Räväkkä ja vauhdikas A Town Called Malice -rikostrillerisarja alkaa toukokuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Räväkkä ja vauhdikas A Town Called Malice -rikostrillerisarja alkaa toukokuussa – katso traileri

A Town Called Malice

on vahvistanut odotetun -rikostrillerisarjan julkaisuajankohdan. Jack Rowanin ja Tahirah Sharin tähdittämä kahdeksan jakson mittainen sarja saapuu striimattavaksi 12. toukokuuta alkaen kolmen jakson voimin.

A Town Called Malice sijoittuu Costa del Solin rantaklubien ja palmujen maisemiin 1980-luvun alkupuolelle. Sarjassa seurataan Lordseja, Etelä-Lontoosta tulevaa, pikkurikoksia tehtailevaa rikollisperhettä, joka siirtyy Lontoosta Espanjaan hyötymään odottamattomasta rahantulosta – ja pakenemaan poliisin huomiota korkean profiilin murhatutkinnassa. Tämä Jack Rowanin, Jason Flemyngin, Martha Plimptonin ja Tahirah Sharifin tähdittämä räjähtävä perhesaagatrilleri on kahdeksan jakson sarja, jonka ovat tuottaneet yhdessä Vertigo Films, Rogue State ja Sky Studios.

Lordin perheen johtohahmoja ovat Jason Flemyngin (Save Me, Lock, Stock and Two Smoking Barrels) näyttelemä Albert Lord, Jack Rowanin (Born to Kill) näyttelemä Gene Lord sekä hänen tyttöystävänsä, Tahirah Sharifin (The Haunting of Bly Manor) näyttelemä Cindy Carter, sekä Martha Plimptonin (Mass, The Good Wife) näyttelemä Mint Ma. Näiden lisäksi mukana on laajemminkin perheen sukua: Dougray Scottin (Ever After, Mission: Impossible 2) näyttelemä Tony-setä, Lex Shrapnelin (Captain America) näyttelemä Leonard Lord, Daniel Sharmanin (Fear the Walking Dead, Medici) näyttelemä Kelly Lord, George Jaquesin (The Third Day: Autumn) näyttelemä Anthony Lord sekä Eliza Butterworthin (The Last Kingdom) näyttelemä Carly Lord.

Perheen älykkäin mutta usein sivuutettu nuorin poika Gene (Rowan) ja hänen peloton kihlattunsa Cindy (Sharif) pakenevat Espanjaan välttääkseen pidätetyksi tulemisen selvittyään vain täpärästi rikollisliigojen reviiritaistelusta. Rakastunut nuoripari ajautuu nopeasti syvälle paikallisten rikollispiirien maailmaan, ja ongelmat alkavat seurata heitä kuin yö päivää. Pian muutkin Lordit saapuvat heidän seurakseen Costa del Soliin, ja perhe huomaa, että sille on juuri avautunut erinomainen tilaisuus uudistua ja nousta jälleen entiseen loistoonsa – Genen ja Cindyn harmiksi, sillä näillä kahdella oli oikeastaan ihan muita suunnitelmia elämäänsä varten. Tärkeän lisäsäväyksen A Town Called Malicelle antaa musiikki, ja tapahtumia seurataankin sykkivien 80-luvun kappaleiden tahdissa.

Sarjan pääkäsikirjoittaja on Nick Love (Bulletproof, The Sweeney), ja muita sarjan käsikirjoittajia ovat Melissa Bubnic, John Jackson, Liz Lake ja Matt Evans. Sarjan on ohjannut Jamie Donoughue ja tuottanut Andy Noble.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla sekä palvelun verkkosivulla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €.

Kommentoi

SkyShowtime julkaisee pohjoismaisen nordic noir -sarjan Koodinimi: Annika Kommentit pois päältä artikkelissa SkyShowtime julkaisee pohjoismaisen nordic noir -sarjan Koodinimi: Annika

SkyShowtime

on julkistanut uuden suomalais-ruotsalaisen alkuperäistuotannon – on uusi jännittävä lisä nordic noir -genreen. SkyShowtimen toimitusjohtaja Monty Sarhan paljasti hiljattain keynote-puheessaan myös muita uutuussarjoja arvostetuilla Cannesin elokuvajuhlilla.

Suomalais-ruotsalaisena yhteistuotantona toteutettu Koodinimi: Annika -rikosdraama tunnettiin aiemmin nimellä ID. Tarinan keskiössä on suomalainen taidepetoksia tutkiva Emma, joka soluttautuu tukholmalaiseen huutokauppataloon tutkimaan yrityksen yhteyksiä Blanko-nimellä tunnettuun pahamaineiseen rahanpesijään. Sarja tulee striimattavaksi myöhemmin tänä vuonna.

Muihin SkyShowtime-palveluun tänä vuonna saapuviin uutuussarjoihin kuuluu kriitikkojen kehuma ”viikon mysteeri” -sarja Poker Face. Natasha Lyonne (Russian Doll, Orange Is The New Black) nähdään pääosassa Charliena, jolla on uskomaton kyky havaita jonkun valehtelevan. Sarja saa ensi-iltansa SkyShowtime-alkuperäissarjana. Lisäksi SkyShowtimen ensi-iltoihin kuuluu vuoden 1966 elokuvaan pohjautuva lännensarja Django, joka saapuu tietyille Keski- ja Itä-Euroopan alueille, Pohjoismaihin, Portugaliin ja Espanjaan.

