Resident Evil saa oman nimikkoviinan Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil saa oman nimikkoviinan

Resident Evil x Cocalero

Resident Evil -fanien iloksi tänä vuonna ollaan saatu jo pelisarjan kahdeksas osa Village ja heinäkuussa päästään näkemään sarja Resident Evil: Darkness.

Nyt kyseisen sarjan tiimoilta on julkaistu virallinen aiheinen yrttiviina yhdessä tislaamon kanssa. Kyseinen juoma sisältää yli 17 eri yrttiä aina guaranasta inkivääriin ja katajaan. Valmistajan tuotokset ovat valmistettu Irlannissa ja suurin kuluttajamaa on Japani.

Biohazard Darkness -juoman on määrä ilmestyä Cocaleron sivustolle myyntiin heinäkuussa.

on saanut myös Resident Evil: Raccoon City -elokuvan tuotannon valmiiksi ja elokuva olisi näin ollen tarkoitus julkaista marraskuun 24. päivä.

Kommentoi

Netflix haluaa tehdä pelin suositusta Squid Game -sarjastaan Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix haluaa tehdä pelin suositusta Squid Game -sarjastaan

Squid Game

Parhaillaan Netflixin kaikkien aikojen suosituimpiin sarjoihin kuuluva on mahdollisesti saamassa videopeliversion.

The Hollywood Reporter -sivustolle antamassaan haastattelussa Netflixin Aasian sisällöstä vastaava Minyoung Kim on kertonut yrityksen olevan kiinnostunut tekemään sarjasta pelin. Luvassa on mahdollisesti myös muista kuluttajatuotteita aiheeseen liittyen.

Sarjassa osanottajat osallistuvat kuollettavan kutkuttavaan kilpailuun, jossa veloissaan olevat kilpailijat kilpailevat lasten leikeissä kunnes vain yksi on elossa.

Kommentoi

Netflix osti ensimmäisen pelistudion Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix osti ensimmäisen pelistudion

Netflix

on ottanut uuden askeleen pelien suuntaan ja ostanut ensimmäisen pelistudion. Kyseessä on Oxenfree -seikkailupelin kehittämä Night School Studio.

Suoratoistopalvelun tavoitteena on tukea monipuolisia tarinankertojia ja nyt sen tuotepaletti tulee laajentumaan sarjojen ja elokuvien lisäksi myös peleihin. Vielä ei ole varmaa mitä pelejä tulee tuottamaan.

on julkaissut aiemmin pelimäisiä sarjoja ja elokuvia, joissa käyttäjät voivat vaikuttaa tapahtumiin tekemällä valintoja. Näitä ovat mm. retroileva peliaiheinen Black Mirror: sekä Bear Gryllsin selviytymissarja You vs Wild.

Kommentoi