Rakkautta ilmassa – romanttisia pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Rakkautta ilmassa – romanttisia pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

When The Past Was Around

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää rakkautta ja romantiikkaa tihkuvia pelejä. Mukana on mm. viktoriaanisen Lontoon aikoihin sijoittuva deittisimulaatio Max Gentlemen Sexy Business! sekä Lovecraftista ammentava kauhudeittailu Sucker for Love: First Date.

Paketti maksaa yhteensä 11,36 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • When The Past Was Around
  • Max Gentlemen Sexy Business
  • Sucker for Love: First Date
  • Ambition: A Minuet in Power
  • ValiDate: Struggling Singles in your Area
  • A Story Beside
  • Later Daters – Premium
  • Kaichu – The Kaiju Dating Sim

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa 22. helmikuuta asti.

Kommentoi

Kauhuseikkailu Lorelai ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kauhuseikkailu Lorelai ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Lorelai

GOG -pelikauppapaikka jakaa tällä kertaa ilmaisena pelinä kauhua ja seikkailua yhdistelevää Lorelai -peliä.

on erityisesti aikuiseen makuun suunnattu psykologinen trilleripeli ja aikuistumistarina, jossa peli päähahmo, nuori nainen yrittää paeta helvetillisestä kodistaan.

Vuonna 2019 ilmestynyt peli on jatkoa ja Downfall -peleillä ja viimeinen osa R. Michalskin Devil Came Through trilogiaa.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä :lle aina huomiseen torstaihin 23. maaliskuuta asti.

Kommentoi

Paalaus saapuu suosittuun Farming Simulator 22 -maataloussimulaatioon Kommentit pois päältä artikkelissa Paalaus saapuu suosittuun Farming Simulator 22 -maataloussimulaatioon

Farming Simulator 22

Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema 22 -maatilasimulaatio laajeni Göweil Pack -lisäosan sisältämillä ominaisuuksilla.

Göwel Pack on vuoden ensimmäinen 22:n sisältöpäivitys ja tuo mukanaan monipuolisia työkoneita virtuaalisen maatilan hoitoon. Keskiössä ovat erilaiset paalaimet ja paalaustyökalut sekä näiden paketointiin erikoistuneet laitteet. Yhdeksän erikoiskonetta kattava kokemus tarjoaa välineitä muun muassa sokerijuurikkaan, maissin ja rehun käsittelyyn. Näppärästi paketoidut maatilan tuotokset voi vastaavasti varastoida ja käyttää omien eläinten ruokintaan tai vaihtoehtoisesti myydä.

Nimensä mukaisesti lisäosapaketti keskittyy Göweilin laitteisiin, joita ovat muun muassa paalaustyökaluyhdistelmä LT-Master F115 ja VARIO-Master V140 sekä G4010 Q Profi -paalain ja monipuolinen G1015, jolta hoituu tuotteiden kuljetus, paketointi ja kasaus kaikki yhdellä kertaa. Muita mukana olevia laitteita ovat Göweil-valmisteiset mallit RBG, BTGQU, G-1 F125 Kombi, G-1 F125 ja G5020.

Lisäksi GIANTS Software ja Göweil tuovat myöhemmissä päivityksissä lisää työtä helpottavia apuvälineitä, kuten säiliörehutankkeja ja paalinkääntäjiä, jotka helpottavat ja tehostavat maatilan toimintaa. Luvassa onkin vielä kolme lisäosapakettia sekä yksi isompi laajennusosa vielä vuoden 2023 aikana.

22 Platinum Edition ja Farming 22 on saatavilla 5, Xbox Series X ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja OSX:llä.

Kommentoi