Realme GT 2 -puhelin säästää luontoa biopolymeerisella rakenteella Kommentit pois päältä artikkelissa Realme GT 2 -puhelin säästää luontoa biopolymeerisella rakenteella

Maailman nopeimmin kasvava älypuhelinten valmistaja on julkistanut MWC-tapahtumassa uuden GT 2 -lippulaivamalliston, jossa on useita mullistavia innovaatioita ja kestävän kehityksen mukainen rakenne.

Realme on tehnyt yhteistyötä maailmankuulun teollisen muotoilijan Naoto Fukasawan kanssa luodakseen alan ensimmäisen biopolymeeripohjaisen älypuhelimen, joka perustuu kestävään paperitaidekonseptiin.

”Sen lisäksi, että tarjoamme korkealaatuisia tuotteita ja palveluita, olemme myös pyrkineet kantamaan sosiaalista vastuuta. Vaikka olemme vasta kolmivuotias kasvuyritys, haluamme olla ympäristöystävällinen ja kestävällä pohjalla oleva toimija. Tavoitteenamme on tehdä ympäristölle myönteisiä vaikutuksia vähentämällä hiilidioksidipäästöjä ja tekemällä kestävästä kehityksestä entistä helpompaa asiakkaille. Olemme tutkineet erilaisia tapoja pyrkiä puhtaampaan ja kestävämpään toimintaan.”

Kertoo realmen varajohtaja ja realme International Business Groupin toimitusjohtaja Madhav Sheth

Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti realme GT 2 Pron takakuori on valmistettu biopohjaisesta ISCC+ -sertifioidusta kopolymeerimateriaalista. Se vähentää hiilidioksipäästöjä 35,5 prosenttia ja materiaali voi tarjota saman suorituskyvyn fossiilisiin vaihtoehtoihin verrattuna säästäen kaksi kilogrammaa hiilidioksidia kopolymeerin yhtä kilogrammaa kohden. Lisäksi biomateriaalin lähteet ovat peräisin biomassajätteistä tai ylijäämämateriaalista. Puhelimella on myös kestävän kehityksen TCO 9.0 -sertifiointi, joka edellyttää sosiaalisesti vastuullista valmistusprosessia. Puhelimen pakkauksissa muovin prosenttiosuus on pudonnut 21,7 prosentista lähes olemattomaan 0,3 prosenttiin.

Realme GT 2 -puhelinmallistossa on kolme värivaihtoehtoa, jotka ovat paperinvalkoinen, paperinvihreä ja teräksenmusta.

Puhelimen 12 -käyttöjärjestelmään perustuvalla realme UI 3.0 -käyttöliittymällä voi ilmaista itseään entistä vapaammin. Lisäksi siinä on parannetut yksityisyystoiminnot, kuten sovellusten käyttöoikeuksien valvonta ja sijainnin piilottaminen. realme on myös sitoutunut tarjoamaan GT 2 -mallistolle merkittävät Android-käyttöjärjestelmän päivitykset kolmen vuoden ajan ja Android-tietoturvakorjaukset neljän vuoden ajan.

Realme GT 2 Pro

Realme GT 2 Pro on yhtiön laadukkain lippulaivapuhelin, jossa yhdistyvät innovatiiviset ominaisuudet, biopolymeerinen rakenne ja pääsuunnittelijan visiot. Huippuluokan 2K LTPO AMOLED -näyttö, uusin Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, markkinoiden suurin jäähdytyslevy, laadukas kolmoiskamerajärjestelmä, massiivinen akku 65 watin teholatauksella, edistyneet langattomat yhteydet ja Dolby Atmos -äänentoisto takaavat, että huippupuhelimesta voi nauttia vuosikausia ja olla mukana kestävän kehityksen kärjessä.

Realme GT 2 Pro hyödyntää maailman ensimmäistä LTPO 2.0 -tekniikalla toimivaa 2K AMOLED -näyttöä. Kooltaan 6,7 tuuman Super Reality -näyttö on huipputarkka yli 4,5 miljoonalla pikselillään ja 525 pikselin tuumatiheydellään. Näin teksti näyttää terävämmältä ja kuvissa näkyy hämmästyttäviä yksityiskohtia hiussäikeitä myöten. Näytön 10 bitin värisyvyys voi toistaa runsaat miljardi väriä. Se on 64 kertaa enemmän väritietoa kuin tyypillisellä kahdeksan bitin näytöllä, joka toistaa vain 16,7 miljoonaa väriä. Kuva on laadukas myös ulkona 1 400 nitin huippukirkkauden ansiosta. Pelaajat puolestaan ilahtuvat peräti 1 000 hertsin kosketusherkkyydestä.

