Retroseikkailu Beneath A Steel Sky ladattavissa ilmaiseksi GOGissa Kommentit pois päältä artikkelissa Retroseikkailu Beneath A Steel Sky ladattavissa ilmaiseksi GOGissa

Cyberpunk seikkailupeli on nyt ladattavissa ilmaiseksi GOGissa. Vuonna 1994 ja -järjestelmille ilmestyneen pelin oli kehittänyt Revolution Software ja julkaissut Virgin Interactive Entertainment. Vuonna 2003 peli uudelleenjulkaistiin freewarena PC:lle ja vuonna 2009 peli uudelleenmasteroitiin -laitteille.

Beneath A Steel Sky

Dystooppisessa pelissä päähahmo Robert Foster, joka on autiomaalle heitteille jäänyt ja alkuperäisasukkaiden kasvattama, yrittää selviytyä Union City nimisessä kaupungissa korruptiota vastaan.

Peli on saamassa myös jatkoa myöhemmin tänä vuonna kun julkaistaan. Peli rahoitettiin vuonna 2012 samaan aikaan kuin Broken Sword: The Serpent's Curse -peli.

Voit ladata pelin täältä.

Toimintaseikkailupeli Styx ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Toimintaseikkailupeli Styx ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Styx: Shard of Darkness

-pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi -toimintaseikkailupeliä :lle.

Vuonna 2017 ilmestyneessä pelissä pelaajat pääsevät seikkailemaan Styxinä erilaisissa ympäristöissä. Voit valita hiivitkö vihollisten ohi vai hoiteletko ne salamurhaten tai vaikkapa ansoilla. Päähahmo pystyy myös kloonaamaan itsensä. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa co-op tilassa.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina marraskuun 24. päivään asti.

Muumi-aiheinen peli saapuu ensi vuonna PC:lle ja Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Muumi-aiheinen peli saapuu ensi vuonna PC:lle ja Switchille

Snufkin: Melody of Moominvalley

Norjalainen -studio ja ruotsalainen julkaisija ovat julkaisemassa Muumi-aiheista -seikkailupeliä :lle, Nintendo -konsolille sekä ja -puhelimille.

Peli on musiikillinen seikkailu Tove Janssonin luomassa lumoavassa Muumi-maailmassa. Pelissä Muumi auttaa Muumilaakson asukkaita palauttamaan laakson harmonian. Moominlaaksoon on ilmestynyt sarja kauhistuttavia puistoja, jotka häiritsevät maisemaa ja sen harmonista luontoa.

Pelaajana sinun täytyy auttaa Muumia palauttamaan luonto ja asukkaiden koti, samalla kun yrität estää pahan puistonpitäjän suunnitelmat. Pelissä on yli 50 tuttua hahmoa ja olentoa. Pelin musiikki on tehty yhteistyössä maineikkaan artisti Sigur Rósin kanssa.

Snufkin: Melody of Moominvalley julkaistaan PC:lle ja Nintendo Switchille vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä. Android- ja iOS-versiot julkaistaan myöhemmin. Pelin julkaisu on mahdollista lisätä toivelistalle Steamissa.

[Steam item=”1808680″]