Realme GT 2 -puhelin säästää luontoa biopolymeerisella rakenteella Kommentit pois päältä artikkelissa Realme GT 2 -puhelin säästää luontoa biopolymeerisella rakenteella

Maailman nopeimmin kasvava älypuhelinten valmistaja on julkistanut MWC-tapahtumassa uuden GT 2 -lippulaivamalliston, jossa on useita mullistavia innovaatioita ja kestävän kehityksen mukainen rakenne.

on tehnyt yhteistyötä maailmankuulun teollisen muotoilijan Naoto Fukasawan kanssa luodakseen alan ensimmäisen biopolymeeripohjaisen älypuhelimen, joka perustuu kestävään paperitaidekonseptiin.

”Sen lisäksi, että tarjoamme korkealaatuisia tuotteita ja palveluita, olemme myös pyrkineet kantamaan sosiaalista vastuuta. Vaikka olemme vasta kolmivuotias kasvuyritys, haluamme olla ympäristöystävällinen ja kestävällä pohjalla oleva toimija. Tavoitteenamme on tehdä ympäristölle myönteisiä vaikutuksia vähentämällä hiilidioksidipäästöjä ja tekemällä kestävästä kehityksestä entistä helpompaa asiakkaille. Olemme tutkineet erilaisia tapoja pyrkiä puhtaampaan ja kestävämpään toimintaan.”

Kertoo realmen varajohtaja ja International Business Groupin toimitusjohtaja Madhav Sheth

Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti GT 2 Pron takakuori on valmistettu biopohjaisesta ISCC+ -sertifioidusta kopolymeerimateriaalista. Se vähentää hiilidioksipäästöjä 35,5 prosenttia ja materiaali voi tarjota saman suorituskyvyn fossiilisiin vaihtoehtoihin verrattuna säästäen kaksi kilogrammaa hiilidioksidia kopolymeerin yhtä kilogrammaa kohden. Lisäksi biomateriaalin lähteet ovat peräisin biomassajätteistä tai ylijäämämateriaalista. Puhelimella on myös kestävän kehityksen TCO 9.0 -sertifiointi, joka edellyttää sosiaalisesti vastuullista valmistusprosessia. Puhelimen pakkauksissa muovin prosenttiosuus on pudonnut 21,7 prosentista lähes olemattomaan 0,3 prosenttiin.

GT 2 -puhelinmallistossa on kolme värivaihtoehtoa, jotka ovat paperinvalkoinen, paperinvihreä ja teräksenmusta.

Puhelimen 12 -käyttöjärjestelmään perustuvalla UI 3.0 -käyttöliittymällä voi ilmaista itseään entistä vapaammin. Lisäksi siinä on parannetut yksityisyystoiminnot, kuten sovellusten käyttöoikeuksien valvonta ja sijainnin piilottaminen. realme on myös sitoutunut tarjoamaan GT 2 -mallistolle merkittävät Android-käyttöjärjestelmän päivitykset kolmen vuoden ajan ja Android-tietoturvakorjaukset neljän vuoden ajan.

GT 2 Pro

GT 2 Pro on yhtiön laadukkain lippulaivapuhelin, jossa yhdistyvät innovatiiviset ominaisuudet, biopolymeerinen rakenne ja pääsuunnittelijan visiot. Huippuluokan LTPO AMOLED -näyttö, uusin Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, markkinoiden suurin jäähdytyslevy, laadukas kolmoiskamerajärjestelmä, massiivinen akku 65 watin teholatauksella, edistyneet langattomat yhteydet ja Dolby Atmos -äänentoisto takaavat, että huippupuhelimesta voi nauttia vuosikausia ja olla mukana kestävän kehityksen kärjessä.

GT 2 Pro hyödyntää maailman ensimmäistä LTPO 2.0 -tekniikalla toimivaa AMOLED -näyttöä. Kooltaan 6,7 tuuman Super Reality -näyttö on huipputarkka yli 4,5 miljoonalla pikselillään ja 525 pikselin tuumatiheydellään. Näin teksti näyttää terävämmältä ja kuvissa näkyy hämmästyttäviä yksityiskohtia hiussäikeitä myöten. Näytön 10 bitin värisyvyys voi toistaa runsaat miljardi väriä. Se on 64 kertaa enemmän väritietoa kuin tyypillisellä kahdeksan bitin näytöllä, joka toistaa vain 16,7 miljoonaa väriä. Kuva on laadukas myös ulkona 1 400 nitin huippukirkkauden ansiosta. Pelaajat puolestaan ilahtuvat peräti 1 000 hertsin kosketusherkkyydestä.

