Red Dead Onlinen seuraava päivitys tuo peliin kilpakalastuksen ja panssaritaistelun Kommentit pois päältä artikkelissa Red Dead Onlinen seuraava päivitys tuo peliin kilpakalastuksen ja panssaritaistelun

Ensi viikolla saapuva isohko päivitys Red Dead Online -peliin on tuomassa odotettuja päivityksiä joista suurimpana on ns. anti-griefing jonka olisi tarkoitus vähentään pelaajien välistä turhaa murhaamista. Ensi viikon tiistaina saapuva päivitys tuo kaksi uutta pelimuotoa, uusia Showdown -moodeja sekä uusia kisoja. Peliin tuodaan myös uusia aseita, vaatteita, tervehdyksiä sekä muita yleisiä parannuksia ja tasoituksia.

Kaksi uutta pelimuotoa

Päivitys sisältää siis kaksi täysin uutta pelimuotoa: panssitaistelu Fool’s Goldin sekä kilpakalastuksen. Panssaritaistelussa yksi pelaajista on varustettu kultaisella panssarilla keräten pisteitä tapoista. Mikäli panssarillisen saa kaadettua, joutuu pelaaja vuorostaan itse panssarivarustetuksi. Kalastushaasteissa nimensä mukaan narrataan kaloja joki-, suo- sekä järvialueilla.

Showdown -pelitila saa myös kolme uutta lisäystä: Up in Smoke, Spoils of War sekä Plunder. Kisoihin tulee uusi pelimuoto Race, jossa ammutaan hevosen selästä maaleja tarkastuspisteillä.

Harvinainen kaksipiippuinen haulikko

Uusia aseita ja vaatteita

Peliin tuodaan kaksi uutta asetta: Evans Repeater -kivääri sekä Shotgun -kaksipiippuinen haulikko. Uusia vaatteita on tulossa kuten: käärmeellä varustettu Diamondback -hattu ja karvakoristeltu Rutledge -liivi. Myös muita uusia asuja ja asusteita on tuloillaan uusien tervehdyksien lisäksi.

PS4 -pelaajille ennakkoherkkuja

Red Dead Onlinen 4 -pelaajat saavat erityisiä maistiaisia uudella päivityksellä. He pääsevät kokeilemaan Open Target -kisaa, jossa se voittaa joka ampuu eniten maaleja hevosen selästä avoimella alueella. Tämän lisäksi PS4-pelaajat saavat kokeiluun Jawbone -puukon, uusia asuvaihtoehtoja sekä kolme uutta tervehdystä.

saa tämän päivityksen ensi viikon tiistaina helmikuun 26. päivä.

Kommentoi

Japanilainen maanviljelytekniikka saapui Farming Simulator -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Japanilainen maanviljelytekniikka saapui Farming Simulator -peliin

Farming Simulator 22

Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli täydentyi Kubota Pack -pelilaajennuksella.

Yli 130 vuoden osaamisella menestynyt huippumerkki Kubota edustaa japanilaista näkemystä maatalouskaluston ja välineistön saralla. Kubotan arvostettu osaaminen on nyt saapunut osaksi Farming Simulator 22 -peliä. Pelilaajennus sisältää peräti 11 uutta kulkuneuvoa ja työkonetta täydentämään olemassa olevaa valikoimaa.

Valikoiman lippulaivamallina on Kubota M8 -traktori, jonka ohjaimissa maanviljelijä on kuin liikkuvassa maaseutukonttorissa konsanaan. M8 on Kubotan tähän asti suurin traktorimalli ja sen valtava ohjaamo tarjoaa kattavan näköalan ympäristöön. Huippumallin ohella mukana ovat muun muassa Kubotan M5-, M6- ja M7 -traktorit sekä monipuoliset Sidekick- ja RTV-X1140 -maastoajoneuvot. Näiden vauhdikkaiden menopelien avulla matka taittuu nopeasti ja ketterästi haastavassakin maastossa.

Ajoneuvojen, työkoneiden ja laitteiston lisäksi lisäosa sisältää valikoiman Kubota-vaatteita ja asusteita. Tänään julkaistun Kubota Pack -lisäosan voi ostaa joko erikseen tai ladata sen osana pelin ensimmäisen vuoden kausikorttia.

Farming Simulator 22 on saatavilla 5, Series X ja S, 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja :llä.

Kommentoi

NieR: Automata saapuu Switchille lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa NieR: Automata saapuu Switchille lokakuussa

Nier Automata

Toimintaroolipeli on saapumassa Nintendo Switch -konsolille lokakuun 6. päivä.

Kyseessä on The End of Yorha Edition, joka sisältää aiemmin julkaistut lisäosat sekä erityisiä asupaketteja ainoastaan Switch -konsolille.

Alkuperäinen Nier ilmestyi vuonna 2010 ja päivitetty versio Nier Replicant ver1.22474487139 ilmestyi viime vuonna PlayStation 4 ja One -konsoleille, sekä PC:lle.

Useita eri peligenrejä yhdistelevässä pelissä muukalaisten luomat koneet ja ihmisten tekemän androidit sotivat keskenään. Pelin tarinassa seurataan taisteluandroidi 2B, skanneriandroidi 9S sekä A2 -prototyypin haasteita.

Nier: Automata saapuu Nintendo Switchille lokakuun 6. päivä 2022.

Kommentoi