Respawn Entertainment on ensimmäinen Oscar -palkinnon voittanut pelitalo Kommentit pois päältä artikkelissa Respawn Entertainment on ensimmäinen Oscar -palkinnon voittanut pelitalo

Oscar -gaalan voittajissa oli tänä vuonna myös yksi historiaa tehnyt palkinnonsaaja. :n pelistudio voitti nimittäin Oscar -pystin ensimmäisenä peliyhtiönä koko gaalan historiassa.

Collette -dokumentti voitti Parhaan lyhytdokumentin Oscar -palkinnon. Dokumentti on tehty osaksi Respawn Entertainmentin kehittämää Medal of Honor: Above and Beyond -virtuaalitodellisuuspeliä.  on noin 25 minuuttia pitkä elokuva, jonka on ohjannut Anthony Giacchino. Elokuva on tuotettu yhdessä Oculuksen ja Respawn Entertainmentin kanssa.

kertoo 90 -vuotiaasta Ranskan vastarintaliikkeen taistelijasta Collette Marin-Catherinesta, joka matkustaa Saksaan Nordhauseniin. Collette vierailee Mittelbau-Doran keskityleirillä, jossa hänen veljensä tapettiin. Collette oli välttänyt aiemmin Saksaan matkustamista veljensä kohtalon vuoksi.

Kommentoi

Jedi: Fallen Order -peli saa jatkoa ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Jedi: Fallen Order -peli saa jatkoa ensi vuonna

Jedi: Survivor

on julkaisemassa jatkoa vuoden 2019 Jedi: Fallen Order -pelille. Voit katsoa uuden Jedi Survivor -pelin trailerin alta.

Jedi: Survivor sijoittuu viisi vuotta edellisen pelin tapahtumien jälkeen. Kuten edeltäjänsä, myös Jedi: Survivor on kolmannen persoonan tarinavetoinen toimintaseikkailupeli. Sen pääosassa nähdään jälleen Cal Kestis.

Pelin kehittäjänä toimii samainen Entertainmentin tiimi, joka työsti myös Fallen Order -pelin. Mukana kehityksessä on myös Lucasfilm Games.

Jedi: Survivor ilmestyy vuonna 2023 5 ja sekä S -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

Apex Legends -mobiiliversio ilmestyi – katso uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Apex Legends -mobiiliversio ilmestyi – katso uusi pelivideo

Apex Legends Mobile

Entertainment on julkaissut odotetun Apex Legends -pelin mobiiliversion. Samalla pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Kovasti odotettu mobiiliversio lanseerattiin alunperin viime vuoden huhtikuussa ja silloin varmistui, että peli on täysin erillinen pelin PC ja konsoliversioista.

Mobiiliversiossa on luonnollisesti kosketusnäytöille optimoitu ohjaus ja peliä on kevennetty soveltumaan paremmin mobiililaitteille. Koska peli tulee poikkeamaan sen ja PC-versioista, ei se tue ristiinpelaamista näiden kanssa.

Mobile on saatavilla Android ja iOS -laitteille. on saatavilla ilmaiseksi PlayStation 4, ja Nintendo Switch -konsoleilla sekä PC:llä.

Kommentoi