Returnal -scifipeli saa ilmaisen co-op kampanjan Ascension – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Returnal -scifipeli saa ilmaisen co-op kampanjan Ascension – katso traileri

Returnal

Kotimaisen Housemarque -pelifirman scifiräiskintä on saamassa co-op kampanjan nimeltään Ascension. Voit katsoa sen trailerin alta.

Ilmaisena päivityksenä peliin tuleva on uusi kampanja, jossa pelaajat ovat kiinnitetty toisiinsa. Pelaajat voivat elvyttää toisen mikäli viholliset pääsevät yllätttämään.

Pelin eteneminen on kiinnitetty pelin luovalle pelaajalle, mutta mukana oleva pelaaja saa mukaansa logit, xenoglyphit sekä Scout Rankit.

Peliin saadaan saman päivityksen myötä myös loputon selviytymistila Tower of Sisyphus. Tilassa kamppaillaan muita pelaajia vastaan pistesijoista.

Vuosi sitten ilmestynyt tarjoilee ainutlaatuisen yhdistelmän eri genrejä kuten arcademaista toimintaa, hektistä bullet hell -räiskintää sekä kolmannen persoonan seikkailua.

Kuollessaan pelaaja joutuu takaisin alkuun eli hetkeä ennen syöksyä Atropos -planeetalle. Jokainen pelikerta on myös erilainen, sillä ympäristöt ovat proseduraalisesti luotuja.

Pelissä pelaaja on yksinäinen aikasilmukkaan joutunut avaruustutkija, joka kohtaa surrealistisia maisemia ja mielenterveyden koettelua.

Returnal: ilmestyy maaliskuun 22. päivä. Peli on saatavilla yksinoikeudella 5 -konsolille.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Hogwarts Legacy myöhästyy ensi vuoden puolelle Kommentit pois päältä artikkelissa Hogwarts Legacy myöhästyy ensi vuoden puolelle

Hogwarts Legacy

Kovasti odotettu Harry Potter -aiheinen avoimen maailman Hogwarts Legacy -peli piti ilmestyä tämän vuoden lopulla, mutta nyt julkaisua on viivästetty ensi vuoden puolelle.

Viivästyksestä kertoi peliä kehittävän Avalanche Studiosin yhteisön johtaja Chandler Wood.

Avoimen maailman roolipeli sijoittuu luonnollisesti Harry Potter -kirjoista tuttuun maailmaan ja paikkoihin. Se sijoittuu 100 vuotta aikaan ennen kuin aloittaa koulunsa.

Hogwarts Legacy ilmestyy Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series ja Xbox One -konsoleille sekä :lle helmikuun 10. päivä 2023. Nintendo Switch -konsolin julkaisuajankohta paljastetaan myöhemmin.

Kommentoi