Remedyn seuraava peli ilmestyi koodinimellä Epic Games Storen listoille Kommentit pois päältä artikkelissa Remedyn seuraava peli ilmestyi koodinimellä Epic Games Storen listoille

Remedy Entertainment

Näyttäisi siltä että kotimaisen Remedy Entertainmentin seuraavan projektin paljastus voisi olla lähempänä kuin arvataankaan. Storen tiedoista kirjaa pitävä Epicdata.info on nimittäin listannut projektin nimeltään ”BigFish”.

epicdata.info

Merkintä on lisätty aiemmin tässä kuussa, mutta siinä ei kuitenkaan muiden tulevien pelien tapaan ole liitettynä kuvaa. Kyseessä voi olla tapa jakaa pelin kehitysversiota kehittäjien ja testaajien välillä. Samaa tapaa kehittäjät käyttävät myös Steamin puolella.

Remedy solmi hiljattain sopimuksen Epic Gamsin kanssa kahden pelin osalta. Toinen näistä on AAA-tason peli ja toinen pienempi julkaisu. ”BigFish” saattaa hyvinkin olla jompi kumpi näistä.

Kommentoi

Apex Legends saa kuudennen kautensa tässä kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Apex Legends saa kuudennen kautensa tässä kuussa

Apex Legends Season 6

EA on julkaissut tulevan Apex Legends kuudennen kauden trailerin. Kausi starttaa elokuun 18. päivänä.

Kuudes kausi tuo mukanaan uuden Rampart -legendan, joka on varustettu raskaalla tykillä ja repullisella romumetallia. Samalla peliin saadaan myös uusi Volt SMG, Battle Pass joka sisältää yli 100 uutta kilkettä sekä uuden Ranked Series 5:n.

Apex Legendsin kuudes kausi alkaa elokuun 18. päivä PlayStation 4, Xbox One ja Nintendo Switch konsoleilla sekä :llä.

Kommentoi

Control -pelin Alan Wake -aiheinen AWE-lisäosa ilmestyy elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Control -pelin Alan Wake -aiheinen AWE-lisäosa ilmestyy elokuun lopulla

Control AWE

Kotimaisen Remedy Entertainmentin Control on saamassa odotetun Alan Wake -aiheisen AWE -lisäosansa tämän kuun lopulla. Lisäosa ilmestyy elokuun 27. päivä.

AWE eli Altered World Event -lisäosa vie pelaajat takaisin Oldest Housen osaan, joka ei ole auki vuosikausiin. Investigations Sector tarjoaa täysin uudenlaisen vastuksen Jesselle. Vastassa on myös uudenlainen Hiss Airborne Ranger -vihollinen.

Control x Alan Wake
AWE -lisäosassa tullaan näkemään toisesta Remedyn pelistä tuttu hahmo.

Uusien vastuksien lisäksi Jesse saa uuden Surge palveluaseen, joka käyttäytyy sticky-kranaatin tavoin. Pelialueelta löytyvät kolikkopelit puolestaan tarjoavat erilaisia pelimuotoja, kuten Horde ja Time Trial -tilat. Voit myös pelata suositun Ashtray Mazen uudelleen pelikoneiden kautta.

AWE ilmestyy elokuun 27. päivä ja tulee olemaan saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille, sekä :lle.

Kommentoi