Red Alert 3 -pelissä näytellyt Dimitri Diatchenko on kuollut Kommentit pois päältä artikkelissa Red Alert 3 -pelissä näytellyt Dimitri Diatchenko on kuollut

Dimitri Diatchenko

Command & Conquer: Red Alert 3 ja lukuisissa muissa peleissä näytellyt Dimitri Diatchenko on kuollut 52-vuotiaana. Diatchenko oli saanut sähköiskun työpaikallaan kaksi viikkoa sitten ja oli toipumassa kotonaan. Kuolinsyynä epäillään olleen tästä johtuneet komplikaatiot tai sydänkohtaus.

Red Alert 3 pelin lisäksi Diatchenkoa on kuultu ja nähty , , , , ja -peleissä. Pelien lisäksi Diatchenko on näytellyt myös elokuvissa ja sarjoissa kuten , Skull, , ja Alias.

Kommentoi

Metro: Last Light Complete Edition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Metro: Last Light Complete Edition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Metro: Last Light

Post-apokalyptinen räiskintäpeli Complete Edition on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä. Pelin julkaisusta tulee tänä vuonna kuluneeksi 10 vuotta.

Vuonna 2013 ilmestynyt peli on jatkoa vuoden 2010 pelille Metro: 2033. Siinä pelaajat joutuvat keskelle post-apokalyptistä sisällissotaa, joka uhkaa jäljellä olevaa ihmiskuntaa. Complete Edition sisältää kaikki peliin ilmestyneet lisäosat.

Metro: Last Light Complete Edition on ladattavissa ilmaiseksi Steamistä aina toukokuun 25. päivään asti.

Kommentoi

Microsoft uskoo, että Sony voisi tehdä Call of Duty -kilpailijan vuosikymmenessä Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft uskoo, että Sony voisi tehdä Call of Duty -kilpailijan vuosikymmenessä

Call of Duty: Modern Warfare II

:in mukaan pystyisi luomaan oman -vaihtoehdon 10 vuoden kuluessa, Yhdistyneen kuningaskunnan kilpailu- ja markkinaviranomaiselle (Competition and Markets Authority, CMA) antamassaan vastauksessa, joka liittyy Activision Blizzardin 69 miljardin dollarin yritysostoon.

Microsoftin äskettäin julkaisema asiakirja on toimitettu vastauksena CMA:n äskettäiseen Remedies Hearing -käsittelyyn, jossa käsitellään ehtoja, joita sääntelyviranomainen voi vaatia ennen kuin se on valmis hyväksymään kaupan. Vaikka siitä on poistettu paljon yksityiskohtia, siinä esitetään pääasiassa Microsoftin perustelut sille, miksi sen ehdottama 10-vuotinen sopimus Sonyn kanssa Call of Dutyn pitämisestä PlayStationilla ja sen allekirjoittamat sopimukset Nvidian kanssa riittävät tyydyttämään CMA:n huolenaiheet.

Eurogamer kommentoi, että vaikka Microsoftin mukaan 10 vuoden pitäisi kuitenkin olla Sonylle riittävästi aikaa kehittää oma Call of Duty -kilpailijansa, se sivuuttaa sen melko ilmeisen tosiasian, että Activisionin räiskintäpelillä on ollut yli 20 vuotta aikaa rakentaa sellainen tunnettavuus, joka on tehnyt siitä nykypäivän valtavan pelisarjan.

Lisäksi, yhtiö lisää, ”korjaustoimenpiteen käytännön vaikutus ulottuu yli 10 vuoden ajanjakson, koska korjaustoimenpiteen viimeisenä vuonna ladattuja pelejä voi pelata koko konsolin käyttöiän ajan.

CMA:n on määrä julkistaa päätöksensä Microsoftin ehdottamasta Activision Blizzardin ostosta 26. huhtikuuta, kun taas EU, joka pyytää parhaillaan palautetta kilpailijoilta ja asiakkailta, viimeistelee päätöksensä 22. toukokuuta.

Lähde Eurogamer.

Kommentoi