Näytön LTPO 2.0 -tekniikan ansiosta virkistystaajuus säätyy automaattisesti 1–120 hertsin välillä. Tämä voi lisätä akunkestoa jopa reilut puolitoista tuntia. DisplayMate A+ -luokiteltu näyttö on suojattu kestävimmällä Corning Gorilla Glass Victus -suojalasilla. Elokuvamaisen audiovisuaalisen kokemuksen täydentää HDR10+ -näyttötekniikka sekä Dolby Atmos- ja Hi-Res-stereoäänentoisto.

GT 2 Pro -älypuhelimessa on uusin neljän nanometrin Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, joka voi saavuttaa jopa miljoonan pisteen AnTuTu Benchmark -testituloksen. Puhelimessa on myös markkinoiden suurin ruostumattomasta teräksestä valmistettu jäähdytyslevy jatkuvan suorituskyvyn tehostamiseksi äärimmilleen.

GT 2 Pron kolmoiskamerassa on maailman ensimmäinen 150 asteen ultralaaja näkökenttä ja 40-kertainen mikrolinssi. Kameran 150 asteen ultralaaja näkökenttä mahdollistaa huikeat panoraamat, joiden kuva-ala on jopa 278 prosenttia useimpia älypuhelimia suurempi. Hämmästyttävä 40-kertainen mikrolinssi puolestaan tarkentaa aiempaa lähemmäs, jolloin maailman ihmeet näkyvät lähempää ja tarkemmin kuin koskaan ennen. Pääkameran 50 megapikselin tarkkuus, IMX766-anturi, monisuuntainen PDAF-tarkennus ja OIS/EIS-kaksoisvakaus takaavat uskomattoman kuvanlaadun myös liikkeessä ja hämärässä.

GT 2 Pro takaa laadukkaat langattomat yhteydet peräti 12 antennillaan, jotka on sijoitettu ympäri puhelimen kuorta. Olipa kyse 10 gigabitin 5G-mobiilidatasta, WiFi Enhanced -verkkoyhteyksistä tai 360 asteen NFC-lähiyhteyksistä, puhelimen monisuuntaiset yhteydet toimivat kaikkialla käsiotteesta riippumatta.

Puhelimen massiivisen 5 000 milliampeeritunnin akun voi ladata mukana tulevalla 65 watin SuperDart-teholaturilla kokonaan vain 33 minuutissa.

Realme GT 2

Realme GT 2 on myös huipputehokas älypuhelin, joka perustuu samaan biopolymeeripohjaiseen kestävän kehityksen konseptiin kuin Pro-mallikin. Puhelimen ulkoasu, käyttöliittymä ja akku teholatauksineen ovat samoja. Puhelimessa on 120 hertsin virkistystaajuudella toimiva E4 AMOLED -näyttö ja tehokkuudesta vastaa Snapdragon 888 5G -järjestelmäpiiri.

Hinta ja saatavuus

Realme GT 2 Pro (12+256 Gt), realme GT 2 Pro (8+128 Gt), realme GT 2 (12+256 Gt) ja realme GT 2 (8+128 Gt) tulevat Suomessa myyntiin maaliskuun lopulla 849, 749, 599 ja 549 euron hintaan.

Kommentoi

Realme julkaisi huippunopealla akkutekniikalla toimivat GT NEO 3 -älypuhelimet Kommentit pois päältä artikkelissa Realme julkaisi huippunopealla akkutekniikalla toimivat GT NEO 3 -älypuhelimet

Realme GT Neo 3

Maailman nopeimmin kasvava älypuhelinten valmistaja realme aloittaa uuden lippulaivamallistonsa myynnin Suomessa. Uusia realme GT NEO 3 -älypuhelimia tulee myyntiin neljä erilaista versiota: realme GT NEO 3 150W, realme GT NEO 3 80W, realme GT NEO 3T ja realme GT NEO 3T Dragon Ball Z Edition.

realme GT NEO 3

Uuden realme GT NEO 3 -älypuhelimen ulkoasu on saanut inspiraationsa moottoriurheilusta ja legendaarisesta kuljettajasta, Carroll Shelbystä. Hän maalasi raidat huippuluokan urheiluautoon osoittaakseen intohimonsa vauhtiin vuonna 1965. realme GT NEO 3 -älypuhelimen ralliraidat näyttävät upeilta puhelimen urheiluauton kaltaisessa sinisessä tai valkoisessa takakuoressa. Lisäksi puhelin on saatavana asfaltinmustana ilman raitoja.

