Renny Harlinin ohjaaman Luokkakokous 3 -elokuvan traileri ja juliste julki Kommentit pois päältä artikkelissa Renny Harlinin ohjaaman Luokkakokous 3 -elokuvan traileri ja juliste julki

Mitäpä kuuluu heille nyt, koko kansan suosikeille: Nipelle, Tuomakselle ja Antille? Varsinkin Antille, jota maailma murjoo edestä ja takaa. Piristystä elämään tuokin Tuomaksen ja Nipen järjestämä sinkkuristeily, missä on tiedossa kaikkea sellaista, mitä risteilyltä sopii odottaakin. Sekä iäkäs isä, virolainen tappokone ja kiinalainen mafia.

Oheisesta trailerista näet esimakua Renny Harlinin kädenjäljestä. Trailerin ja liitteenä löytyvän julisteen voi jakaa eri medioissa. Juliste nähdään tämän päivän kunniaksi kaikilla Clear Channelin digitaalisilla mainospinnoilla kautta maan, joista ensimmäiset 15 minuuttia eksklusiivisena mainoksena kello 18.00 – 18.15. Sen jälkeen juliste on nähtävissä normaalissa mainossarjassa.

Renny Harlinin ohjaama – Sinkkuristeily on jatkoa jättisuosituille, Solar Filmsin tuottamille Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuville, jotka ovat saaneet elokuvateattereissa yhteensä yli 800 000 katsojaa. Elokuva tulee elokuvateattereihin vuonna 2021. Sitä tähdittävät edellisten elokuvien tapaan Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Elokuva perustuu tanskalaiseen Klassefesten-elokuvasarjaan, kuten sarjan aiemmatkinkin osat. Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film. Luokkakokous 3 on Markus Selinin ja Renny Harlinin ensimmäinen yhteistyö sitten Jäätävä polte -kulttielokuvan.

Renny Harlin on kautta aikojen tunnetuin suomalaisohjaaja ulkomailla. Hän on ohjannut muun muassa toimintaklassikon Die Hard 2 – Vain kuolleen ruumiini yli sekä Cliffhanger, Long Kiss Goodnight ja Ford Fairlane – Rokkidekkari -elokuvat. Lisäksi hän on toiminut tuottajana muun muassa Rambling Rose -elokuvassa, joka oli ehdolla kahteen Oscar-palkintoon. Renny Harlinin ohjaamat elokuvat ovat tuottaneet kaikkiaan yli miljardin dollarin kassatulot.

Elokuvan tiedot:

Ohjaus:
Renny Harlin

Tuottajat:
Jukka Helle ja Markus Selin

Linjatuottaja:
Tarja Ahava

Käsikirjoitus
Aleksi Bardy, Mari Perankoski ja Renny Harlin

Pääroolit:
Sami Hedberg – Antti
Aku Hirviniemi – Nippe
Jaajo Linnonmaa – Tuomas

Sivuroolit:
Antti Luusuaniemi
Ilona Chevakova
Pertti Sveholm
Pihla Maalismaa
Mari Perankoski
Jukka Puotila
Eino Heiskanen
Kuura Rossi, lapsinäyttelijä
… ja monta monta muuta.

Kuvaus:
Matti Eerikäinen, F.S.C.

Leikkaus:
Kimmo Taavila

Äänisuunnittelu:
Olli Pärnänen

Lavastussuunnittelu:
Annika Salonen

Maskeeraussuunnittelu:
Anu Rokkanen

Pukusuunnittelu:
Anu Pirilä

Synopsis

Renny Harlinin ohjaamassa Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily elokuvassa panokset kovenevat, kaikki pelimerkit isketään pöytään ja painetaan kaasu pohjassa kohti väistämätöntä. Minkä ilta toi, sen aamu amputoi.

Antti on ajautunut syvälle suomalaisen miehen epätoivoon. Työttömyys, yksinäisyys ja rahattomuus painavat ja porvoolaisen kamelin selkä on katkeamispisteessä. Pelastaakseen Antin itsetunnon ja mielenterveyden Tuomas ja Nippe päättävät viedä hänet sinkkuristeilylle, jonne päätyvät myös isä, kiinalainen mafia ja virolainen tappokone. Miehet huomaavat, että maailma on muuttunut, mutta pystyykö nelikymppinen muuttumaan? Itämeren aallokoissa jokainen mies joutuu kohtaamaan pimeimmät pelkonsa. Kuka nousee, kuka jää tuleen makaamaan? Kenestä paljastuu action-sankari, kuka oppii puhumaan tunteista? Tämä ei ole miesten ensimmäinen rodeo, mutta onko se jollekulle se viimeinen reissu?

www.solarfilms.com
www.nordiskfilm.fi
facebook.com/SolarFilmsInc
https://www.instagram.com/solarchannel/

Renny Harlin ohjaa kolmannen Luokkakokous elokuvan Kommentit pois päältä artikkelissa Renny Harlin ohjaa kolmannen Luokkakokous elokuvan

Luokkakokous 3

Renny Harlin ohjaa -elokuvan. Elokuva on jatkoa suosituille, Solar Filmsin tuottamille ja -elokuville, jotka ovat saaneet elokuvateattereissa yhteensä yli 800 000 katsojaa. Elokuvaa tähdittävät tuttuun tapaan Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa.

Luokkakokous 3 on Solar Filmsin tuotantoa ja sen levittää Nordisk Film. Elokuva perustuu edeltäjiensä lailla tanskalaiseen Klassefesten-elokuvasarjaan. Sen tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle. Luokkakokous 3 on Markus Selinin ja Renny Harlinin ensimmäinen yhteistyö sitten Jäätävä polte -kulttielokuvan.

Teattereihin elokuva tulee Suomessa vuonna 2021. Elokuva kuvataan tulevana kesänä ja sen tarkemmista kuvausaikatauluista, lehdistön vierailumahdollisuudesta sekä haastattelumahdollisuuksista tiedotetaan erikseen.

Renny Harlin kommentoi elokuvaa ja kotimaassaan tapahtuvia kuvauksia seuraavasti:

“Rakastan elokuvan tekoa. Olen ollut sanoinkuvaamattoman onnekas siinä, että olen saanut omistaa sille koko elämäni ja ohjata 22 elokuvaa Hollywoodissa, Kiinassa ja ympäri maailman. Ainoa asia jota rakastan vielä enemmän, on kotimaani Suomi. Ajatus kahden rakkauteni yhdistämisestä on kytenyt mielessäni 35 vuotta.”

Hän jatkaa: “Elämme vain kerran. Elämäni Kiinassa viimeisen viiden vuoden aikana on opettanut minulle, että valmista kaavaa elämälle ei ole ja haaveet ja unelmat voivat toteutua odottamattomin tavoin, kunhan niihin uskoo ja on valmis panemaan kerta toisensa jälkeen kaiken likoon.”

Kuvauksia hän odottaa jo: “Koska aikataulussani oli juuri nyt tilaa ja oikea mahdollisuus aukeni edessäni, vastaus oli päivänselvä. Kotimaisen komedian teko rakkaassa kesä-Suomessa on minun palkintoni itselleni vuosikymmenistä tien päällä. Odotan tämän kesän antavan minulle ainutlaatuisen elämyksen ja aion panna kaiken kokemukseni likoon, jotta luon Suomen kansalle klassikon, josta kaikki voivat nauttia pitkään.”

Renny Harlin on kautta aikojen tunnetuin suomalaisohjaaja ulkomailla. Hän on ohjannut muun muassa toimintaklassikon – Vain kuolleen ruumiini yli sekä , ja Ford Fairlane – Rokkidekkari -elokuvat. Lisäksi hän on toiminut tuottajana muun muassa Rambling Rose -elokuvassa. Renny Harlinin ohjaamat elokuvat ovat tuottaneet kaikkiaan yli miljardin dollarin kassatulot.