Remedy teki sopimuksen kahdesta uudesta pelistä Kommentit pois päältä artikkelissa Remedy teki sopimuksen kahdesta uudesta pelistä

Control

Kotimainen on tehnyt sopimuksen kahdesta uudesta pelistä julkaisija Epic Gamesin kanssa.

Uutisoimme alkuvuodesta kuinka ja -pelien kehittäjällä on putkessa mahdollisesti kolme peliä ja näistä on nyt varmempia ainakin kaksi. Toinen näistä tulee olemaan AAA -tason peli, joka ilmestyy useammalle alustalle, kun toinen tulee olemaan samaan pelimaailmaan sijoittuva pienempi projekti.

Molemmat pelit tulevat käyttämään firman Northlight pelimoottoria, joka on käytössä mm. Control ja -peleissä. Vielä ei ole varmaa mihin pelimaailmaan uudet pelit tulevat sijoittumaan, mutta se on varmaa että kyseessä on Remedyn oma nimike.

Näiden kahden pelin lisäksi Remedyllä on työn alla myös yksinpelikampanja korealaiseen CrossFire X -räiskintäpeliin. Lisäksi pieni ryhmä työstää elävää moninpeliä koodinimellä Vanguard.

Kommentoi

Control -pelin Alan Wake -aiheinen AWE-lisäosa ilmestyy elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Control -pelin Alan Wake -aiheinen AWE-lisäosa ilmestyy elokuun lopulla

Control AWE

Kotimaisen Remedy Entertainmentin on saamassa odotetun -aiheisen AWE -lisäosansa tämän kuun lopulla. Lisäosa ilmestyy elokuun 27. päivä.

AWE eli Altered World Event -lisäosa vie pelaajat takaisin Oldest Housen osaan, joka ei ole auki vuosikausiin. Investigations Sector tarjoaa täysin uudenlaisen vastuksen Jesselle. Vastassa on myös uudenlainen Hiss Airborne Ranger -vihollinen.

Control x Alan Wake
AWE -lisäosassa tullaan näkemään toisesta Remedyn pelistä tuttu hahmo.

Uusien vastuksien lisäksi Jesse saa uuden Surge palveluaseen, joka käyttäytyy sticky-kranaatin tavoin. Pelialueelta löytyvät kolikkopelit puolestaan tarjoavat erilaisia pelimuotoja, kuten Horde ja Time Trial -tilat. Voit myös pelata suositun Ashtray Mazen uudelleen pelikoneiden kautta.

AWE ilmestyy elokuun 27. päivä ja tulee olemaan saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille, sekä PC:lle.

Kommentoi

Remedyn työstämä CrossfireX yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Remedyn työstämä CrossfireX yksinpelikampanja sai uuden trailerin

CrossfireX

Kotimaisen Remedy Entertainmentin työstämä yksinpelikampanja CrossfireX -peliin on saanut uuden trailerin. Peli on korealaisen Smilegaten suursuositun Crossfire -pelin konsoliversio. Peliä on kautta-aikojen pelannut yhteensä yli miljardi pelaajaa, joista suurin osa on Kiinasta ja Koreasta.

Peli saapuu Xbox One -konsolille myöhemmin tänä vuonna, mutta se on kuitenkin optimoitu loppuvuodesta ilmestyvälle Xbox Series X -konsolille. Pelin moninpeliominaisuuksista vastaa Smilegate. Yksinpelikampanja koostuu operaatioista, jotka puolestaan jakautuvat jaksoihin.

CrossfireX -pelin yksinkampanja ilmestyy myöhemmin tänä vuonna pelin Premium kausipassin kautta.

Kommentoi