Resident Evil 4 -kauhupelin PSVR2 -versio kylvää kauhua maailmalla Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 -kauhupelin PSVR2 -versio kylvää kauhua maailmalla

PAN Vision Finland ja julkaisivat Resident Evil 4 -selviytymispelin myös -laitteelle eilen, 8. joulukuuta. Resident Evil 4 -tila tukee koko pääjuonikampanjaa ja tarjoaa lisätason uppoutumista Leon S. Kennedyn pelastustehtävään”, tiedottaa lehdistötiedote.

”Kokemus antaa pelaajille mahdollisuuden nähdä pelottava maailma suoraan Leonin silmin ja nauttia ympäristöstään PlayStation VR2:n 4K HDR -näytöllä.”

Resident Evil 4:n VR-tila PSVR 2:lle tarjoaa jäätävän kokemuksen uudistetuilla aseilla ja edistyneellä 3D-äänellä. Pitkään odotettu ilmainen laajennus, tarjoaa karmivia uusia ominaisuuksia, jotka tekevät pelikokemuksesta entistäkin pelottavamman alkuperäiseen julkaisuun verrattuna. Capcomin kehittäjät, Masato Kumazawa ja Keisuke Yamakawa, valottavat jännittäviä lisäyksiä, kuten intensiiviset kohtaamiset vihollisten kuten Krauserin kanssa, jossa pelaajat voivat nyt taistella kaksinkertaisilla terillä käyttäen molempia käsiä samanaikaisesti.

VR-tila esittelee myös realistisen aseiden käsittelyn, mahdollistaen pelaajille aseiden laittamisen tarkasti takaisin inventaarioon fyysisillä liikkeillä ja ampumisen kyykyssä. Capcom on omistanut merkittävän vaivan tarjotakseen immersiivisen kokemuksen, hyödyntäen 3D-ääntä ja mahdollistaen kolmannen persoonan näkökulman tietyille osuuksille, ottaen huomioon PS5:n ja sen VR-järjestelmän ainutlaatuiset ominaisuudet.

Virtuaalilaseilla koettava peli tekee kokemuksesta entistä sävähdyttävämmän, jännittävämmän ja kiehtovamman kokemuksen, jossa pelin hirvitykset tulevat suoraan iholle. Kauhukokemuksista ja jännittävistä hetkistä iloa saavat pelaajat ovat pelin parissa kuin kotonaan, sillä peli huokuu synkkää kauneutta ja upeaa äänimaailmaa. Virtuaalilaseilla koettuna peli tuntuukin siltä kuin olisi itse keskellä tapahtumien myrskynsilmää.

Uusittu pelikokemus ei jää vain virtuaalilasien varaan. Pelaaja saa lisäksi nauttia uudenlaisesta ohjaustavasta PlayStation VR2 Sense -ohjaimilla. Tämän myötä pelaaja pääsee kokemaan Leonin toimet liikeohjauksen kautta, joka tuo pelaamiseen aivan uudenlaista fyysisyyttä. Myös aseiden hallinta tuntuu aiempaa luonnollisemmalta VR-ohjainten avulla.

Resident Evil 4:n täydellinen uudelleenluomiskokemus virtuaalitodellisuudessa odotetaan olevan huomionarvoinen lisäys PSVR 2 -kirjastoon.

Kovasti odotettu Skull and Bones -merirosvopeli ilmestyi – katso julkaisuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Kovasti odotettu Skull and Bones -merirosvopeli ilmestyi – katso julkaisuvideo

Skull & Bones

on julkaissut kovasti odotetun -merirosvopelinsä. Voit katsoa pelin julkaisuvideon alta.

Pitkään ja hartaasti kehitetty Skull and Bones on avoimen pelimaailman merirosvokokemus, jossa pelaaja aloittaa seiloriuransa pohjalta ja lähes pennittömänä. Ura kohti korkeuksia sekä mainetta ja mammonaa alkaa hitaasti, mutta varmasti. Edessä on kokonainen maailma valloitettavana ja edessä siintää jännittävä, mutta vaarallinen tulevaisuus yhtenä monista merten kauhuista.

Skull and Bones on moninpelivetoinen ja täynnä tekemistä sekä yksin että yhdessä kumppanien kanssa seilaavalle piraatille. Ryöstöretket, laivataistelut ja kohtaamiset hurjien merihirviöiden kanssa kasvattavat mainetta ja merikapteenin nimeä. Rahakirstujen täyttyessä pelaaja voi laajentaa omaa rosvolaumaansa sekä varustaa omaa laivaansa entistäkin paremmin. Kehitettävää löytyy taitojen lisäksi sekä alus- että aseistuspuolellakin, joten tekemistä, löydettävää ja erilaisia haasteita löytyy moneen eri makuun.

Kuvitteelliseen maailmaan sijoittuva peli mallintaa ympäristönsä todellisesta historiasta Intian valtamerellä, jossa aikoinaan nähtiin merirosvojen toinen kultakausi. Tämä ympäristö onkin täynnä kauppapaikkoja, satamia ja saaria todellisen maailman tapaan. On raunioita ja rosvojen piilopaikkoja, jotka suorastaan hämmästyttävät merten matkaajaa. Yhteenotot muiden laivojen kanssa ovat arkipäivää, mutta niin ovat myös rauhanomaiset kohtaamiset, sillä mitäpä tekisi aarteilla, joilla ei voisi käydä kauppaa?

Pelipalveluna Skull and Bones on alati kehittyvä kokonaisuus, jossa uudet ja vaihtuvat tapahtumat tekevät pelimaailmasta elävän ja dynaamisen ympäristön. Ensimmäinen pelivuosi on jaettu neljään eri kauteen, joista jokaisella on omat legendaariset kapteenikohtaamisensa sekä vaihtuvia tehtäviä ja haasteita. Niin ikään erilaiset aarteet, hirviöt ja tehtävätavoitteet vaihtelevat pelikaudesta toiseen.

Tosissaan virtuaaliseen merirosvoiluunsa suhtautuvan kapteenin unelma on ainutlaatuinen ruoriohjain. Siihen upotetuilla ohjaimilla ja näppäimillä pelaaminen voisi nousta uudelle tasolle. Upea ja yksityiskohtainen ruori olisi paitsi upea peliväline, myös näyttävä sisustuselementti pelaajalle. Toistaiseksi moisesta voi kuitenkin vain haaveilla. Virtuaalisen ruoriohjaimen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa.

Skull and Bones on nyt saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Farming Simulator 23 päivittyy ilmaisella Kubota-lisäosalla Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 23 päivittyy ilmaisella Kubota-lisäosalla

Farming Simulator 23

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaiseman -maatilasimulaation uusin päivitys tuo mukanaan tehokkaat Kubota-työkoneet.

Nintendo Switch -pelikonsolille sekä älypuhelimille julkaistu Farming Simulator 23 tarjoaa maatalouden hoitamista ja oman farmin laajentamista mukana kulkevassa muodossa. Pelin uusin päivitys tuo mukanaan japanilaisen Kubotan tehokkaat työjuhdat. Mukana ovat M8-, M7- ja M6-sarjan mallit, joista on apua omien peltojen kyntämisessä muiden toimien ohessa.

Lisäksi ketterä RTV-XG850 SIDEKICK tarjoaa helppoa liikkuvuutta monenlaiseen maastoon mönkijämäisillä ominaisuuksillaan. Nintendo Switchille sisältöpäivitys on täysin ilmainen. Myöhemmin luvassa on muitakin ilmaispäivityksiä sisarpeli Farming Simulator 22:n tapaan.

Farming Simulator 23 on monipuolinen ja syvällinen, mutta helposti opittava maatilasimulaatio, jossa pääosassa ovat kasvien viljely, eläintenhoito ja oman maatilan kunnossapito. Työstä ansaittavilla rahavaroilla voidaan laajentaa sekä olemassa olevaa kalustoa että laajentaa omaa tilaa erilaisin työkonein, ajoneuvoin ja uusin eläin- ja kasvivaihtoehdoin.

Farming Simulator 23 on saatavilla Nintendo Switch -pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 3.