Resident Evil 4 -kauhupelin uusinto ilmestyy maaliskuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 -kauhupelin uusinto ilmestyy maaliskuussa – katso uusi traileri

Resident Evil 4

Finlandin jakelemasta ja Capcomin julkaisemasta Resident Evil 4 -kauhupelistä julkaistiin paljastuksia ja kiehtova esittelyvideo. Voit katsoa sen alta.

toi odotetun Resident Evil 4 -kauhupelin uudella tavalla esille eilisessä State of Play -tapahtumassa. Sen myötä pelaajat pääsivät näkemään uutta videokuvaa sekä kuulemaan paljastuksia pelin ominaisuuksista. Keskeisessä roolissa nähtiin suosikkihahmo Leon S. Kennedy useissa eri tapahtumapaikoissa sekä sanailua sivuhahmo Jack Krauserin kanssa. Näiden paljastusten ohella julkistettiin :n pelattava demo sekä Mercenaries-pelitilan julkaisu ilmaisena lisäosana pelin ilmestymisen jälkeen.

Suosikkipelin uusversion tarina on sarjan faneille tuttu, mutta uusille pelaajille hämärän peitossa. Täpärän pelastumisen jälkeen jatkavat Leon S. Kennedy ja Ashley Graham tutkimusmatkaansa Los Illuminados -kultin hallitsemissa paikoissa. Tutkimustyö vie heidät vanhaan linnaan, hylättyihin kaivoksiin ja moniin muihin kutkuttaviin paikkoihin täynnä tartunnan saaneita kyläläisiä, mielipuolisia kultin jäseniä ja muita vihollisia. Las Plagasista tarttunut loinen on vaikuttanut elollisiin olentoihin järkyttävällä tavalla, minkä takia Leon ja Ashely joutuvat alituisiin vaaratilanteisiin.

Peli ei ole kuitenkaan pelkkää taistelua, sillä toimintaa rytmitetään kiehtovilla pulmatilanteilla ja mysteerien ratkomisilla. Nämä ovatkin oivallisia tilanteita purkamaan kauhun aiheuttamaa jännitystä ja stressiä, joka kuuluu olennaisesti osana pelisarjan luonteeseen.

Pelistä julkaistu uusi esittelyvideo kuvaa kiehtovalla tavalla pelin tapahtumia ja tekemistä. Luvassa on paljon puuhaa myös tarinakampanjan läpäisyn jälkeen. Yksi näistä on odotettu Mercenaries-pelitila, joka haastaa pelaajat tarinasta poikkeavalla tavalla. Lisäksi saa oman virtuaalitodellisuustilansa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Resident Evil 4 -pelin uusversio julkaistaan 24. maaliskuuta 2023 sekä 4, PlayStation 5, ja S ja Xbox One -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi

Kauhuseikkailu Lorelai ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kauhuseikkailu Lorelai ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Lorelai

GOG -pelikauppapaikka jakaa tällä kertaa ilmaisena pelinä kauhua ja seikkailua yhdistelevää Lorelai -peliä.

on erityisesti aikuiseen makuun suunnattu psykologinen trilleripeli ja aikuistumistarina, jossa peli päähahmo, nuori nainen yrittää paeta helvetillisestä kodistaan.

Vuonna 2019 ilmestynyt peli on jatkoa The Cat Lady ja Downfall -peleillä ja viimeinen osa R. Michalskin Devil Came Through trilogiaa.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä :lle aina huomiseen torstaihin 23. maaliskuuta asti.

Kommentoi

Paalaus saapuu suosittuun Farming Simulator 22 -maataloussimulaatioon Kommentit pois päältä artikkelissa Paalaus saapuu suosittuun Farming Simulator 22 -maataloussimulaatioon

Farming Simulator 22

Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema 22 -maatilasimulaatio laajeni Göweil Pack -lisäosan sisältämillä ominaisuuksilla.

Göwel Pack on vuoden ensimmäinen 22:n sisältöpäivitys ja tuo mukanaan monipuolisia työkoneita virtuaalisen maatilan hoitoon. Keskiössä ovat erilaiset paalaimet ja paalaustyökalut sekä näiden paketointiin erikoistuneet laitteet. Yhdeksän erikoiskonetta kattava kokemus tarjoaa välineitä muun muassa sokerijuurikkaan, maissin ja rehun käsittelyyn. Näppärästi paketoidut maatilan tuotokset voi vastaavasti varastoida ja käyttää omien eläinten ruokintaan tai vaihtoehtoisesti myydä.

Nimensä mukaisesti lisäosapaketti keskittyy Göweilin laitteisiin, joita ovat muun muassa paalaustyökaluyhdistelmä LT-Master F115 ja VARIO-Master V140 sekä G4010 Q Profi -paalain ja monipuolinen G1015, jolta hoituu tuotteiden kuljetus, paketointi ja kasaus kaikki yhdellä kertaa. Muita mukana olevia laitteita ovat Göweil-valmisteiset mallit RBG, BTGQU, G-1 F125 Kombi, G-1 F125 ja G5020.

Lisäksi GIANTS Software ja Göweil tuovat myöhemmissä päivityksissä lisää työtä helpottavia apuvälineitä, kuten säiliörehutankkeja ja paalinkääntäjiä, jotka helpottavat ja tehostavat maatilan toimintaa. Luvassa onkin vielä kolme lisäosapakettia sekä yksi isompi laajennusosa vielä vuoden 2023 aikana.

22 Platinum Edition ja on saatavilla PlayStation 5, ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja OSX:llä.

Kommentoi