Resident Evil saa oman nimikkoviinan Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil saa oman nimikkoviinan

Resident Evil x Cocalero

-fanien iloksi tänä vuonna ollaan saatu jo pelisarjan kahdeksas osa Resident Evil Village ja heinäkuussa päästään näkemään sarja .

Nyt kyseisen sarjan tiimoilta on julkaistu virallinen Resident Evil aiheinen yrttiviina yhdessä tislaamon kanssa. Kyseinen juoma sisältää yli 17 eri yrttiä aina guaranasta inkivääriin ja katajaan. Valmistajan tuotokset ovat valmistettu Irlannissa ja suurin kuluttajamaa on Japani.

Cocalero Biohazard Infinite Darkness -juoman on määrä ilmestyä Cocaleron sivustolle myyntiin heinäkuussa.

on saanut myös -elokuvan tuotannon valmiiksi ja elokuva olisi näin ollen tarkoitus julkaista marraskuun 24. päivä.

Kommentoi

Netflixin Resident Evil: Infinite Darkness -sarjasta pukkaa ulos uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin Resident Evil: Infinite Darkness -sarjasta pukkaa ulos uutta traileria

Vuosi 2021 on -pelisarjan faneille yhtä juhlaa, sillä 7. toukokuuta julkaistu Resident Evil Village -peli on saavuttanut valtaisan suosion pelaajien keskuudessa ja kesällä Netflixin valtaa pelisarjan uusi animaatiosarja. Kyseessä on Netflixin -sarja, joka on katsottavissa suoratoistopalvelussa 8. päivä heinäkuuta 2021. 

Uusi traileri nostaa odotukset sarjasta kattoon ja varsinkin sarjan animointi näyttää todella vaikuttavalta. Resident Evil 2 -uusinnosta tutut ääninäyttelijät Nick Apostolides ja Stephanie Panisello palaavat Leonin ja Clairen rooleihin uudessa sarjassa. Infinite Darkness sijoittuu aikaan kaksi vuotta Resident Evil 4 -pelin tapahtumien jälkeen.

Infinite Darkness -sarjassa Leon kutsutaan Valkoiseen taloon tutkimaan mysteeriä presidentillisiin tietoihin liittyen, kun yhtäkkiä koko suojeltu rakennus pimenee zombielauman saapuessa kylään. Claire on sattumoisin paikalla omissa tutkimuksissaan ja nyt kaksikko joutuukin selvittämään mysteerien yhteyden samalla selviytyen ulos rakennuksesta presidentti mukanaan. Sarjan ohjaajana toimii alan pitkäaikainen ammattilaien Eiichiro Hasumi. Soundtrackin sarjaan tarjoilee elokuvasäveltäjä Yugo Kanno.

Faneille on sarjan lisäksi luvassa lisää Resident Evil -toimintaa, sillä  on tiedottanut -elokuvan saaneen tuotantonsa valmiiksi ja elokuva olisi näin ollen tarkoitus julkaista 24. päivä marraskuuta.

Kommentoi

Netflixin suosittu rikossarja Lupin saa jatkoa kesäkuussa – katso sarjan 2. kauden traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin suosittu rikossarja Lupin saa jatkoa kesäkuussa – katso sarjan 2. kauden traileri

on viimein julkistanut suositun Lupin -rikossarjan seuraavan kauden julkaisupäivän. Aiemmin suoratoistopalvelu mainosti sarjan palaavan uudella kaudella kesällä 2021, mutta nyt viralliseksi ajankohdaksi on ilmoitettu 11. päivä kesäkuuta.

 

Tuevalla kaudella Assane Diop jatkaa kostosuunnitelmaansa Hubert Pellegrinin kukistamiseksi. Trailerissa nähdään myös jatkoa ensimmäisen kauden päättäneelle Assanen pojan kidnappaukselle. Sarjan tuottajien mukaan uudella kaudella tutustutaan entistä tarkemmin Assanen isän menneisyyteen ja Assane Diopin lapsuuteen. Samalla sarjan tekijät ilmoittivat myös kolmannen kauden olevan jo työn alla.

Lupin on ollut Netflixille todellinen jättimenestys tuoden suoratoistopalvelulle lähes yhtä paljon katsojia, kuin palvelun kaikkien aikojen suositun sarja The Witcher.  Noin 70 miljoonaa käyttäjää katsoivat Lupinia neljän viikon sisällä kauden julkaisusta.

Kommentoi