viikkoja aikaista pääsyä peliin.

Eminemin läsnäolo vahvistettiin tulevaan Fortnite Big Bang -tapahtumaan Kommentit pois päältä artikkelissa Eminemin läsnäolo vahvistettiin tulevaan Fortnite Big Bang -tapahtumaan

on luvannut ”unohtumattoman” Big Bang -tapahtuman tapahtuvan Fortnitessa 2. joulukuuta. Räppäri Eminemia huhuiltiin tapahtuman päätähdeksi, ja nyt siihen viimein saatiin myös vahvistus.

Yhtiö on vahvistanut, että rap-artisti Eminem esiintyy Fortnitessa sen Big Bang -tapahtumassa, ja pelaajat voivat ostaa Skins-pukujen avulla itselleen Slim Shady -hahmon.

Mikäli alla oleva twiitti ei näy, voit ottaa sen haltuun tämän linkin kautta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Big Bang -tapahtuma muuttaa kaikki tuntemasi asiat Forniten parissa. Tämä todennäköisesti merkitsee siirtymistä uuteen lukuun, kun Fortniten OG-päivitys, joka näki kaikkien aikojen korkeimmat pelaajamäärät, korvataan jollain uudella.