Red Dead Online saa ison päivityksen loppukuusta – tässä kaikki mikä tulee muuttumaan Kommentit pois päältä artikkelissa Red Dead Online saa ison päivityksen loppukuusta – tässä kaikki mikä tulee muuttumaan

on tuomassa isoa päivitystä 2 -pelin online-versioon eli Red Dead Onlineen tämän kuun lopulla. Helmikuun 26. päivä julkaistava päivitys tuo mm. uuden Law and Bounty -systeemin, tasapainotusta aseisiin sekä muutoksia mini-karttaan.

Pelaajien näkyvyys ja päivitykset posseihin

Päivitys muuttaa pelaajien näkyvyyden pienemmäksi minikartalla mitä kauempana kohde on. Tämän tulisi vähentää pelaajien joutumista turhien hyökkäysten kohteiksi. Lisäksi agressiiviset pelaajat näkyvät kartalla selkeämmin.

Päivityksen myötä posset voivat neuvotella ja välienselvittelyyn on tulossa muutakin uutta. Pelaajat voivat aloittaa neuvottelut hyökkääjän possen kanssa tai haastaa vastustajan välienselvittelyyn.

Tietokoneohjeistetut palkkionmetsästäjät saattavat etsiä pelaajia joilla on iso palkkio.

Päivittäiset tehtävät ja muita pienempiä päivityksiä

tuo myös päivityksessä enemmän päivittäisiä tehtäviä joihin kuuluu mm. ryövättyjen tavaroiden myynti, metsästys ja nylkemistehtävät, yrttien keräily sekä piilopaikkojen ja tukikohtien tyhjentämiset.

Myös muita pienempiä päivityksiä on luvassa yhteisön palautteen pohjalta. Varmint-kiväärin tarkkuutta on tasoitettu, lähietäisyyden -ääntä on pienennetty sekä hevosen kantamuksiin on tuotu korjauksia.

Lisätietoja päivityksestä julkaistaan ensi viikon aikana.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi