Resident Evil 4 remaken voimakkain ase on muna – tekeekö se siitä pääsiäismunan? Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 remaken voimakkain ase on muna – tekeekö se siitä pääsiäismunan?

Leon Kennedyn laajassa asearsenaalissa on yhä voimaa remakessa. Tähän päivään asti agentti onnistuu sullomaan yllättävän määrän aseita salkkuunsa, esimerkiksi kaikki raketinheittimestä pistooliin asti on vapaata riistaa.

Sillä välin, kun pelaajilla on laajasti vaihtoehtoja mistä valita, yksi ase on selvästi ylitse muiden. Ei, emme puhu suositusta Red9:stä, vaan kultaisesta kananmunasta. Ensisilmäyksellä muna ei näytä laisinkaan taisteluun soveliaalta.

Esineen kuvaus mainitsee, että voit syödä sen parantaaksesi, mutta voit myös myydä sen kauppiaalle 9,000 pesetalla. (Yhden voi napata matkaan ”Egg Hunt Blue Note Request” tehtävässä järven itäpuolella, veneen käyttöön saamisen jälkeen.) Mutta oikeassa skenaariossa käytettynä sillä on potentiaalia olla yksi voimakkaimmista esineistä koko pelissä.

Käy ilmi, että Ramón Salazar, yksi pahan kultin pääjehuista jolta Leon koittaa Ashley Grahamia pelastaa, tosissaan inhoaa munia. Jopa niin paljon, että jos heität Salazaria kultamunalla hänen monivaiheisessa pomotaistelussaan, hän kuihtuu täysin kasaan, jääden täysin auki jatkohyökkäykselle joka lopettaa taistelun ilman sen kummempia ongelmia.

Fanit saattavat muistaa kikan pelin alkuperäisestä versiosta. Remake tämän lisäksi sisältää vihjeen kikkaan niille, jotka joille se entuudestaan ei ole tuttu. Suorittaaksesi tehtävän “The Disgrace of the Salazar Family,” sinun on heitettävä kananmunalla Salazarin potrettia valtaistuinsalissa.

Jos haluat itse kokeilla, löydät kultamunan valtaistuinsalin laatikosta (Square Lock Box).

Eli nappaa matkaan kultamuna ja pidä sitä mukanasi kunnes haastat Salazarin. Taistelun alkaessa heitä häntä sillä ennen kuin hän alkaa liikkua ja boom, niin muna kuin pomokin ovat aivan rikki.

Kommentoi

Huippuräppäri Lil Wayne esittelee tulevan Street Fighter 6 -taistelupelin Kommentit pois päältä artikkelissa Huippuräppäri Lil Wayne esittelee tulevan Street Fighter 6 -taistelupelin

Street Fighter 6 x Lil Wayne

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema -taistelupeli tuo ikonisen pelisarjan uudelle aikakaudelle huippuräppäri Lil Waynen esittelemänä.

Räppärilegenda Lil Wayne on paitsi menestynyt huippuartisti, myös pitkän linjan Street Fighter -pelaaja.

”Olen vanhan liiton Street Fighter -pelaaja ja pelannut sarjan pelejä Street Fighter 2:sta lähtien. Tuntuukin, että ympyrä on sulkeutunut, kun voin tehdä töitä Street Fighter 6:n kanssa. Taisteleminen on taidetta ja tämä on mestariteoksemme”

Lil Wayne kertoo

Pelin energinen julkaisuvideo suorastaan hehkuu luomisvoimaa, värikkyyttä, persoonallisuutta ja yhdessä pelaamisen iloa. Olipa kyse pelin pelaamisesta samalla sohvalla tai tuntemattomien kanssa internetin välityksellä, Street Fighter 6 tarjoaa sataprosenttisesti taistelupelien energiaa upealla ja persoonallisella tavallaan.

Keskiössä on yhtä paljon oman soturitarinansa luominen kuin yhteenotot kanssataistelijoiden kanssa. Pelin lukuisat erilaiset pelimuodot yksinpelistä verkkoturnauksiin tarjoavat herkullista haastavuutta kaiken tasoisille virtuaaliottelijoille.

Street Fighter 6 ilmestyy 2. kesäkuuta , , ja S -konsoleille että :lle.

Kommentoi

Aliens: Dark Descent -pelimekaniikkaan perehdytään uudella esittelyvideolla Kommentit pois päältä artikkelissa Aliens: Dark Descent -pelimekaniikkaan perehdytään uudella esittelyvideolla

Aliens: Dark Descent

PAN Visionin ja Focus Interactiven yhteistyössä 20th Century Studiosin kanssa julkaisema Alien-aiheinen toimintapeli tarjoaa taktista toimintaa ja sykettä nostattavia kohtaamisia.

Reaaliaikaista strategiaa, ryhmätason toimintaa ja tarinavetoista kerrontaa toisiinsa yhdistävä sukeltaa syvälle rakastettuun elokuvamaailmaan. Pelin uudella esittelyvideolla tutustutaan muun muassa päähahmoihin, tarinankerrontaan ja pelattavuuteen.

Synkässä avaruushirviöiden asuttamassa maailmassa pelaaja on komentaja, ja hänen johtamat sotilaansa ovat hänen tärkein voimavaransa ja aseensa. Kampanjavetoinen pelitarina on täynnä jännittäviä hetkiä, jotka vaativat strategista lähestymistapaa ja vaikeita päätöksiä. Tarina lupailee karmaisevia paljastuksia ja kutkuttavia käänteitä, jotka pitävät pelaajan varpaillaan loppuun asti.

Tapahtumia ja mysteereitä tutkitaan sotilasyksikön voimin, joiden jäsenten henkikullat ovat pelaajan ohjastaman komentajan vastuulla. Joukkueen hallinta hoituu sujuvasti sekä näppäimistöllä ja hiirellä että pelikonsolin ohjaimella. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta ohjattavuus on huippuluokkaa ja tuntuu luonnollisen helpolta tiukoissakin tilanteissa.

Joukkueen avaruussotilaat toimivat ja reagoivat älykkäästi pelissä olevan ryhmäkäytösjärjestelmän mukaisesti. Tilanteen käydessä liian tukalaksi voivat sotilaat hidastaa aikaa taktisten päätösten tekemiseksi, mikä tekeekin pelistä nautittavamman kokemuksen.

Sotilaat on myös varusteltu asianmukaisesti erilaisin asein ja apuvälinein. Esimerkiksi liekinheittimellä voidaan tarvittaessa peittää koko käytävä tulella ja näin rajoittaa ksenomorfimuukalaisten liikettä. Vastaavasti rynnäkköaseiden suojatuli auttaa joukkuetovereita suojautumaan vastahyökkäyksiltä. Myös varustehallinta on tärkeää, joka lisää oman kerroksensa taktisuuteen.

Jokainen viholliskohtaaminen tuntuu erilaiselta, sillä ksenomorfit osaavat mukautua pelaajan käytökseen. Tämä tuo pelaamiselle uudelleenpeluuarvoa, kun tehtävät voivatkin kulkea uudella tavalla toisella kerralla. Lisäksi kerran kuollut sotilas myös pysyy kuolleena, joten traagisilla päätöksillä on myös vaikuttavia seurauksia.

Onneksi joukkueella on avaruusaluksessaan tukikohta, jossa sotilaat voivat varustautua entistä paremmin ja täydentää esimerkiksi ammuksiaan. Lisäksi sotilailla on erilaisia hahmoluokkia, jotka mahdollistavat kiehtovia valintoja hahmosta toiseen.

Aliens: Dark Descent julkaistaan 20. kesäkuuta sekä , , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle.

Kommentoi