Retromäiskintää Doom-henkeen – BioFury vie pelaajan takaisin 90-luvun alkuun, mutta vain tietyllä konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Retromäiskintää Doom-henkeen – BioFury vie pelaajan takaisin 90-luvun alkuun, mutta vain tietyllä konsolilla

Kotikehittäjä Retro Love Letter ja julkaisija World Of Games ovat avanneet ennakkotilaukset uudelle 3DO:lle suunnitellulle ensimmäisen persoonan ammuntapelille nimeltään , joka ammentaa vaikutteita Wolfenstein 3D:stä ja Doomista.

Mikäli haluat lisätä pelin -kirjastoosi juhlistamaan järjestelmän äskettäin saavuttamaa 30-vuotisjuhlaa, BioFury voi olla tarkastelun arvoinen vaihtoehto.

Pelin vaikutteet ovat selvästi nähtävissä kuvakaappauksista, eikä peli yritä peitellä niitä lainkaan. Käyttöliittymässä on jopa hahmokuva keskellä näyttöä kuvaamaan vahinkoasi ajan kuluessa – Wolfenstein 3D:n ja Doomin tunnuspiirre.

BioFuryssä on yhteensä 12 tasoa, useita aseita vihollisten räjäyttämiseen tyydyttäviksi lihakimpaleiksi sekä tarina, joka avautuu muistiinpanojen kautta, joita keräät matkan varrella.

Peli on ennakkotilattavissa täältä, ja sen odotetaan lähetettävän 27. tammikuuta 2024.

Ubisoft kehittämässä uutta Might & Magic -peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft kehittämässä uutta Might & Magic -peliä

Might & Magic X: Legacy

näyttäisi olevan kehittämässä uutta AAA-tason -peliä. Näin käy ilmi työpaikkailmoituksesta, joka on osoitettu Ubisoftin Shangain studiolle.

Ilmoituksessa etsitään tuotemerkkijohtajaa, jonka vastuualueena on johtaa AAA-tason Might & Magic -pelin markkinointia.

Might & Magic -pelisarja juontaa vuoteen 1986, jolloin ensimmäinen Might and Magic Book One: The Secret of the Inner Sanctum -peli ilmestyi. Kehittäjän oli tuolloin . Vuonna 1996 osti New World Computingin ja jatkoi pelisarjan julkaisua.

Vuonna 2003 3DO ajautui konkurssiin ja pelin oikeudet osti Ubisoft. Pelisarja on saanut 10 eri osaa ja lukuisia spin-offeja kuten -pelisarjan.