Red Dead Redemption 2 -pelin PC versio sai varsin näyttävän trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Red Dead Redemption 2 -pelin PC versio sai varsin näyttävän trailerin

Red Dead Redemption 2 PC

Pitkien spekulaatioiden jälkeen -pelin versio sai vihdoin julkaisuajankohdan aiemmin tässä kuussa. Peli saapuu PC:lle marraskuun 5. päivä ja on nyt saanut varsin näyttävän trailerin.

Trailerin 4K-laatu ja 60 kehysnopeus saa pelin näyttämään entistä realistisemmalta ja todentuntuisemmalta. Pelin PC versio on saanut monia päivityksiä kuten parannetun piirtoetäisyyden, paremmat varjot ja valaistuksen, täysin uuden ruohon ja turkin mallinnuksen sekä paljon muuta. Myös pelin tarina on saanut lisää syvyyttä.

Pelin voi vielä ennakkotilata aina lokakuun 22. päivään asti Rockstar Launcherin kautta. Näin tehden tilaaja saa valita kaksi ilmaista muuta Rockstarin peliä kylkiäiseksi sekä saa lisäyksiä pelin tarinaan ja 50 kultaharkkoa Red Dead Online -pelitilaan.

Muut kauppapaikat kuten , sekä aloittavat pelin ennakkomyynnin lokakuun 23. päivä. Näiden kautta pelin ennakkotilanneet saavat 25 kultaharkkoa pelivaluuttaa kaupanpäälle. Ne jotka pelin haluavat hankkia Steamin kautta joutuvat odottamaan joulukuuhun.

Kommentoi

Green Hell -viidakkoselviytymispelin tarina saa jatkoa esiosan myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Green Hell -viidakkoselviytymispelin tarina saa jatkoa esiosan myötä

Green Hell

Kehittäjä Creepy Jar on julkaisemassa uutta esiosaa Green Hell -viidakkoselviytymispeliinsä. Lisäosa kulkee nimellä Spirits of Amazonia ja siinä on tarkoitus voittaa Amazonin sademetsässä asuvan heimon luottamus.

Lisäosan tapahtumat sijoittuvat aikaan ennen varsinaisen pelin tapahtumia. Uuden tarinan lisäksi peliin saadaan isompi kartta, uusia tehtäviä, kasveja ja rakennettavaa.

Green Hell on saatavilla :lle Steamin kautta ja Nintendo Switch -konsolille. Myös Playstation 4, Xbox One sekä VR-versiot ovat tuloillaan.

Kommentoi

Huhu: Apex Legends saapuu Nintendo Switchille helmikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Apex Legends saapuu Nintendo Switchille helmikuussa

Apex Legends

Suosittu moninpeli Apex Legends on saamassa kahdeksannen kautensa helmikuun alussa. Nyt näyttäisi siltä, että peli olisi saapumassa samalla myös Nintendo Switch -konsolille.

Tämä käy ilmi pelin Japanin, Tanskan ja Puolan julkaisuissa, joilla markkinoitiin Season 8 ilmestymistä. Näissä päivityksissä mainittiin myös Nintendo Switch yhtenä konsolina. Pelin kehittäjä Respawn Entertainment ja julkaisija EA eivät ole vielä reagoineet huhuihin.

Apex Legendsin kahdeksas kausi tuo mukanaan uuden Fuse -legendan, uuden 30-30 Repeater aseen sekä muutoksia Kings Canyon karttaan.

Apex Legends on parhaillaan saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille, sekä :lle.

Kommentoi