Razer julkisti uuden molempikätisen Viper -pelihiiren Kommentit pois päältä artikkelissa Razer julkisti uuden molempikätisen Viper -pelihiiren 76

on lanseerannut uuden molempikätisen pelihiiren nimeltään Viper. Firman mukaan uusi hiiri on erityisen tarkka, kevyt ja se näppäimet ovat markkinoiden nopeimmat.

Viperin näppäimet käyttävät Razerin Optical Mouse Switch -kytkimiä jotka nimensä mukaan toimivat infrapunavalonsäteiden avulla. Painalluksen nopeudeksi ilmoitetaan 0,2 millisekuntia, joka on tällä hetkellä markkinoiden nopein.

Sensori on 16 000 DPI:n tarkkuudella toimiva Razerin 5G Optical Sensor, joka on tuttu myös firman muista hiiristä. Painoltaan hiiri on erittäin kevyt, se painaa ainostaan 69 grammaa.

Viper hiiressä on myös taipuisa Razer Speedflex -kaapeli, joka minimoi kaapelista aiheutuvan vastuksen ja saa hiiren liikkumaan vapaammin. Muihin ominaisuuksiin kuuluu mm. hiireen tallennettavat DPI-asetukset sekä hiiren pohjassa oleva DPI:n vaihtonappi. Hiirestä löytyy myös 8 muokattavaa näppäintä.

Razer Viper maksaa 89,99€.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Razer hyppää energiajuomabisnekseen Respawn-kofeiinijauheilla Kommentit pois päältä artikkelissa Razer hyppää energiajuomabisnekseen Respawn-kofeiinijauheilla 124

Yhdysvaltalainen tietokonelaitteiden valmistaja on hyppäämässä energiajuomabisnekseen uudella Respawn -kofeiinijauheella. Yhtiö vitsaili aiheesta jo vuonna 2010 Project Venom -aprillipilalla ja myös tänä vuonna Venom V2 -pilalla. Nyt kuitenkin tuote on ihan totista totta.

Varsinaisesti kyseessä ei ole energiajuoma vaan henkistä suorituskykyä parantava kofeiinijauhe joka sekoitetaan veteen. Sekoitus sisältää mm. koliinia, vihreä tee uutetta, b-vitamiinia ja 95mg kofeiinia. Sen tarkoitus on parantaa keskittymiskykyä, reaktioaikaa ja henkistä kestävyyttä.

Juomaa on saatavilla toistaiseksi vain Yhdysvalloissa neljällä eri maulla: Vihreä omena, trooppinen ananas, granaattiomena vesimelooni sekä sininen vadelma. Saatavilla on myös metallinen eristetty sekoitinpullo.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Razer aikoo alkaa tuottamaan aprillipila-leivänpaahdintaan Kommentit pois päältä artikkelissa Razer aikoo alkaa tuottamaan aprillipila-leivänpaahdintaan 147

Breadwinner -leivänpaahdin saattoi alkaa aprillipilana, mutta nyt siitä on tulossa täyttä totta kun yhtiön toimitusjohtaja Min-Liang Tan on ilmoittanut toteuttavansa suuren fanijoukon toiveen – he todella haluavat tuon leivänpaahtimen.

Aluperin vuonna 2016 aprillipilana julkaistu Breadwinner -paahdin on synnyttänyt lukuisia meemejä, 44 000 tykkäyksen fanisivuston sekä ainakin 12 tatuointia.

Aprillipilan paahtimessa on näyttävä ledivalaistus ja se paahtaa yhtiön logon leivälle. Nähtäväksi jää millainen lopullinen tuotantoon asti päätyvä paahdin on ja onko siinä mahdollisesti jopa RGB-valaistus.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Razerin pelikauppa laittaa lapun luukulle alle vuoden jälkeen Kommentit pois päältä artikkelissa Razerin pelikauppa laittaa lapun luukulle alle vuoden jälkeen 120

Pelivälinevalmistaja on ilmoittanut sulkevansa Game Store -pelikauppansa helmikuun 28. päivä. Yhtiö kehoittaa asiakkaita aktivoimaan ostetut peliavaimet ennen kyseistä päivää.

Viime vuoden huhtikuussa avatussa kaupassa myytiin peliavaimia Steam ja Uplay peleihin.

We regret to announce that Razer Game Store (gamestore.razer.com) will cease operations on February 28, 2019 at 0100hrs Pacific Time as part of the company’s realignment plans.

It has been a privilege for us to recommend and deliver great digital game deals to you. We have been extremely fortunate to have you as part of our awesome community. Thank you for the support and making all this possible.

We will be investing in other ways to deliver great content and introduce game promotions through Razer Gold, our virtual credits system (https://gold.razer.com/). Do visit us there and stay tuned for more news.

Yours truly,
The Razer Game Store team

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi