Resident Evil 4 saa VR-uusinnon Oculus Quest 2 -laitteelle Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 saa VR-uusinnon Oculus Quest 2 -laitteelle

Resident Evil 4

Capcom ilmoitti viime viikolla julkaisevansa vuoden 2005 klassikkopelin Oculus 2 --laitteelle.

Vielä ei ole varmaa milloin peli ilmestyy, mutta mitä ilmeisemmin se tullaan näkemään ainoastaan Oculuksen alustalla. Muista -laitteista ei ollut mainintaa.

Pelistä saadaan lisää tietoa ensi viikon keskiviikkona Oculus Gaming Showcase -tapahtumassa, joka on firman ensimmäinen -peleihin keskittyvä tilaisuus.

Facebookin omistama Oculus julkaisi aiemmin viime viikolla uuden Air Link -ominaisuuden 2 -laseihin. Se mahdollistaa -pelien pelaamisen langattomasti ilman Link -johtoa. Tuloillaan on myös tuki 120 Hz taajuuteen.

Capcom julkaisi viime viikolla myös uuden trailerin tulevaan Resident Evil Village -peliin. Peli ilmestyy toukokuun 7. päivä :lle ja konsoleille.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

julkaisee uuden FIFA 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

FIFA 23 ilmestyy 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että :lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Cook, Serve, Delicious! 3?!

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Cook, Serve, Delicious! 3?! -nimistä kokkauspeliä.

Pelissä pelaajat pääsevät ylläpitämään omaa ruokakojua, kokkailemaan ja tarjoilemaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa co-op tilassa.

Peli on jatkoa vuonna 2012 ilmestyneelle ensimmäiselle osalle ja vuonna 2017 ilmestyneelle jatko-osalle.

Voit ladata pelin ilmaiseksi PC:lle Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi