Red Dead Online päivitys tuo uuden pelitilan ja lisäsisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa Red Dead Online päivitys tuo uuden pelitilan ja lisäsisältöä

Red Dead Redemption 2

Edelleen beta-versiossa oleva Red Dead Redemption 2 -pelin moninpeli on saanut uusimmassa päivityksessään Target Races -pelitilan. Nimensä mukaan siinä ammutaan maaleja ratsailta samalla kun kisataan muiden pelaajien kanssa.

Playstation 4 -pelaajat pääsevät kokeilemaan yksinoikeudella ennakkoon Open Target Races -tilaa, jossa kohteita ammutaan avoimessa tilassa, jonka jälkeen kisataan maaliin.

Näistä kisoista sekä muista aktiviteeteista saa nyt myös 20% enemmän kokemuspisteistä. Rockstar on myös samalla laittanut Red Dead Onlinen hevostarvikkeet 25% alennukseen, joten nyt kannattaa varastoida lääkkeet, piristeet sekä tietenkin vanha kunnon harja!

Myös uusia kamppeita on tuotut peliin: Morning Tail -takki, Strickland ja Bowyer -buutsit sekä Furred -hanskat. Rockstar jatkaa päivitysten tuomista peliin tulevilla viikoilla ja tulevan kevään aikana nähdään myös isompi päivitys.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi