Red Dead Online saa ison päivityksen loppukuusta – tässä kaikki mikä tulee muuttumaan Kommentit pois päältä artikkelissa Red Dead Online saa ison päivityksen loppukuusta – tässä kaikki mikä tulee muuttumaan

on tuomassa isoa päivitystä -pelin online-versioon eli Red Dead Onlineen tämän kuun lopulla. Helmikuun 26. päivä julkaistava päivitys tuo mm. uuden Law and Bounty -systeemin, tasapainotusta aseisiin sekä muutoksia mini-karttaan.

Pelaajien näkyvyys ja päivitykset posseihin

Päivitys muuttaa pelaajien näkyvyyden pienemmäksi minikartalla mitä kauempana kohde on. Tämän tulisi vähentää pelaajien joutumista turhien hyökkäysten kohteiksi. Lisäksi agressiiviset pelaajat näkyvät kartalla selkeämmin.

Päivityksen myötä posset voivat neuvotella ja välienselvittelyyn on tulossa muutakin uutta. Pelaajat voivat aloittaa neuvottelut hyökkääjän possen kanssa tai haastaa vastustajan välienselvittelyyn.

Tietokoneohjeistetut palkkionmetsästäjät saattavat etsiä pelaajia joilla on iso palkkio.

Päivittäiset tehtävät ja muita pienempiä päivityksiä

Rockstar tuo myös päivityksessä enemmän päivittäisiä tehtäviä joihin kuuluu mm. ryövättyjen tavaroiden myynti, metsästys ja nylkemistehtävät, yrttien keräily sekä piilopaikkojen ja tukikohtien tyhjentämiset.

Myös muita pienempiä päivityksiä on luvassa yhteisön palautteen pohjalta. Varmint-kiväärin tarkkuutta on tasoitettu, lähietäisyyden chat-ääntä on pienennetty sekä hevosen kantamuksiin on tuotu korjauksia.

Lisätietoja päivityksestä julkaistaan ensi viikon aikana.

Tällä viikolla ilmestyvästä Assassin’s Creed Mirage -pelistä saatiin tarinan aikajanaa avaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tällä viikolla ilmestyvästä Assassin’s Creed Mirage -pelistä saatiin tarinan aikajanaa avaava traileri

Assassin's Creed Mirage

Tällä viikolla ilmestyvä Assassin's Creed Mirage on täysin itsenäinen tarina, jota voi pelata ilman, että on kokenut aiempia pelisarjan pelejä. Peli on kuitenkin täysiverinen Assassin's Creed -pelisarjan tuorein osa, joten mikäli uudet pelaajat haluavat ymmärtää kokonaisuuden ja pelisarjan aikajanan täysin, kannattaa katsoa tuorein esittelyvideo osoitteessa.

800-luvun Bagdadiin sijoittuva toiminnallinen salamurhaajaseikkailu Assassin's Creed Mirage vie pelaajan keskelle dramaattisia tapahtumia. Kulissien takana tapahtuu suuria asioita ja salamurhaajien järjestö joutuu jälleen kerran likaamaan kätensä paremman maailman nimissä. Tarkoitus pyhittää keinot, sanotaan, ja näin on myös tällä kertaa, kun ahneiden tahojen valtataistelut uhmaavat maailman herkkää tasapainoa. Peli esittelee aiemmasta osasta tutun Basim-hahmon pelin keskushahmona.

Assassin's Creed Mirage ilmestyy 5. lokakuuta - ja , ja S sekä -konsoleille, että Epic Games Store- ja Store -kauppapaikkojen kautta :lle. Lisäksi peli tulee saataville Ubisoft+-pelipalveluun. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle

PAW Patrol World

on julkaissut uuden -pelin, joka perustuu suosittuun lasten animaatiosarjaan .

Peli on avoimen maailman seikkailupeli, joka tarjoaa mahdollisuuden tutkia Adventure Bayn katuja, Barkingburgin torneja, Jake's Mountain -vuoristoa sekä villiä viidakkoa.

Pelata voi joko yksin tai kahden pelaajan voimin ja yhteensä pelissä on kahdeksan pelattavaa hahmoa, kuten Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä fanien suosikit Tracker ja Everest.

Peli on täysin ääninäytelty ja sen ohjaus on intuitiivinen ja saavutettava, joten se soveltuu myös nuorimmille pelaajille. Pelaajat keräävät keräilyesineitä ja salaisuuksia, jotka avaavat uusia tehtäviä ja edistymisvaihtoehtoja hahmojen ja ajoneuvojen muokkaamiseen. Mukana on myös neljä erikoismissiota, jotka perustuvat sarjan ikonisiin jaksoihin.

PAW Patrol World on saatavilla , , Nintendo , , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.