Näytön LTPO 2.0 -tekniikan ansiosta virkistystaajuus säätyy automaattisesti 1–120 hertsin välillä. Tämä voi lisätä akunkestoa jopa reilut puolitoista tuntia. DisplayMate A+ -luokiteltu näyttö on suojattu kestävimmällä Corning Gorilla Glass Victus -suojalasilla. Elokuvamaisen audiovisuaalisen kokemuksen täydentää HDR10+ -näyttötekniikka sekä Dolby Atmos- ja Hi-Res-stereoäänentoisto.

Realme GT 2 Pro -älypuhelimessa on uusin neljän nanometrin Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, joka voi saavuttaa jopa miljoonan pisteen AnTuTu Benchmark -testituloksen. Puhelimessa on myös markkinoiden suurin ruostumattomasta teräksestä valmistettu jäähdytyslevy jatkuvan suorituskyvyn tehostamiseksi äärimmilleen.

Realme GT 2 Pron kolmoiskamerassa on maailman ensimmäinen 150 asteen ultralaaja näkökenttä ja 40-kertainen mikrolinssi. Kameran 150 asteen ultralaaja näkökenttä mahdollistaa huikeat panoraamat, joiden kuva-ala on jopa 278 prosenttia useimpia älypuhelimia suurempi. Hämmästyttävä 40-kertainen mikrolinssi puolestaan tarkentaa aiempaa lähemmäs, jolloin maailman ihmeet näkyvät lähempää ja tarkemmin kuin koskaan ennen. Pääkameran 50 megapikselin tarkkuus, IMX766-anturi, monisuuntainen PDAF-tarkennus ja OIS/EIS-kaksoisvakaus takaavat uskomattoman kuvanlaadun myös liikkeessä ja hämärässä.

Realme GT 2 Pro takaa laadukkaat langattomat yhteydet peräti 12 antennillaan, jotka on sijoitettu ympäri puhelimen kuorta. Olipa kyse 10 gigabitin 5G-mobiilidatasta, WiFi Enhanced -verkkoyhteyksistä tai 360 asteen NFC-lähiyhteyksistä, puhelimen monisuuntaiset yhteydet toimivat kaikkialla käsiotteesta riippumatta.

Puhelimen massiivisen 5 000 milliampeeritunnin akun voi ladata mukana tulevalla 65 watin SuperDart-teholaturilla kokonaan vain 33 minuutissa.

Realme GT 2

Realme GT 2 on myös huipputehokas älypuhelin, joka perustuu samaan biopolymeeripohjaiseen kestävän kehityksen konseptiin kuin Pro-mallikin. Puhelimen ulkoasu, käyttöliittymä ja akku teholatauksineen ovat samoja. Puhelimessa on 120 hertsin virkistystaajuudella toimiva E4 AMOLED -näyttö ja tehokkuudesta vastaa Snapdragon 888 5G -järjestelmäpiiri.

Hinta ja saatavuus

Realme GT 2 Pro (12+256 Gt), realme GT 2 Pro (8+128 Gt), realme GT 2 (12+256 Gt) ja realme GT 2 (8+128 Gt) tulevat Suomessa myyntiin maaliskuun lopulla 849, 749, 599 ja 549 euron hintaan.

Try Galaxy -sovellus saatavilla kaikille Android-käyttäjille! Kommentit pois päältä artikkelissa Try Galaxy -sovellus saatavilla kaikille Android-käyttäjille!

on juuri laajentanut suositun -sovelluksensa saatavuutta, jolloin kaikki Android-laitteiden omistajat voivat kokea :n ihmeet. Aiemmin vain -käyttäjille saatavilla oleva sovellus on nyt kaikkien -käyttäjien ulottuvilla, mukaan lukien vanhempien Galaxy-mallien (Galaxy 1 ja sitä uudempien) omistajien.

Tämä päivitys on merkittävä askel eteenpäin, sillä nyt huippuluokan -sarjan toimintojen ja intuitiivisen -käyttöliittymän kokemiseen ei tarvitse vaihtaa puhelinta. Mitä siis odotat? Sukella Galaxy AI:n maailmaan Try Galaxy -sovelluksen avulla!

Ominaisuuksien universumi sormenpäässäsi

Uudistettu Try Galaxy -sovellus on muutakin kuin pelkkiä staattisia kuvakaappauksia. Se simuloi todellista Galaxy S24 -kotisivukokemusta, sisältäen interaktiivisia opetusohjelmia ja mukaansatempaavaa sisältöä, joka opastaa sinut uusimpien ominaisuuksien läpi.

