Resident Evil -sarja tulossa Netflixiin Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil -sarja tulossa Netflixiin

Resident Evil 2

Yksi kaikkien aikojen suosituimmista kauhupelisarjoista on muuntumassa sarjaksi Netflixille.

Tarinaltaan sarja tulee olemaan täysin uusi ja se seuraa pahis Albert Weskerille sukua olevien siskosten Jade ja Billie Weskeriä. Samalla toisella aikajanalla seurataan T-viruksen aiheuttamaa tuhoa ja ihmisten selviytymistä.

Sarjan käsikirjoittajana ja showrunnerina toimii -sarjan kanssa työskennellyt Andrew Dabb.

Ensimmäinen kausi tulee sisältämään kahdeksan tunnin pituista jaksoa. Ensimmäisten kahden jakson ohjaajana toimii -sarjan taustalla toiminut Bronwen Hughes.

Kommentoi

Conan – barbaari sarja tulossa Netflixiin Kommentit pois päältä artikkelissa Conan – barbaari sarja tulossa Netflixiin

Conan - barbaari

on parhaillaan tuottamassa Conan – barbaari -aiheista näyteltyä sarjaa. Sarja tullaan tuottamaan yhdessä Pathfinder Median kanssa, kertoo Deadline -verkkosivusto.

Sarja on kuitenkin vielä alkutekijöissään ja sille etsitään parhaillaan käsikirjoittajaa, ohjaajaa ja showrunneria.

Arnold Schwarzenegger näytteli pääosaa 80-luvun elokuvissa ja vuoden 2011 uusintoleffassa pääosaa näytteli Jason Momoa. Schwarzenegger on ilmoittanut olleensa edelleen kiinnostunut roolista.

Hahmon on alunperin luonut Robert E. Howard vuonna 1932 osana Weird Tales -julkaisua.

Kommentoi

Netflixin tuleva animoitu Resident Evil -sarja sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin tuleva animoitu Resident Evil -sarja sai ensimmäisen trailerin

Resident Evil: Infinite Darkness

Yksi kaikkien aikojen suosituimmista kauhupelisarjoista on saamassa toisenkin sarjan Netflixille. Animoitu sarja on saanut samalla myös ensimmäinen trailerinsa.

Sarja tulee kantamaan nimeä Resident Evil: Infinite Darkness ja tarinaltaan se tulee keskittymään Leon S. Kennedyyn ja Claire Redfieldiin. Sarjan tuottajana tulee toimimaan Capcomin Hiroyuki Kobayashi.

Resident Evil tulee saamaan myös toisen, näytellyn sarjan Netflixille. Sen tarina puolestaan keskittyy Jade ja Billie Weskeriin.

Resident Evil: Infinite Darkness ilmestyy Netflixiin ensi vuoden puolella.

Kommentoi