Red Dead Online päivitys haastaa pelaajat battle royal -moodissa Kommentit pois päältä artikkelissa Red Dead Online päivitys haastaa pelaajat battle royal -moodissa

Red Dead Redemption 2

Rockstar Games ilmoitti hiljattain, että Red Dead 2 -pelin online-versiosta on saatavilla Gun Rush -moodi, joka tarjoaa battle royal -haasteen. Maksimissaan 32 pelaajan verkossa pelattava moodi haastaa pelaajan selviytymisvietit. Pelaajien on tuhottava toisensa ympäristössä, joka kutistuu alituisesti. Siten pelaajat lähestyvät toisiaan samalla, kun joutuvat taktikoimaan sekä keräämään aseita ja ammuksia selviytyäkseen voittajana.

Ilmaisena pelattava Gun Rush -moodi on mahdollista pelata avoimella pelikentällä tai suljettuna tiimipelinä. Red Dead Online on tarjolla -muodossa muutaman kuukauden ajan, sillä pelin kehittäjillä on tarkoituksena tuoda lisätoimintoja, vakautta sekä hienosäätöä paremman pelikokemuksen saamiseksi. Beta-version kautta pelaajat pääsevät Red Chestnut Arabian Horse-, Alligator Skin Ranch Cutter Saddle- sekä High Roller Double-Action Revolver -osioihin.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi