Red Dead Redemption 2 -pelin toinen traileri nähtävillä Kommentit pois päältä artikkelissa Red Dead Redemption 2 -pelin toinen traileri nähtävillä

-pelin toinen videotraileri on nähtävillä. Odotettu peli ilmestyy lokakuun 26. päivä ja -konsoleille.

Villiin länteen sijoittuva peli yhdistää tarinan sekä toiminnan, ja pelaajalla on mahdollista edetä valinnoillaan erilaisiin tuloksiin. Valituilla päätöksillä ja teoilla on seuraukset pelin myöhäisemmissäkin vaiheissa, esimerkiksi ihmiset kohtelevat hahmoa sen aiemman käytöksen mukaisesti.

Pelissä seurataan lainsuojattoman päähenkilö Arthur Morgania ja hänen jengiään 1900-luvun vaihteen villissä lännessä. Myös aiemman version päähenkilö John Marston kuuluu kyseiseen jengiin. Pelaajalla on mahdollista tehdä pelitehtävien ohessa erilaisia aktiviteetteja, kuten kalastaa, pelata uhkapeliä, katsoa teatteria sekä toimia palkkionmetsästäjänä. Pelissä on mahdollista toteuttaa tehtäviä jengin kanssa yhdessä tai tutkia maailmaa yksin.


Tuore pelivideo esittelee erilaisia aktiviteetteja ja paljastaa pelin brutaalia puolta. Pelistä löytyy rajuja nyrkkitappeluita, aseellisia välienselvittelyitä sekä erilaista kaaosta. Jotta näet videon, sinun tulee kirjautua Youtube- tai Gmail -tunnuksin todentaakseksi ikäsi:

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi