Retrotasohyppely Cuphead saapuu Nintendo Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Retrotasohyppely Cuphead saapuu Nintendo Switchille

30-luvun estetiikkaa huokuva ja mainetta niittänyt tasohyppely Cuphead julkaistaan Nintendo Switch -konsolille huhtikuussa. Peli ilmestyy ensin digitaalisena versiona ja tulee olemaan saatavilla sen jälkeen myös fyysisenä versiona.

Studio MDHR:n kehittämä pelin ehdottomana viehätyksenä on sen grafiikat. Ne on luotu pääosin käsin piirtämällä 30-luvun tyyliin. Grafiikkaa täydentää vesiväritaustat ja alkuperäinen jazz-musiikki.

Pelissä ohjaataan joko Cuphead tai Mugman -hahmoja yksin tai kaverin kanssa co-op tyyliin paikallisesti.

Cuphead on saatavilla :lle, Macille sekä 4 ja One -konsoleille. versio ilmestyy huhtikuun 18. päivä. Voit ennakkotilata pelin täältä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, ja S, One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille

Arcade Paradise

Nostalgisista pelihalleista pitävät saattavat riemuita sillä elokuussa PC:lle ja konsoleille saapuu Arcade Paradise, jossa pelaajat pääsevät rakentamaan ikioman pelihallin. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä pelaajat ylläpitävät The King Wash nimistä pesulaa, jonka takahuoneesta alkaa ikioman pelihallin rakentaminen. Pelihalliin voi hankkia yli 30 erilaista retropelikonetta ja niitä pääsee myös pelaamaan itse.

Pelihallissa pelaamisen lisäksi pääset tekemään myös arkisia puhteita kuten avaamaan tukkeutuneita vessoja sekä poistamaan purkkaa pesukoneiden reunustoista.

Arcade Paradise ilmestyy elokuun 11. päivä PC:lle sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille.

Kommentoi