Sovelluksen käynnistäessä sinua tervehtii tuttu näky – simuloitu Galaxy S24 -kotisivu. Täällä löydät toiselta sivulta widgetin, joka esittelee Galaxy S24 -sarjan keskeisiä tekoälytoimintoja ja sen edistyneitä kameratyökaluja. Jokainen esitelty ominaisuus sisältää lyhyen videoesittelyn, jossa selitetään sen tarkoitus ja käytännön sovellukset jokapäiväisessä elämässä. Kun tutustut näihin ominaisuuksiin, valmiiksi käytetyille kohteille ilmestyy rasti, mikä auttaa sinua seuraamaan edistymistäsi.

Galaxy AI:n voiman paljastaminen:

  • Live Translate: Riko kielimuurit vaivattomasti reaaliaikaisen, kaksisuuntaisen puhelinkäännöksen avulla. Tarvitsetko kyytipalvelukuskia tai ravintolavarausta ulkomailla? Ei ongelmaa! Live Translate, joka on sisäänrakennettu natiivisovellukseen, tarjoaa sujuvan puhe- ja tekstikäännöksen puheluiden aikana, ja se tukee peräti 13 kieltä.
  • Note Assist: Tee muistiinpanoja helposti ja saat apua järjestämiseen tekoälygeneroitujen yhteenvetojen ansiosta. Muunna pitkät kappaleet selkeiksi luettelomerkeiksi ja otsikoilla varustetuiksi, mikä tekee muistiinpanojen tarkistamisesta helppoa. Tämä ominaisuus tarjoaa myös automaattisen muotoilun, oikoluvun ja käännöstoiminnot.
  • Chat Assist: Luo täydellinen viesti mihin tahansa tilanteeseen, virallisista sähköposteista rentoihin teksteihin ystävien kanssa. Samsung Keyboard -näppäimistöön integroitu Chat Assist hienosäätää viestisi sävyn ja kääntää ne jopa reaaliaikaisesti (13 kielellä) sujuvaa viestintää varten kulttuurien välillä.
  • Photo Assist: Ota upeita kuvia Generative Edit -ominaisuuden avulla. Tämä tekoälytyökalu mahdollistaa kuvien koon muuttamiseen, uudelleensijoittamiseen tai jopa ei-toivottujen kohteiden poistamiseen. Saavuta täydellinen sommittelu Edit Suggestion -ominaisuuden avulla tai poista häiritsevät varjot ja heijastukset Erase Reflection -työkalun avulla.
  • Ympyröi ja hae Googlella: Hae vaivattomasti mitä tahansa näytöllä olevaa tietoa vaihtamatta sovellusta! Tämä innovatiivinen ominaisuus sallii pitkän painalluksen kotinäppäimellä ja piirtää ympyrän kuvan ympärille näytöllä. Google tarjoaa sitten välittömästi asiaankuuluvia hakutuloksia ja jopa tekoä

Apple Music testaa saumatonta musiikin siirtoa muista palveluista SongShift-integraation avulla Kommentit pois päältä artikkelissa Apple Music testaa saumatonta musiikin siirtoa muista palveluista SongShift-integraation avulla

Music saattaa pian tehdä muiden musiikkipalveluiden vaihtamisen helpommaksi -käyttäjille. Raporttien (Eli Reddit-langan) mukaan suoratoistopalvelu testaa integraatiota SongShift-nimisen kolmannen osapuolen sovelluksen kanssa, joka yksinkertaistaa musiikkikirjastojen ja soittolistojen siirtämistä eri palveluiden välillä.

Tällä hetkellä kokeiluvaiheessa uusimmassa Apple Musicin beetaversiossa Androidille, ominaisuus tarjoaisi ilmoituksen asennuksen aikana tai asetuksissa, kysyen käyttäjiltä haluavatko he saumattomasti tuoda tallennettua musiikkiaan ja soittolistojaan muista palveluista suoraan -kirjastoonsa.

Tämä näyttäisi vahvistavan, että Apple tekee yhteistyötä SongShiftin kanssa integroidakseen sen ominaisuudet osaksi omaa sovellustaan, tarjoten näin sujuvamman siirtymisen käyttäjille, jotka harkitsevat vaihtoa Apple Musicista Spotifyyn tai muihin kilpailijoihin.

Vaikka tämä on tällä hetkellä rajoitettu valittuihin beetatestaajiin eikä täysin toiminnallinen, tämä kehitys vihjaa Applen mahdollisesta strategiasta houkutella uusia käyttäjiä yksinkertaistamalla siirtymisprosessia.

On epäselvää, saavuttaako tämä SongShift-integraatio lopulta Apple Musicin -versioon, sillä ominaisuuksien yhdenmukaisuus Android- ja iPhone-versioiden välillä ei aina ole taattua. Kuitenkin itse testi merkitsee potentiaalista muutosta Applen lähestymistavassa, tehdä musiikkipalveluiden vaihtamisesta vähemmän vaivalloista Android-käyttäjille.