Respawn Entertainment on ensimmäinen Oscar -palkinnon voittanut pelitalo Kommentit pois päältä artikkelissa Respawn Entertainment on ensimmäinen Oscar -palkinnon voittanut pelitalo

-gaalan voittajissa oli tänä vuonna myös yksi historiaa tehnyt palkinnonsaaja. EA:n pelistudio voitti nimittäin Oscar -pystin ensimmäisenä peliyhtiönä koko gaalan historiassa.

-dokumentti voitti Parhaan lyhytdokumentin Oscar -palkinnon. Dokumentti on tehty osaksi Respawn Entertainmentin kehittämää Medal of Honor: Above and Beyond -virtuaalitodellisuuspeliä. Collette on noin 25 minuuttia pitkä elokuva, jonka on ohjannut Anthony Giacchino. Elokuva on tuotettu yhdessä Oculuksen ja Respawn Entertainmentin kanssa.

Collette kertoo 90 -vuotiaasta Ranskan vastarintaliikkeen taistelijasta Collette Marin-Catherinesta, joka matkustaa Saksaan Nordhauseniin. Collette vierailee Mittelbau-Doran keskityleirillä, jossa hänen veljensä tapettiin. Collette oli välttänyt aiemmin Saksaan matkustamista veljensä kohtalon vuoksi.

Kommentoi

Apex Legends: Legacy -päivitys ilmestyi – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Apex Legends: Legacy -päivitys ilmestyi – katso uusi traileri

Apex Legends

EA ja ovat julkaisseet Apex Legend -battle royale pelin Legacy -päivityksen. Samalla on saatu uusi kausipassiin keskittyvä traileri.

Päivitys tuo peliin täysin uuden 3 vastaan 3 areenapelitilan, uuden Valkyrie -legendan, uuden Bocek -aseen, päivityksiä Olympus kartalle sekä palkintoja kausipassiin.

Apex Legends on saatavilla ilmaiseksi PC:lle sekä PlayStation 4, Nintendo Switch ja Xbox One -konsoleilla.

Kommentoi

Titanfall 2 elää nyt renessanssia – ilmaisviikonloppu nosti pelaajamäärät hurjiin lukemiin Kommentit pois päältä artikkelissa Titanfall 2 elää nyt renessanssia – ilmaisviikonloppu nosti pelaajamäärät hurjiin lukemiin

Uutisoimme aiemmin Titanfall 2 -pelin nousseista pelaajamääristä ja nyt näyttääkin siltä, ettei voittokulku ole ainakaan vielä loppumassa. Respawn Entertainmentin Titanfall 2 -räiskintäpeli koki taas kunnioitettavan nousun pelaajamäärissä PC:llä, kun julkaisu oli pelattavissa Steam -palvelussa ilmaiseksi viikonlopun ajan.  Vuonna 2016 julkaistu peli todisti viikonloppuna, että titaanitaisteluille löytyy vielä kysyntää pelaajien keskuudessa. Steamchartsin mukaan Titanfall 2 sai huiman nousun pelaajamäärissä muutamassa päivässä ja rikkoi samalla pelin yhtäaikaisten pelaajien ennätyksen 27,547 pelaajalla. Pelkästään huhtikuun aikana peli sai noin 4000 pelaajaa lisää, joka on noin 258 prosentin nousu aiemmista lukemista.

Pelaajaluvut varmasti rauhoittuvat tulevaisuudessa, mutta julkaisu on saanut ansaitsemaansa huomiota viimeiaikoina. Yleisesti aliarvostettuna pelinä pidetty Titanfall 2 sai vaisun vastaanoton haastavan julkaisuajankohtansa vuoksi. Nyt useat fanit ovatkin lupailleet palaavansa pelin pariin suurin joukoin. Viimeaikoina pelaajamäärät ovatkin olleet nousussa kaikilla peliä tukevilla alustoilla. Myös pelin sivuilla Reddit -palvelussa ihmisiä on kannustettu palaamaan takaisin pelin ääreen. Monet faneista liittyvät joukkoihin toiveenaan saada kolmas lisäys Respawnin pelisarjaan. Tällä hetkellä tiedossa on Respawnin kehittävän uutta peliä, joka ei tosin olisi Titanfall 3. Uudet luvut ovat kunnioitettava suoritus yli neljä vuotta vanhalta peliltä. Toivotaan siis, että EA ja Respawn vastaavat fanien pyyntöihin ja aloittavat kehityksen kolmannen pelin osalta.

Titanfall 2 on saatavilla PC, PS4 ja Xbox One -alustoille.

Kommentoi