Retroileva Horizon Chase Turbo -ajopeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Retroileva Horizon Chase Turbo -ajopeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Horizon Chase Turbo

jakaa ilmaiseksi joulun aikana 15 päivän verran. Seuraavana vuorossa on retroileva ajopeli Horizon Chase Turbo.

Alunperin vuonna 2018 ilmestynyt peli ammentaa 80- ja 90-luvun klassisista ajopeleistä kuten Out Run, Top Gear sekä Rush. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa jaetulla ruudulla.

Pelattavaa on reilusti 48 eri kaupungin, 12 kilpasarjan, 111 radan sekä 33 auton myötä. Autoihin on saatavilla myös päivityuksiä.

on ladattavissa ilmaiseksi :lle Epic Games Storen kautta täältä. Huomenna ladattavaksi tulee huhujen mukaan Costume 2.

Kommentoi

Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Chernobylite

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia selviytymispelejä kuten Chernobylite: Enhanced Edition, State of Decay 2: Juggernaut Edition, SCUM sekä The Long Dark.

Paketti maksaa yhteensä 13,85 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Chernobylite: Enhanced Edition
  • SCUM
  • State of Decay 2: Juggernaut Edition
  • The Long Dark: Survival Edition
  • Volcanoids

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle. Osa peleistä toimii myös ja alustoilla. Paketti on hankittavissa 10. helmikuuta asti.

Kommentoi

Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan

Brawlhalla

Perinteiset pöytäroolipelit rakentuvat usein eeppisten seikkailujen, jännittävien taisteluiden ja elämää suurempien hahmojen ympärille. Näistä on haettu innoitusta myös Brawlhallan uusiin hahmoihin ja pelimuotoon, jonka lisäksi pelin seitsemäs kausi saa täytettäväksi uuden Battle Pass -etenemismittarin.

Uusi Battle Pass on 85-portainen ja tarjoaa kerättäväksi kiehtovia palkintoja. Näitä ovat sekä kosmeettiset päivitykset että ilmaiseksi pelattavat lisätehtävät omine käänteineen. Etenemisessä auttavat sekä päivittäisten että viikoittaisten taisteluhaasteiden suorittaminen, joista palkintoina saatavilla jalokivillä Battle Pass edistyy. Halutessaan käyttöön voi ostaa myös maksullisen premium-radan, jonka myötä tarjolla on entistä enemmän kiehtovia palkintoja.

Uuden pelikauden Battle Pass -kausi kestää kaikkiaan 12 viikkoa. Lisätietoa seikkailullisen ja roolipelimäisen tarinan edistysaskeleista voi lukea täällä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, ja Switch -konsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi