Resident Evil 4 -hittipelin uudelleenversioinnista vuotanut tietoja Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 -hittipelin uudelleenversioinnista vuotanut tietoja

Capcomin on huhuttu tekevän suosikkipelisarjansa Resident Evilin neljännestä pelistä uudelleenversioinnin. Fanit ovat seuranneet spekulointeja ja toki odottaneet jonkinlaista vahvistusta uutisesta. Nyt Capcomin riveistä on vuotanut tietoja, joiden perusteella 4 -pelin uudelleenversiointi olisi jo otettu käsittelyyn.

Capcomilla oli hiljattain massiivinen, sisäinen tietovuoto, jonka myötä Ragnar Locker -ryhmä julkaisi listan Capcomin lähivuosien aikana julkaistavien pelien aikatauluista. Listan suurimman kiinnostuksen herätti 4 Remake.

Nyt tuoreimmat paljastukset toivat nähtäville pelin yli 80 erilaista mallia, tekstiiliä ja valokuvia, joita pelinteossa oletettavasti tullaan hyödyntämään. Maatalousalan työkälut, sian kaukalot, nyljettujen eläinten ruhot ja monet muut maaseutuun sopivat mallit nostavat fanien pelimuistoja Espanjan harvaan asutuista maaseutukylistä.

Vuotaneiden mallien perusteella ei voida vielä sanoa mihin suuntaan olisi uudelleenjulkaisua viemässä, jos sitä aikoo lopulta tehdä. Mutta monet fanit uskovat sen vievän mahdollista versiota samaan tyyliin kuin edellinen Resident Evil -versiointikin.

Kommentoi

Resident Evil 4 VR sai ilmaisen The Mercenaries -päivityksen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 VR sai ilmaisen The Mercenaries -päivityksen – katso traileri

4 VR -peli on saanut 2 -laseilla erityisen The Mercenaries -päivtyksen, jonka trailerin voit katsoa alta.

Hiljattaisen Meta Quest -pelitapahtuman yhteydessä julkaistu päivitys tuo peliin uutta pelattavaa kuten vihollisaaltoja syöksevän pelitilan. Mukana on myös 20 erityistä VR-tilaan suunniteltua haastetta kuten Wild West, Avast Ye Matey ja The Cover of Night. Pelaajat voivat haasteita suorittamalla ansaita uusia vaatetuksia, skinejä aseisiin sekä uusia pelitiloja.

Alunperin vuonna 2005 julkaistu peli ottaa täyden hyödyn irti virtuaalitodellisuudesta samalla hyödyntäen Oculus Touch -ohjaimia, jotka luovat täysin uudenlaisen tuntuman pelin aseisiin sekä ohjaukseen. Kehittäjä Armature Studio kertoo, että aseet ja tavarat nostetaan fyysisesti maasta. Erilaisia aseita on mahdollista käyttää molemmissa käsissä. Myös vihollisten hyökkäykset on optimoitu ensimmäisen persoona taisteluun. VR -versio käyttää pelin alkuperäisiä tasoja sekä animaatioita ehostetuilla tekstuureilla.

4 VR ja The Mercenaries -päivitys on saatavilla 2 -laseille.

Kommentoi

Dinosauruksia ja moninpeliä – Exoprimal ilmestyy ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Dinosauruksia ja moninpeliä – Exoprimal ilmestyy ensi vuonna

Exoprimal

Monet ovat odottaneet Dino Crisis -pelisarjan paluuta, mutta hiljattain pidetyssä PlayStation State of Play -tapahtumassa Capcom paljasti uuden dinosauruspelin. Kyseessä on Exoprimal -moninpeli, joka on tulossa PC:lle ja konsoleille ensi vuoden puolella.

on täysin uusi pelisarja, jossa pelaajat jaetaan joukkueisiin ja laitetaan taistelemaan toisia pelaajia ja dinosauruksia vilisevään futuristiseen kaupunkiin.

Pelin keskeinen pelitila on Dino Survival, jossa kaksi viiden pelaajan joukkuetta taistelee toisiaan vastaan erinäisiä tavotteita saavuttaen. Nämä voivat olla dinosauruksia vastaan taisteleminen, tavaroiden vieminen paikasta toiseen tai tietyn alueen puolustaminen.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle ensi vuoden puolella.

Kommentoi