Rakastettua PlayStation-klassikkoa voi nyt pelata omalla verkkoselaimellasi – ryhtyykö Sony vastatoimiin? Kommentit pois päältä artikkelissa Rakastettua PlayStation-klassikkoa voi nyt pelata omalla verkkoselaimellasi – ryhtyykö Sony vastatoimiin?

Aivan alkuperäisen WipEoutin Phantom Edition -PC-porttauksen jälkilöylyissä, seuraavana voimme nyt kokea Psygnosisin legendaarisen antigravitaatiokilpa-autopelin omissa verkkoselaimissamme. Kiitos tästä kuuluu ohjelmoija Dominic Szablewskinille.

Szablewski selittää prosessin erittäin informatiivisessa blogikirjoituksessaan ja myöntää olevansa tyytyväinen, jos Sony tulee ja sulkee projektin, mutta vain yhdellä ehdolla.

”Jos joku Sonylla lukee tätä, harkitkaa, että teillä on (minun mielipiteeni mukaan) kaksi yhtä hyvää vaihtoehtoa: joko antakaa sen olla tai sulkekaa tämä projekti ja tehkää kunnollinen uusintaversio”, Szablewski sanoo.

Vuonna 1995 julkaistu liittyen PlayStationin julkaisuun saa ansion siitä, että se teki Sonyn konsolista houkuttelevan coolin ansiosta sen häikäisevien 3D-grafiikoiden ja sykkivän tekno-soundtrackin – joka oli täynnä useita lisensoituja artisteja, kuten The Chemical Brothers ja Orbital. Voit lukea sen luomisesta täältä.

Siitä syntyi sarja jatko-osia, mukaan lukien WipEout 2097, Wip3out ja WipEout 2048. Sarjan viimeisin osa on vuoden 2021 mobiilipeli WipEout Merge.

WipEoutin verkkoselainverisota pääset kokeilemaan tämän linkin kautta, vielä ennen kuin Sony puuttuu asiaan.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle

PAW Patrol World

on julkaissut uuden -pelin, joka perustuu suosittuun lasten animaatiosarjaan .

Peli on avoimen maailman seikkailupeli, joka tarjoaa mahdollisuuden tutkia Adventure Bayn katuja, Barkingburgin torneja, Jake's Mountain -vuoristoa sekä villiä viidakkoa.

Pelata voi joko yksin tai kahden pelaajan voimin ja yhteensä pelissä on kahdeksan pelattavaa hahmoa, kuten Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä fanien suosikit Tracker ja Everest.

Peli on täysin ääninäytelty ja sen ohjaus on intuitiivinen ja saavutettava, joten se soveltuu myös nuorimmille pelaajille. Pelaajat keräävät keräilyesineitä ja salaisuuksia, jotka avaavat uusia tehtäviä ja edistymisvaihtoehtoja hahmojen ja ajoneuvojen muokkaamiseen. Mukana on myös neljä erikoismissiota, jotka perustuvat sarjan ikonisiin jaksoihin.

PAW Patrol World on saatavilla , 5, Nintendo , , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.