Myöhemmin tänä vuonna SkyShowtimessa nähdään alkuperäissarja The Curse, jonka pääosissa nähdään Emma Stone, Nathan Fielder ja Benny Safdie. Tarina seuraa, kuinka väitetty kirous häiritsee vastanaineen pariskunnan suhdetta. SkyShowtime tuo myös yksinoikeudella ensi-iltaan Taylor Sheridanin uutuussarjan , jossa nähdään pääosan esittäjä ja vastaava tuottaja Zoe Saldaña, Oscar-voittaja ja vastaava tuottaja Nicole Kidman, Laysla de Oliveira sekä Oscar-voittaja Morgan Freeman. Alkuperäissarja seuraa Lioness Engagement Team -erikoisyksikön yrityksiä tuhota terroristijärjestö sisältä päin.

Innolla odotettu Yellowstonen 5. kauden toinen osa tulee striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimen markkina-alueille myöhemmin tänä vuonna. Lisäksi SkyShowtimella nähdään yksinoikeudella toiset kaudet :sta, jonka pääosissa ovat Oscar-voittaja Helen Mirren ja Oscar-ehdokas Harrison Ford, sekä Sylvester Stallonen tähdittämästä komediasarjasta . Kaikista vastaa Oscar-ehdokas Taylor Sheridan. Pakollista katsottavaa on myös samannimiseen hittipeliin perustuva Halo, joka palaa toiselle kaudelle .

Lisäksi SkyShowtimella nähdään yksinoikeudella hittielokuvia, kuten Babylon (ensi-ilta 6. heinäkuuta), Bros (16. kesäkuuta), M3GAN (13. syyskuuta) ja She Said (18. heinäkuuta alkaen). Ne liittyvät menestyselokuvien valikoimaan, johon sisältyvät jo Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion ja Minions: The Rise of Gru. Kaikki ovat striimattavissa ilman lisämaksua.

”SkyShowtime on sitoutunut Eurooppaan, ja olemme ylpeitä voidessamme esitellä alkuperäistuotantoja markkina-alueiltamme. Näin vahva ja vaikuttava 10 alkuperäissarjan valikoima ensimmäisenä vuotenamme on käytännössä ennenkuulumatonta uudelle suoratoistopalvelulle. SkyShowtime tarjoaa vetoavia, sekä Hollywoodin että paikallisten tekijöiden parhaimmistoa edustavia yksinoikeusohjelmia ja erinomaisen valikoiman elokuvia. Haluamme tarjota asiakkaille ympäri Eurooppaa korkealaatuista sisältöä loistohintaan.”

SkyShowtimen toimitusjohtaja Monty Sarhan

Tuhansia tunteja laatuviihdettä koko perheelle tarjoavan SkyShowtimen tilaajilla on pääsy uusiin ja yksinoikeussarjoihin, alkuperäistuotantoihin, palkittuihin elokuviin, lasten ja koko perheen sisältöön sekä useisiin ikonisiin vanhempiin nimikkeisiin ja kausibokseihin, joista vastaavat Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios ja Peacock. Kaikki tämä on suoratoistettavissa yhdessä paikassa. SkyShowtime-palvelun piirissä ovat Alankomaat, Albania, Andorra, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Espanja, Kosovo, Kroatia, Montenegro, Norja, Pohjois-Makedonia, Portugali, Puola, Romania, Ruotsi, Serbia, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki ja Unkari.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia).

Kommentoi

Yellowstone-sarjan luojan uutuussarja Special Ops: Lioness saapuu SkyShowtimelle myöhemmin tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Yellowstone-sarjan luojan uutuussarja Special Ops: Lioness saapuu SkyShowtimelle myöhemmin tänä vuonna

Special Ops: Lioness

Suosittujen ja luoja Taylor Sheridan on tuomassa uutta vakoojatrilleriä yksinoikeudella SkyShowtimen valikoimaan myöhemmin tänä vuonna.

Sarjan pääosissa nähdään muun muassa Zoe Saldaña, Nicole Kidman, Laysla De Oliveira ja Morgan Freeman.

Special Ops: Lioness perustuu tosielämään ja siinä seurataan äärimmäisen rajua mutta intohimoista nuorta merijalkaväen sotilasta Cruz Manuelosta (De Oliveira), joka on värvätty liittymään Lioness Engagement Teamiin auttamaan terroristijärjestön kukistamista sisältäpäin. Saldaña esittää Joea, Lioness-ohjelman asemapäällikköä, jonka tehtävänä on kouluttaa ja johtaa naispuolisia peitetyöntekijöitä.

Sarja on viimeisin lisäys Sheridanin kasvavaan valikoimaan SkyShowtimessa, joka sisältää sarjat , , Mayor of Kingstown, ja Yellowstone.

Kommentoi