Realmen uusi GT NEO 3 -älypuhelin rikkoo lataamisen nopeusennätyksiä Kommentit pois päältä artikkelissa Realmen uusi GT NEO 3 -älypuhelin rikkoo lataamisen nopeusennätyksiä

Realme GT NEO 3

Maailman yksi nopeimmin kasvavista älypuhelinten valmistajaista, rikkoo ennätyksiä uuden GT NEO 3 -älypuhelimen latausteholla. Puhelin on saapumassa Suomen markkinoille myöhemmin.

Tehoa, tyyliä ja nopeutta tarjoava GT NEO 3 -älypuhelin käyttää vallankumouksellista 150 watin UltraDart-lataustekniikkaa. Tämä latausennätykset uusiksi pistänyt tekniikka mahdollistaa akun tyhjästä 50 prosentin varaukseen lataamisen vain viidessä minuutissa.

Puhelinten ja kameroiden suorituskykyä ja nopeutta riippumattomasti arvioiva DXOMARK-palvelu on antanut GT NEO 3 -puhelimelle peräti 121 pistettä latausnopeudesta. Tämä tekee puhelimesta nopeimmin latautuvan älypuhelimen. Vertailun vuoksi jälkeen jäävät esimerkiksi realme GT NEO 2 5G ja Apple iPhone 13 Pro Max selvästi vaatimattomimmilla 101 ja 73 pisteillään.

Puhelinten latausnopeudesta onkin tullut yksi eniten kilpailluista ominaisuuksista, sillä akunkesto ja sen lataamiseen tarvittava aika vaikuttavat kaikkeen puhelinta käytettäessä. Kun akunkestosta ei tarvitse nopean latauksen ansiosta välittää, se tuo helpotusta vaativaankin käyttöön. Tämä mahdollistaa puhelinten nopean lataamisen esimerkiksi julkisilla paikoilla ilman tuskallista odottelua.

GT NEO 3 on varustettu mukautuvalla kahden sirujärjestelmän UltraDart-tekniikalla, joka 4:2-tehoarkkitehtuurin kanssa nopeuttaa lataamista ja vähentää hukkasähköä. Teknologia myös vähentää lataamisesta syntyvää lämpöä. Kahden erillisen 2 250 milliampeeritunnin akkukennon ansiosta puhelimen akun teho on vaikuttavat 4 500 milliampeerituntia. Kahden erillisen kennon rinnakkainen käyttö osaltaan nopeuttaa akuston lataamista.

huolehtii myös akun käyttöturvallisuudesta. Akustossa onkin peräti 38 erilaista suojaustoimintoa, joiden ansiosta lataus katkaistaan automaattisesti mahdollisen häiriön ilmaantuessa. TÜV Rheinlandin sertifioima pikalatausjärjestelmä on turvallinen ja huoleton käyttää. Myös puhelimen pikalaturissa on automaattinen turvatoiminto, joka kytkee latauksen pois päältä mahdollisen häiriön havaitessaan.

Puhelimen kestävä ja nopeasti latautuva akku säilyttää hyvin varauksensa. Tämä tarkoittaa vähintään 80 prosentin varausta vielä 1 600 täyden latauskerran jälkeen, mikä on kaksinkertainen määrä tyypilliseen puhelinakkuun verrattuna. Akusto onkin suunniteltu kestämään vaativan 5G-yhteystekniikan kuormitusta puhelimen eliniän ajan.

Hinta ja saatavuus

GT NEO 3 -älypuhelimen tarkat ominaisuudet, hinnoittelu ja toimitusajat Suomessa vahvistetaan lähiaikoina.

Kommentoi

HyperX:n Cloud Alpha Wireless -pelikuulokkeet nyt saatavilla – 300-tunnin akunkesto Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX:n Cloud Alpha Wireless -pelikuulokkeet nyt saatavilla – 300-tunnin akunkesto

HyperX Cloud Alpha Wireless

Oheislaitevalmistaja paljasti 2022 -tapahtuman yhteydessä 300-tunnin akunkestolla varustetut Cloud Alpha -pelikuulokkeet. Nyt kyseiset kuulokkeet ovat saatavilla.

Cloud Alpha Wireless -kuulokkeissa on markkinoiden pisin akunkesto, yhteensä 300 tuntia yhdellä latauksella. Kuulokkeista löytyy myös DTS Heaphone:X 3 -teknologia, joka takaa immersiivisen kuuntelukokemuksen.

Kuulokkeissa on käytetty myös Dual Chamber -teknologiaa sekä kevyemmät ja ohuemmat 50mm -elementit.

Kuulokkeet ovat saatavilla nyt 229,99€ hintaan.

Kommentoi

8BitDo julkaisi johdollisen Xbox-ohjaimen Kommentit pois päältä artikkelissa 8BitDo julkaisi johdollisen Xbox-ohjaimen

on julkaissut ensimmäisen Xbox -konsoleille suunnatun langallisen ohjaimen.

Ohjaimessa on säädettävät näppäimet, ohjainsauvojen sekä liipasimien herkkyyden säätö sekä värinän säätö. Säätöjä voi tallentaa omiin profiileihin ja kaikki tapahtuu kätevän sovelluksen kautta.

Ohjaimesta löytyy myös kaksi näppäintä alapuolelta sekä 3,5mm ääniliitäntä. Väreistä valittavana on musta tai valkoinen.

Ultimate Wired Controller for on yhteensopiva Xbox Series X ja S, Xbox One -konsolien, :n sekä iOS ja Android -mobiililaitteiden kanssa.

Ohjain tulee myyntiin toukokuun lopulla ja sen voi ennakkotilata Amazonista.

Kommentoi