Razer aikoo alkaa tuottamaan aprillipila-leivänpaahdintaan Kommentit pois päältä artikkelissa Razer aikoo alkaa tuottamaan aprillipila-leivänpaahdintaan

Breadwinner -leivänpaahdin saattoi alkaa aprillipilana, mutta nyt siitä on tulossa täyttä totta kun yhtiön toimitusjohtaja Min-Liang Tan on ilmoittanut toteuttavansa suuren fanijoukon toiveen – he todella haluavat tuon leivänpaahtimen.

Aluperin vuonna 2016 aprillipilana julkaistu Breadwinner -paahdin on synnyttänyt lukuisia meemejä, 44 000 tykkäyksen fanisivuston sekä ainakin 12 tatuointia.

Aprillipilan paahtimessa on näyttävä ledivalaistus ja se paahtaa yhtiön logon leivälle. Nähtäväksi jää millainen lopullinen tuotantoon asti päätyvä paahdin on ja onko siinä mahdollisesti jopa RGB-valaistus.

Razerin kaksi suosikkihiirtä sai ekologisemmat päivitykset Kommentit pois päältä artikkelissa Razerin kaksi suosikkihiirtä sai ekologisemmat päivitykset

Razer Basilisk

on päivittänyt hiljattain kaksi sen suosittua pelihiirimallia entistä ekologisemmiksi. Basilisk v3 ja DeathAdded Essential -hiiret ovat saaneet maailmanlaajuisen turvallisuussertifiointiyhtiö UL:n Ecologo -sertifikaatin.

Sertifikaatti tarkoittaa, että laitteiden pakkaus, korjaaminen ja jätteiden hävittäminen saavuttaa tietyn laatuvaatimuksen.

Hiirien päivittäminen ekologisemmiksi on osa Razerin 10-vuotista suunnitelmaa panostaa entistä vastuullisempaan tuotteiden valmistamisprosessiin.

Halo -pelisarja täyttää 20 vuotta – Microsoft julkaisi sen kunniaksi erityisen konsolipaketin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo -pelisarja täyttää 20 vuotta – Microsoft julkaisi sen kunniaksi erityisen konsolipaketin

Xbox Series X x Halo Infinite

on julkaissut Gamescom -tapahtuman yhteydessä liudan Halo -aiheisia tuotteita kuten erityisen -konsoli ja ohjainpaketin.

Xbox Series X – Limited Edition Bundle -pakettiin kuuluu Halo Infinite -pelin lisäksi tyylitelty versio Xbox Series X -konsolista. Konsolin kyljet on kirjailtu pelin tyylisillä paneeleilla sekä kulta- ja tähtikuviolla. Pakettiin kuuluu myös ohjain. Rajoitettu erä konsoleita saapuu myyntiin marraskuun 15. päivä.

Halo Infinite Limited Edition Elite Series 2 -ohjain on puolestaan koreilee pelisarjan päähahmo Master Chiefin värityksissä. Kulunut metallinen vihreä väri, mustat kädensijat ja kullatut koristeet. Ohjaimessa on myös vaihdettavia painikkeita ja säädettävät tattiohjaimet. Rajoitettu erä ohjaimia saapuu myyntiin marraskuun 15. päivä 199 euron hintaan.

Samalla myyntiin saapuu muiden valmistajien lisälaitteita Halo Infinite -tyyliin koristeltuina. Saatavilla tulee olemaan mm. Halo Infinite versio Razerin Kaira Pro -kuulokkeista. puolestaan tarjoilee erityisversion Xboxille suunnatusta kovalevystään, johon uuden Halo Infinite -pelin voi tallentaa.