Razer julkisti uuden molempikätisen Viper -pelihiiren Kommentit pois päältä artikkelissa Razer julkisti uuden molempikätisen Viper -pelihiiren

on lanseerannut uuden molempikätisen pelihiiren nimeltään Viper. Firman mukaan uusi hiiri on erityisen tarkka, kevyt ja se näppäimet ovat markkinoiden nopeimmat.

Viperin näppäimet käyttävät Razerin Optical Mouse Switch -kytkimiä jotka nimensä mukaan toimivat infrapunavalonsäteiden avulla. Painalluksen nopeudeksi ilmoitetaan 0,2 millisekuntia, joka on tällä hetkellä markkinoiden nopein.

Sensori on 16 000 DPI:n tarkkuudella toimiva Razerin 5G Optical Sensor, joka on tuttu myös firman muista hiiristä. Painoltaan hiiri on erittäin kevyt, se painaa ainostaan 69 grammaa.

Viper hiiressä on myös taipuisa Razer Speedflex -kaapeli, joka minimoi kaapelista aiheutuvan vastuksen ja saa hiiren liikkumaan vapaammin. Muihin ominaisuuksiin kuuluu mm. hiireen tallennettavat DPI-asetukset sekä hiiren pohjassa oleva DPI:n vaihtonappi. Hiirestä löytyy myös 8 muokattavaa näppäintä.

Razer Viper maksaa 89,99€.

Razerin kaksi suosikkihiirtä sai ekologisemmat päivitykset Kommentit pois päältä artikkelissa Razerin kaksi suosikkihiirtä sai ekologisemmat päivitykset

Razer Basilisk

on päivittänyt hiljattain kaksi sen suosittua pelihiirimallia entistä ekologisemmiksi. Basilisk v3 ja DeathAdded Essential -hiiret ovat saaneet maailmanlaajuisen turvallisuussertifiointiyhtiö UL:n Ecologo -sertifikaatin.

Sertifikaatti tarkoittaa, että laitteiden pakkaus, korjaaminen ja jätteiden hävittäminen saavuttaa tietyn laatuvaatimuksen.

Hiirien päivittäminen ekologisemmiksi on osa Razerin 10-vuotista suunnitelmaa panostaa entistä vastuullisempaan tuotteiden valmistamisprosessiin.

Halo -pelisarja täyttää 20 vuotta – Microsoft julkaisi sen kunniaksi erityisen konsolipaketin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo -pelisarja täyttää 20 vuotta – Microsoft julkaisi sen kunniaksi erityisen konsolipaketin

Xbox Series X x Halo Infinite

on julkaissut Gamescom -tapahtuman yhteydessä liudan Halo -aiheisia tuotteita kuten erityisen -konsoli ja ohjainpaketin.

Xbox Series X – Limited Edition Bundle -pakettiin kuuluu Halo Infinite -pelin lisäksi tyylitelty versio Xbox Series X -konsolista. Konsolin kyljet on kirjailtu pelin tyylisillä paneeleilla sekä kulta- ja tähtikuviolla. Pakettiin kuuluu myös ohjain. Rajoitettu erä konsoleita saapuu myyntiin marraskuun 15. päivä.

Halo Infinite Limited Edition Elite Series 2 -ohjain on puolestaan koreilee pelisarjan päähahmo Master Chiefin värityksissä. Kulunut metallinen vihreä väri, mustat kädensijat ja kullatut koristeet. Ohjaimessa on myös vaihdettavia painikkeita ja säädettävät tattiohjaimet. Rajoitettu erä ohjaimia saapuu myyntiin marraskuun 15. päivä 199 euron hintaan.

Samalla myyntiin saapuu muiden valmistajien lisälaitteita Halo Infinite -tyyliin koristeltuina. Saatavilla tulee olemaan mm. Halo Infinite versio Razerin Kaira Pro -kuulokkeista. puolestaan tarjoilee erityisversion Xboxille suunnatusta kovalevystään, johon uuden Halo Infinite -pelin voi tallentaa.