Vauhdinhurma ulottuu puhelimen ulkoasusta sen suorituskykyyn. realme GT NEO 3 -älypuhelimen akku latautuu maailman nopeimmin eli 50 prosentin lataus saavutetaan vain viidessä minuutissa 150 watin Ultradart-latauksella. TÜV Rheinlandin sertifioima lataustekniikka on suojattu 38 turvatoiminnolla ja erillisellä MCU-latausturvapiirillä. Lisäksi akun käyttöikä on pitkä eli sen kapasiteetti säilyy vähintään 80 prosentissa vielä 1 600 täyden lataus- ja tyhjennysjakson jälkeen, mikä on kaksinkertainen määrä alan standardiin verrattuna.

realme GT NEO 3 on ensimmäinen älypuhelin Euroopassa, joka sisältää MediaTek Dimensity 8100 -järjestelmäpiirin HyperEngine 5.0 -tekniikalla. Viiden nanometrin valmistusprosessiin perustuvassa järjestelmäpiirissä on neljä CortexA78-ydintä ja neljä CortexA55-ydintä, jotka toimivat 2,85 ja 2,0 gigahertsin nopeudella. Nämä ytimet tekevät puhelimesta suorituskykyisen ja näyttö saavuttaa vakaan 90 kuvan ruudunpäivitysnopeuden sekunnissa. Puhelimen HDR 10+ -sertifioitu näyttö perustuu 6,7 tuuman AMOLED-paneeliin, jonka virkistysnopeus on 120 hertsiä. Näytön ja puhelimen rungon välinen suhde on 94,2 prosenttia, joten puhelimen reunat ovat ennätyksellisen ohuet.

realme GT NEO 3 -älypuhelimessa on laadukas kolminkertainen kamerajärjestelmä. Pääkamerassa on huippulaadukas 50 megapikselin Sony IMX 766 -kuvakenno. Lisäksi kamerassa on kahdeksan megapikselin ultralaajakulmaobjektiivi ja kahden megapikselin makro-objektiivi. Näillä voidaan ottaa eloisia valokuvia ja videoita kaikissa olosuhteissa.

realme GT NEO 3T

realme GT NEO 3T jatkaa lippulaivamalliston moottoriurheiluteemaa takakuoren keltaisella tai valkoisella ruutulippukuvioinnilla. Puhelimen latausnopeus on oman hintaluokkansa nopein saavuttaen 50 prosentin latauksen 12 minuutissa 80 watin SuperDart-latauksella.

Huippupuhelimista tuttu Snapdragon 870 5G -järjestelmäpiiri tarjoaa realme GT NEO 3T -älypuhelimelle suorituskykyä kaikkeen käyttöön – myös paljon tehoa vaativaan pelaamiseen. Nopea 120 hertsin AMOLED-näyttö takaa laadukkaan kuvan kaikkeen käyttöön 6,62 tuuman koossa ja 1 300 nitin kirkkaudella.

Myös realme GT NEO 3T -älypuhelimessa on laadukas kolminkertainen kamerajärjestelmä. Pääkamerassa on 64 megapikselin kuvakenno. Lisäksi kamerassa on 119 asteen ultralaajakulmaobjektiivi ja neljän senttimetrin makro-objektiivi.

realme GT NEO 3T Dragon Ball Z Edition

realme jatkaa teemapuhelimien kehitystä ja tällä kertaa yhteistyö jatkuu Dragon Ball Z -animesarjan kanssa. Rajoitettu erä realme GT NEO 3T -älypuhelimia tulee saataville Dragon Ball Z -ulkoasulla ja sisällöllä, joka henkii legendaarista japanilaista animetunnelmaa. Puhelimen takakuori on koristeltu näyttävällä animegrafiikalla ja käyttöliittymää, taustakuvaa sekä kuvakkeita on muokattu tuomaan pelaajille itämaista taistelutahtoa.

