Realme julkaisi huippunopealla akkutekniikalla toimivat GT NEO 3 -älypuhelimet Kommentit pois päältä artikkelissa Realme julkaisi huippunopealla akkutekniikalla toimivat GT NEO 3 -älypuhelimet

Realme GT Neo 3

Maailman nopeimmin kasvava älypuhelinten valmistaja aloittaa uuden lippulaivamallistonsa myynnin Suomessa. Uusia realme GT NEO 3 -älypuhelimia tulee myyntiin neljä erilaista versiota: realme GT NEO 3 150W, realme GT NEO 3 80W, realme GT NEO 3T ja realme GT NEO 3T Dragon Ball Z Edition.

GT NEO 3

Uuden GT NEO 3 -älypuhelimen ulkoasu on saanut inspiraationsa moottoriurheilusta ja legendaarisesta kuljettajasta, Carroll Shelbystä. Hän maalasi raidat huippuluokan urheiluautoon osoittaakseen intohimonsa vauhtiin vuonna 1965. realme GT NEO 3 -älypuhelimen ralliraidat näyttävät upeilta puhelimen urheiluauton kaltaisessa sinisessä tai valkoisessa takakuoressa. Lisäksi puhelin on saatavana asfaltinmustana ilman raitoja.

Vauhdinhurma ulottuu puhelimen ulkoasusta sen suorituskykyyn. GT NEO 3 -älypuhelimen akku latautuu maailman nopeimmin eli 50 prosentin lataus saavutetaan vain viidessä minuutissa 150 watin Ultradart-latauksella. TÜV Rheinlandin sertifioima lataustekniikka on suojattu 38 turvatoiminnolla ja erillisellä MCU-latausturvapiirillä. Lisäksi akun käyttöikä on pitkä eli sen kapasiteetti säilyy vähintään 80 prosentissa vielä 1 600 täyden lataus- ja tyhjennysjakson jälkeen, mikä on kaksinkertainen määrä alan standardiin verrattuna.

GT NEO 3 on ensimmäinen älypuhelin Euroopassa, joka sisältää MediaTek Dimensity 8100 -järjestelmäpiirin HyperEngine 5.0 -tekniikalla. Viiden nanometrin valmistusprosessiin perustuvassa järjestelmäpiirissä on neljä CortexA78-ydintä ja neljä CortexA55-ydintä, jotka toimivat 2,85 ja 2,0 gigahertsin nopeudella. Nämä ytimet tekevät puhelimesta suorituskykyisen ja näyttö saavuttaa vakaan 90 kuvan ruudunpäivitysnopeuden sekunnissa. Puhelimen 10+ -sertifioitu näyttö perustuu 6,7 tuuman AMOLED-paneeliin, jonka virkistysnopeus on 120 hertsiä. Näytön ja puhelimen rungon välinen suhde on 94,2 prosenttia, joten puhelimen reunat ovat ennätyksellisen ohuet.

GT NEO 3 -älypuhelimessa on laadukas kolminkertainen kamerajärjestelmä. Pääkamerassa on huippulaadukas 50 megapikselin IMX 766 -kuvakenno. Lisäksi kamerassa on kahdeksan megapikselin ultralaajakulmaobjektiivi ja kahden megapikselin makro-objektiivi. Näillä voidaan ottaa eloisia valokuvia ja videoita kaikissa olosuhteissa.

GT NEO 3T

GT NEO 3T jatkaa lippulaivamalliston moottoriurheiluteemaa takakuoren keltaisella tai valkoisella ruutulippukuvioinnilla. Puhelimen latausnopeus on oman hintaluokkansa nopein saavuttaen 50 prosentin latauksen 12 minuutissa 80 watin SuperDart-latauksella.

Huippupuhelimista tuttu Snapdragon 870 5G -järjestelmäpiiri tarjoaa GT NEO 3T -älypuhelimelle suorituskykyä kaikkeen käyttöön – myös paljon tehoa vaativaan pelaamiseen. Nopea 120 hertsin AMOLED-näyttö takaa laadukkaan kuvan kaikkeen käyttöön 6,62 tuuman koossa ja 1 300 nitin kirkkaudella.

Myös GT NEO 3T -älypuhelimessa on laadukas kolminkertainen kamerajärjestelmä. Pääkamerassa on 64 megapikselin kuvakenno. Lisäksi kamerassa on 119 asteen ultralaajakulmaobjektiivi ja neljän senttimetrin makro-objektiivi.

GT NEO 3T Dragon Ball Z Edition

jatkaa teemapuhelimien kehitystä ja tällä kertaa yhteistyö jatkuu Dragon Ball Z -animesarjan kanssa. Rajoitettu erä realme GT NEO 3T -älypuhelimia tulee saataville Dragon Ball Z -ulkoasulla ja sisällöllä, joka henkii legendaarista japanilaista animetunnelmaa. Puhelimen takakuori on koristeltu näyttävällä animegrafiikalla ja käyttöliittymää, taustakuvaa sekä kuvakkeita on muokattu tuomaan pelaajille itämaista taistelutahtoa.

Hinta ja saatavuus

GT NEO 3 tulee myyntiin 150 watin latauksella ja 12+256 gigatavun muistilla sekä 80 watin latauksella ja 8+256 gigatavun muistilla 699 ja 599 euron suositushintoihin. realme GT NEO 3T tulee myyntiin 80 watin latauksella 12+256 gigatavun ja 8+256 gigatavun muistilla 469 ja 429 euron suositushintoihin. realme GT NEO 3T Dragon Ball Z Edition tulee myyntiin 80 watin latauksella 8+256 gigatavun muistilla 499 euron suositushintaan.

Kommentoi

Realmen uusi GT NEO 3 -älypuhelin rikkoo lataamisen nopeusennätyksiä Kommentit pois päältä artikkelissa Realmen uusi GT NEO 3 -älypuhelin rikkoo lataamisen nopeusennätyksiä

Realme GT NEO 3

Maailman yksi nopeimmin kasvavista älypuhelinten valmistajaista, Realme rikkoo ennätyksiä uuden GT NEO 3 -älypuhelimen latausteholla. Puhelin on saapumassa Suomen markkinoille myöhemmin.

Tehoa, tyyliä ja nopeutta tarjoava realme GT NEO 3 -älypuhelin käyttää vallankumouksellista 150 watin UltraDart-lataustekniikkaa. Tämä latausennätykset uusiksi pistänyt tekniikka mahdollistaa akun tyhjästä 50 prosentin varaukseen lataamisen vain viidessä minuutissa.

Puhelinten ja kameroiden suorituskykyä ja nopeutta riippumattomasti arvioiva DXOMARK-palvelu on antanut realme GT NEO 3 -puhelimelle peräti 121 pistettä latausnopeudesta. Tämä tekee puhelimesta nopeimmin latautuvan älypuhelimen. Vertailun vuoksi jälkeen jäävät esimerkiksi realme GT NEO 2 5G ja Apple iPhone 13 Pro Max selvästi vaatimattomimmilla 101 ja 73 pisteillään.

Puhelinten latausnopeudesta onkin tullut yksi eniten kilpailluista ominaisuuksista, sillä akunkesto ja sen lataamiseen tarvittava aika vaikuttavat kaikkeen puhelinta käytettäessä. Kun akunkestosta ei tarvitse nopean latauksen ansiosta välittää, se tuo helpotusta vaativaankin käyttöön. Tämä mahdollistaa puhelinten nopean lataamisen esimerkiksi julkisilla paikoilla ilman tuskallista odottelua.

GT NEO 3 on varustettu mukautuvalla kahden sirujärjestelmän UltraDart-tekniikalla, joka 4:2-tehoarkkitehtuurin kanssa nopeuttaa lataamista ja vähentää hukkasähköä. Teknologia myös vähentää lataamisesta syntyvää lämpöä. Kahden erillisen 2 250 milliampeeritunnin akkukennon ansiosta puhelimen akun teho on vaikuttavat 4 500 milliampeerituntia. Kahden erillisen kennon rinnakkainen käyttö osaltaan nopeuttaa akuston lataamista.

Realme huolehtii myös akun käyttöturvallisuudesta. Akustossa onkin peräti 38 erilaista suojaustoimintoa, joiden ansiosta lataus katkaistaan automaattisesti mahdollisen häiriön ilmaantuessa. TÜV Rheinlandin sertifioima pikalatausjärjestelmä on turvallinen ja huoleton käyttää. Myös puhelimen pikalaturissa on automaattinen turvatoiminto, joka kytkee latauksen pois päältä mahdollisen häiriön havaitessaan.

Puhelimen kestävä ja nopeasti latautuva akku säilyttää hyvin varauksensa. Tämä tarkoittaa vähintään 80 prosentin varausta vielä 1 600 täyden latauskerran jälkeen, mikä on kaksinkertainen määrä tyypilliseen puhelinakkuun verrattuna. Akusto onkin suunniteltu kestämään vaativan 5G-yhteystekniikan kuormitusta puhelimen eliniän ajan.

Hinta ja saatavuus

Realme GT NEO 3 -älypuhelimen tarkat ominaisuudet, hinnoittelu ja toimitusajat Suomessa vahvistetaan lähiaikoina.

Kommentoi

HyperX:n Cloud Alpha Wireless -pelikuulokkeet nyt saatavilla – 300-tunnin akunkesto Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX:n Cloud Alpha Wireless -pelikuulokkeet nyt saatavilla – 300-tunnin akunkesto

HyperX Cloud Alpha Wireless

Oheislaitevalmistaja HyperX paljasti CES 2022 -tapahtuman yhteydessä 300-tunnin akunkestolla varustetut Cloud Alpha -pelikuulokkeet. Nyt kyseiset kuulokkeet ovat saatavilla.

Cloud Alpha Wireless -kuulokkeissa on markkinoiden pisin akunkesto, yhteensä 300 tuntia yhdellä latauksella. Kuulokkeista löytyy myös DTS Heaphone:X 3 -teknologia, joka takaa immersiivisen kuuntelukokemuksen.

Kuulokkeissa on käytetty myös Dual Chamber -teknologiaa sekä kevyemmät ja ohuemmat HyperX 50mm -elementit.

Kuulokkeet ovat saatavilla nyt 229,99€ hintaan.

Kommentoi