Riders Republic -pelin kevätkausi tuo mukanaan mäkirullalaudat ja uusia haasteita Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic -pelin kevätkausi tuo mukanaan mäkirullalaudat ja uusia haasteita

Riders Republic

tuo -pelin kymmenennelle kaudelle uusia ominaisuuksia, kuten mäkirullalaudat eli longboardit, massiiviset joukkokisat ja ainutlaatuiset Oni X -haasteet.

Mäkirullalaudat

Kevätkauden keskeisin uudistus mäkirullalaudat, joista on saatavilla kolme eri mallia. Niitä kaikkia kuitenkin yhdistää soveltuvuus nopeisiin mäenlaskuihin pelimaailman huikeilla teillä. Longboard-paketti on saatavilla pelin omasta kauppapaikasta 1050 RC-pisteellä.

Kausikortti

Kevätkauden myötä pelin koko vuoden kattava kausikortti tekee paluun. 2300 RC-pisteen arvoinen kausikortti sisältää Longboard-paketin lisäksi kymmenen uutta pelitapahtumaa ja ainutlaatuisen hahmoasun heti uuden kauden alussa. Lisäyksiä kausikortin kattaukseen tulee mukana 12. pelikaudella, jolloin peliin lisätään vuorirullalauta. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä lumilautaa, mäkirullalautaa, tavallista rullalautaa ja leijulautaa, joka tarjoaa täysin uudenlaisia mahdollisuuksia extreme-urheilun faneille. Lisäksi kausikorttiin sisältyy ainutlaatuinen hahmoasu, josta lisätietoa jaetaan myöhemmin.

Event Creator -työkalu

Uutena ominaisuutena kolmas pelivuosi tuo mukanaan Event Creator -työkalun uusitun version. Sen myötä pelaajat voivat luoda erilaisia pelitapahtumia entistä helpommin ja monipuolisemmin omaksi ja muiden iloksi. Työkalu mahdollistaa ratojen tarkistuspisteiden lisäämisen, muokkaamisen ja koon määrittelyn entistäkin sujuvammin, mikä tekee tapahtumasuunnittelusta ilahduttavan palkitsevaa ja vaivatonta.

Massakisat ja Oni X

Kevätkauden massakisat alkavat 4. huhtikuuta ja tarjoavat ainutlaatuisia kisapalkintoja kolmen parhaan osallistujan joukkoon päässeille. Samalla massakisojen määrää on pelaajien toiveesta nostettu ja niinpä niitä on luvassa 20 minuutin välein joka viikko. Myös Oni X on tehnyt paluun pelimaailmaan omine haasteineen. Myös näiden suorittajille on luvassa kiehtova asupalkinto.

Uusia asuja ja haastepalkintoja

Kevään myötä myös pelin oma kauppapaikka on täydentynyt uusilla asuvaihtoehdoilla. Myös pelin haastepalkintoihin on tullut lisäyksiä, kuten uusia hiustyylejä ja nyt mukana ovat myös parrat!

Riders Republic on saatavana sekä , , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavana Ubisoft+ -pelitilauspalvelusta. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Purjeilla kohti pettymyksiä – arvostelussa merirosvoseikkailu Skull and Bones Kommentit pois päältä artikkelissa Purjeilla kohti pettymyksiä – arvostelussa merirosvoseikkailu Skull and Bones

Skull and Bones

Skull and Bones: PS5

4.5 / 10
Hyvää Kaunis pelimaailma, myrskyt, laivojen muokkaaminen, meritaistelut Huonoa Itseään toistavat tehtävät ja pelimekaniikka, "tyhjä" pelimaailma Yhteenveto Skull and Bonesia saatiin odottaa pitkään ja odotus ei ollut sen arvoinen. Koville merirosvopelien faneille se saattaa kuitenkin tuoda hieman fiilisteltävää, joskin siinäkin tapauksessa se kannattaa napata ainoastaan alelaarista.

Olen odottanut Skull and Bonesia kuin aarre aarteenmetsästäjä siitä lähtien, kun ilmestyi vuonna 2013. Upea merirosvomaailma, mukaansatempaavat taistelut ja vapaus seikkailla olivat Black Flagin parhaita puolia. Skull & Bonesin piti olla sen henkinen seuraaja ja sen piti viedä tämä kaava entistä pidemmälle. Ikävä kyllä, lopputulos on pettymyksien täyteinen.

sijoittuu historialliseen Intian valtamereen, kulta-ajan merirosvojen aikakaudelle. Pelaaja ottaa roolin lupaavasta merirosvokapteenista, joka pyrkii kasvattamaan mainettaan ja vaurauttaan. Pelin ytimessä on oman laivaston kehittäminen ja varustaminen. Pelaajat pääsevät valitsemaan erilaisista laivatyypeistä, joilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Laivan tuunaaminen erilaisilla aseilla, panssareilla ja purjeilla onkin yksi pelin mukaansatempaavimmista elementeistä.

Pinnalta kaunis, syvyydessä ontto

Visuaalisesti Skull and Bones on kiitettävällä tasolla. Intian valtameri on toteutettu näyttävästi, auringonpaiste kimmeltelee turkoosilla vedellä ja tiheät viidakot reunustavat rannikoita. Myrskyt ovat näyttävää katseltavaa ja niissä taistelukohtaukset nousevat eeppisiksi. Myös alukset ovat näyttävästi toteutettu.

Mutta kuten usein, kauniin ulkokuoren sisällä pelin yksityiskohtien taso laskee. Hahmot ovat hyvin geneerisiä, eikä pelimaailmassa ole juurikaan mielenkiintoista löydettävää. Aavemaisia linnakkeita ja kätkettyjä lahtia on niukasti verrattuna Black Flagiin.

Itseään toistavaa meritaistelua

Pelin ytimessä on meritaistelu ja sen toteutus on pääosin toimivaa. Pienistä dhow-paateista aina suurempiin Sambuk-aluksiin ulottuva laivasto on monipuolinen ja jokaisella aluksella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Tykkien paukkuessa ja laivojen rytäkässä toisiaan vastaan taistelut voivat olla parhaimmillaan todella intensiivisiä.

Valitettavasti pelin tehtävämuotoilu on yksi sen heikoimmista lenkeistä. Pelaaja löytää itsensä usein suorittamassa samoja tehtävätyyppejä, mikä syö pelin pitkäikäisyyttä ja yllättävyyttä. Aarrejahti ja merirosvoelämä jäävät lopulta toissijaisiksi toistuvien meritaisteluiden ja resurssien keräämisen takia.

Lupaus jää lunastamatta

lupaili Skull and Bonesista “AAAA” -tason peliä ja sitä saatiin odottaa pitkään useista viivästymisistä johtuen. Lupaus jää kuitenkin tällä kertaa vain lupaukseksi. Pelistä puuttuu yksinkertaisesti sen hiottuvuus ja monipuolisuus, jota siltä olisi odotettu. Tehtävät alkavat toistaa itseään hyvin nopeasti, eikä pelissä ole juurikaan muuta tekemistä kuin taisteleminen ja resurssien kerääminen.

Toisin kuin Black Flag, Skull and Bones ei tarjoa kiehtovaa narratiivia tai mukaansatempaavia hahmoja, jotka sitoisivat pelaajaa itse peliin. Pelimaailma tuntuu elottomalta verrattuna Black Flagin rikkaaseen historialliseen kontekstiin.

Jos etsit puhtaasti merirosvotaisteluiden adrenaliinia, Skull and Bones voi tarjota sinulle jonkin verran hauskoja hetkiä. Mutta jos kaipaat mukaansatempaavaa tarinaa, kiehtovaa pelimaailmaa tai syvällistä merirosvoelämystä yhdessä kavereiden kanssa, kannattaa suunnata katseesi vaikkapa Assassin's Creed IV: Black Flagiin tai Sea of Thievesiin.

Ubisoft+ Classics -pelikirjasto laajenee kuudella klassikkojulkaisulla Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft+ Classics -pelikirjasto laajenee kuudella klassikkojulkaisulla

Ubisoft Classics

+ Classics -pelipalveluun on tulossa kuusi uutta peliä huhtikuun, toukokuun ja kesäkuun aikana. Uudet pelit ovat:

Huhtikuu

  • : Avoimen maailman moottoriurheilupeli, jossa pelaajat voivat kilpailla autoilla, moottoripyörillä, veneillä ja jopa pienkoneilla.
  • : Vauhdikas bilepeli, joka on kuin modernisoitu versio polttopallosta.

Toukokuu

  • : Reaaliaikainen strategiapeli, jossa pelaajat rakentavat asutusyhteisöjä ja taistelevat ryövärilaumoja vastaan.
  • : Toimintaseikkailupeli hakkeroinnin maailmasta.

Kesäkuu

  • : Teollisen ajanjakson alkupuolelle sijoittuva strategiapeli, jossa pelaajat rakentavat kaupunkiympäristöä tyhjästä.
  • : Toimintapeli, jossa pelaajat joutuvat keskelle kuvitteellisen Kyratin valtion sisällissotaa.

Ubisoft+ Classics -pelipalvelu on saatavilla PlayStation-pelikonsoleille ja :lle. Tilaus maksaa 7,95 euroa kuukaudessa ja sen voi peruuttaa milloin tahansa.

Palvelussa on tällä hetkellä yli 50 peliä vuosien varrelta, ja valikoima laajenee jatkuvasti. Uusia pelejä lisätään noin kuukauden välein.

Ubisoft+ Classics on hyvä vaihtoehto pelaajille, jotka haluavat pelata vanhempia Ubisoft-pelejä edullisesti ja helposti.