Hinta ja saatavuus

realme GT NEO 3 tulee myyntiin 150 watin latauksella ja 12+256 gigatavun muistilla sekä 80 watin latauksella ja 8+256 gigatavun muistilla 699 ja 599 euron suositushintoihin. realme GT NEO 3T tulee myyntiin 80 watin latauksella 12+256 gigatavun ja 8+256 gigatavun muistilla 469 ja 429 euron suositushintoihin. realme GT NEO 3T Dragon Ball Z Edition tulee myyntiin 80 watin latauksella 8+256 gigatavun muistilla 499 euron suositushintaan.

Kommentoi

Realmen uusi GT NEO 3 -älypuhelin rikkoo lataamisen nopeusennätyksiä Kommentit pois päältä artikkelissa Realmen uusi GT NEO 3 -älypuhelin rikkoo lataamisen nopeusennätyksiä

Realme GT NEO 3

Maailman yksi nopeimmin kasvavista älypuhelinten valmistajaista, Realme rikkoo ennätyksiä uuden GT NEO 3 -älypuhelimen latausteholla. Puhelin on saapumassa Suomen markkinoille myöhemmin.

Tehoa, tyyliä ja nopeutta tarjoava realme GT NEO 3 -älypuhelin käyttää vallankumouksellista 150 watin UltraDart-lataustekniikkaa. Tämä latausennätykset uusiksi pistänyt tekniikka mahdollistaa akun tyhjästä 50 prosentin varaukseen lataamisen vain viidessä minuutissa.

Puhelinten ja kameroiden suorituskykyä ja nopeutta riippumattomasti arvioiva DXOMARK-palvelu on antanut realme GT NEO 3 -puhelimelle peräti 121 pistettä latausnopeudesta. Tämä tekee puhelimesta nopeimmin latautuvan älypuhelimen. Vertailun vuoksi jälkeen jäävät esimerkiksi realme GT NEO 2 5G ja Apple iPhone 13 Pro Max selvästi vaatimattomimmilla 101 ja 73 pisteillään.

Puhelinten latausnopeudesta onkin tullut yksi eniten kilpailluista ominaisuuksista, sillä akunkesto ja sen lataamiseen tarvittava aika vaikuttavat kaikkeen puhelinta käytettäessä. Kun akunkestosta ei tarvitse nopean latauksen ansiosta välittää, se tuo helpotusta vaativaankin käyttöön. Tämä mahdollistaa puhelinten nopean lataamisen esimerkiksi julkisilla paikoilla ilman tuskallista odottelua.

GT NEO 3 on varustettu mukautuvalla kahden sirujärjestelmän UltraDart-tekniikalla, joka 4:2-tehoarkkitehtuurin kanssa nopeuttaa lataamista ja vähentää hukkasähköä. Teknologia myös vähentää lataamisesta syntyvää lämpöä. Kahden erillisen 2 250 milliampeeritunnin akkukennon ansiosta puhelimen akun teho on vaikuttavat 4 500 milliampeerituntia. Kahden erillisen kennon rinnakkainen käyttö osaltaan nopeuttaa akuston lataamista.

Realme huolehtii myös akun käyttöturvallisuudesta. Akustossa onkin peräti 38 erilaista suojaustoimintoa, joiden ansiosta lataus katkaistaan automaattisesti mahdollisen häiriön ilmaantuessa. TÜV Rheinlandin sertifioima pikalatausjärjestelmä on turvallinen ja huoleton käyttää. Myös puhelimen pikalaturissa on automaattinen turvatoiminto, joka kytkee latauksen pois päältä mahdollisen häiriön havaitessaan.

Puhelimen kestävä ja nopeasti latautuva akku säilyttää hyvin varauksensa. Tämä tarkoittaa vähintään 80 prosentin varausta vielä 1 600 täyden latauskerran jälkeen, mikä on kaksinkertainen määrä tyypilliseen puhelinakkuun verrattuna. Akusto onkin suunniteltu kestämään vaativan 5G-yhteystekniikan kuormitusta puhelimen eliniän ajan.

Hinta ja saatavuus

Realme GT NEO 3 -älypuhelimen tarkat ominaisuudet, hinnoittelu ja toimitusajat Suomessa vahvistetaan lähiaikoina.

Kommentoi