Red Alert 3 -pelissä näytellyt Dimitri Diatchenko on kuollut Kommentit pois päältä artikkelissa Red Alert 3 -pelissä näytellyt Dimitri Diatchenko on kuollut

Dimitri Diatchenko

Command & Conquer: Red Alert 3 ja lukuisissa muissa peleissä näytellyt Dimitri Diatchenko on kuollut 52-vuotiaana. Diatchenko oli saanut sähköiskun työpaikallaan kaksi viikkoa sitten ja oli toipumassa kotonaan. Kuolinsyynä epäillään olleen tästä johtuneet komplikaatiot tai sydänkohtaus.

Red Alert 3 pelin lisäksi Diatchenkoa on kuultu ja nähty , , , , ja -peleissä. Pelien lisäksi Diatchenko on näytellyt myös elokuvissa ja sarjoissa kuten , Skull, , ja .

Kommentoi

Infinity Ward lupaa kitkeä rasistisen sisällön Call of Duty -peleistä Kommentit pois päältä artikkelissa Infinity Ward lupaa kitkeä rasistisen sisällön Call of Duty -peleistä

Call of Duty: Warzone

Uutisoimme aiemmin kuinka Activision ja Infinity Ward viivästyttivät uusien -kausien julkaisua Yhdysvalloissa vallitsevan tilanteen vuoksi. Nyt Infinity Ward on ilmoittanut lisäävänsä rasistisen materiaalin monitorointia pelissä. Myös uusia tapoja ilmiantaa rasistisesta sisällöstä tullaan lisäämään.

Yrityksen twiitin mukaan erityisesti rasistisisilla ja vihamielisillä nimillä varustetut tilit tulevat saamaan bännit pelistä. Myös nimien valintaa tullaan edelleen rajoittamaan rasistisen sisällön kitkemiseksi.

Kommentoi

Paljastuiko seuraavan Call of Duty -pelin nimi? Kommentit pois päältä artikkelissa Paljastuiko seuraavan Call of Duty -pelin nimi?

Call of Duty: Black Ops

Uutisoimme aiemmin kuinka loppuvuodesta ilmestyvän -pelin olevan jatkoa Black Ops -sarjaan, sijoittuvan aikajanalla kylmän sodan aikaan ja sisältäen myös Vietnamin sodan. Nyt huhut ovat saaneet lisää vettä myllyyn, kun pelaajat ovat alkaneet löytää : Warzone -pelistä viitteitä kylmään sotaan.

Hiljattain auenneet pelin bunkkerit ovat herättäneet keskustelua ja osa pelaajista on jo onnistunut tunkeutumaan seinien läpi syvemmälle bunkkereihin löytäen ydinkärkiä. Myös tiedonlouhijat ovat onnistuneet löytämään pelin tiedostoista malleja jotka viittaavat ydinkärkiin sekä U-2 tiedustelulentokoneeseen.

Nähtäväksi jää tuleeko ilmestyykö peli loppuvuodesta nimellä Call of Duty: Black Ops Cold War.

Kommentoi