Razer hyppää energiajuomabisnekseen Respawn-kofeiinijauheilla Kommentit pois päältä artikkelissa Razer hyppää energiajuomabisnekseen Respawn-kofeiinijauheilla

Yhdysvaltalainen tietokonelaitteiden valmistaja on hyppäämässä energiajuomabisnekseen uudella Respawn -kofeiinijauheella. Yhtiö vitsaili aiheesta jo vuonna 2010 Project Venom -aprillipilalla ja myös tänä vuonna Venom V2 -pilalla. Nyt kuitenkin tuote on ihan totista totta.

Varsinaisesti kyseessä ei ole energiajuoma vaan henkistä suorituskykyä parantava kofeiinijauhe joka sekoitetaan veteen. Sekoitus sisältää mm. koliinia, vihreä tee uutetta, b-vitamiinia ja 95mg kofeiinia. Sen tarkoitus on parantaa keskittymiskykyä, reaktioaikaa ja henkistä kestävyyttä.

Juomaa on saatavilla toistaiseksi vain Yhdysvalloissa neljällä eri maulla: Vihreä omena, trooppinen ananas, granaattiomena vesimelooni sekä sininen vadelma. Saatavilla on myös metallinen eristetty sekoitinpullo.

Razerin kaksi suosikkihiirtä sai ekologisemmat päivitykset Kommentit pois päältä artikkelissa Razerin kaksi suosikkihiirtä sai ekologisemmat päivitykset

Razer Basilisk

on päivittänyt hiljattain kaksi sen suosittua pelihiirimallia entistä ekologisemmiksi. Basilisk v3 ja DeathAdded Essential -hiiret ovat saaneet maailmanlaajuisen turvallisuussertifiointiyhtiö UL:n Ecologo -sertifikaatin.

Sertifikaatti tarkoittaa, että laitteiden pakkaus, korjaaminen ja jätteiden hävittäminen saavuttaa tietyn laatuvaatimuksen.

Hiirien päivittäminen ekologisemmiksi on osa Razerin 10-vuotista suunnitelmaa panostaa entistä vastuullisempaan tuotteiden valmistamisprosessiin.

Halo -pelisarja täyttää 20 vuotta – Microsoft julkaisi sen kunniaksi erityisen konsolipaketin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo -pelisarja täyttää 20 vuotta – Microsoft julkaisi sen kunniaksi erityisen konsolipaketin

Xbox Series X x Halo Infinite

on julkaissut Gamescom -tapahtuman yhteydessä liudan Halo -aiheisia tuotteita kuten erityisen -konsoli ja ohjainpaketin.

Xbox Series X – Limited Edition Bundle -pakettiin kuuluu Halo Infinite -pelin lisäksi tyylitelty versio Xbox Series X -konsolista. Konsolin kyljet on kirjailtu pelin tyylisillä paneeleilla sekä kulta- ja tähtikuviolla. Pakettiin kuuluu myös ohjain. Rajoitettu erä konsoleita saapuu myyntiin marraskuun 15. päivä.

Halo Infinite Limited Edition Elite Series 2 -ohjain on puolestaan koreilee pelisarjan päähahmo Master Chiefin värityksissä. Kulunut metallinen vihreä väri, mustat kädensijat ja kullatut koristeet. Ohjaimessa on myös vaihdettavia painikkeita ja säädettävät tattiohjaimet. Rajoitettu erä ohjaimia saapuu myyntiin marraskuun 15. päivä 199 euron hintaan.

Samalla myyntiin saapuu muiden valmistajien lisälaitteita Halo Infinite -tyyliin koristeltuina. Saatavilla tulee olemaan mm. Halo Infinite versio Razerin Kaira Pro -kuulokkeista. puolestaan tarjoilee erityisversion Xboxille suunnatusta kovalevystään, johon uuden Halo Infinite -pelin voi tallentaa.