Red Dead Redemption 2 -pelin toinen traileri nähtävillä Kommentit pois päältä artikkelissa Red Dead Redemption 2 -pelin toinen traileri nähtävillä

-pelin toinen videotraileri on nähtävillä. Odotettu peli ilmestyy lokakuun 26. päivä ja -konsoleille.

Villiin länteen sijoittuva peli yhdistää tarinan sekä toiminnan, ja pelaajalla on mahdollista edetä valinnoillaan erilaisiin tuloksiin. Valituilla päätöksillä ja teoilla on seuraukset pelin myöhäisemmissäkin vaiheissa, esimerkiksi ihmiset kohtelevat hahmoa sen aiemman käytöksen mukaisesti.

Pelissä seurataan lainsuojattoman päähenkilö Arthur Morgania ja hänen jengiään 1900-luvun vaihteen villissä lännessä. Myös aiemman version päähenkilö John Marston kuuluu kyseiseen jengiin. Pelaajalla on mahdollista tehdä pelitehtävien ohessa erilaisia aktiviteetteja, kuten kalastaa, pelata uhkapeliä, katsoa teatteria sekä toimia palkkionmetsästäjänä. Pelissä on mahdollista toteuttaa tehtäviä jengin kanssa yhdessä tai tutkia maailmaa yksin.


Tuore pelivideo esittelee erilaisia aktiviteetteja ja paljastaa pelin brutaalia puolta. Pelistä löytyy rajuja nyrkkitappeluita, aseellisia välienselvittelyitä sekä erilaista kaaosta. Jotta näet videon, sinun tulee kirjautua Youtube- tai Gmail -tunnuksin todentaakseksi ikäsi:

Kommentoi

Tältä näyttää The Witcher 3 -pelin uuden sukupolven versiot – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää The Witcher 3 -pelin uuden sukupolven versiot – katso traileri

The Witcher 3: Wild Hunt

CD Projekt Red on vihdoin julkaisemassa The Witcher 3: Wild Hunt -hittipelin uuden sukupolven versiot joulukuun 14. päivä. Nyt päivityksestä on saatu tarkempaa tietoa ja ensimmäinen traileri, jonka voit katsoa alta.

Uuden sukupolven versio tuo mukanaan visuaalisia päivityksiä sekä teknisiä parannuksia ja optimointia. Mukana on mm. kuvaustila, säteenseuranta, nopeammat latausajat sekä monia modeja. Mukana on myös Netflix -sarjan inspiroima Nilfgaardian -haarniska.

Alunperin uuden sukupolven versiot oli määrä ilmestyä jo vuonna 2020, mutta niiden julkaisua viivästettiin useampaan otteeseen.

The Witcher 3: Wild Hunt on parhaillaan saatavilla 4, ja Nintendo Switch -konsoleille, :lle ja Google Stadia -pelipalvelussa. 5 ja sekä S -versiot ilmestyvät joulukuun 14. päivä. Päivitys on ilmainen niille, jotka omistavat pelin jo aiemmille konsoliversioille tai :lle.

Kommentoi

Hirviötäyteisen villin lännen turvaaminen alkaa tänään Evil West -toimintapelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Hirviötäyteisen villin lännen turvaaminen alkaa tänään Evil West -toimintapelissä

Evil West

Kolmannen persoonan kuvakulmasta koettava Evil West -toimintapeli sijoittuu vaihtoehtoiseen ja hirviöiden täyttämään Yhdysvaltojen villiin länteen. Perinteisten pyssysankareiden uhkina eivät ole pankkirosvot ja muut roistot, vaan katalat hirviöt, verenhimoiset otukset ja muut luonnottomat kammotukset.

Siinä missä isoissa kaupungeissa eletään verrattain turvallista elämää, Amerikan rajamailla hirviöt ovat jatkuva uhka tilallisille, matkaajille ja aivan kaikenlaisille tavallisille ihmisille. Tilanne vaatii kovempia otteita, rohkeita miehiä ja raskasta aseistusta sekä erikoistarvikkeita. Niinpä karu sankari Jesse ystävineen käy taisteluun hirvityksiä vastaan vailla pelkoa ja epäröintiä.

tarjoaa vauhdikasta ja energistä toimintaa hurmeisissa taisteluissa ja räväköissä kohtaamisissa. Pistoolit, kiväärit, haulikot ja astetta eksoottisemmat aseet, kuten liekinheittimet ja sähköistetyt iskuhanskat sekä monet muut apuvälineet tulevat tarpeeseen vampyyreja, ihmissusia ja muita kauhukuvastosta tuttuja olentoja kuritettaessa.

ilmestyy tänään marraskuuta 5, PlayStation 4 ja ja S -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi