Riders Republic saa uuden pelikauden täynnä uutta tekemistä Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic saa uuden pelikauden täynnä uutta tekemistä

Riders Republic

Hurjat alamäkiajot, villit liitopukulennot ja monet muut vauhdikkaat lajit ovat Riders Republic -pelin keskiössä. Pelin toisella tuotantokaudella esitellään roppakaupalla uutta tekemistä, kun Showdown-pelimuoto omalla peliareenallaan avautuu kisaajien riemuksi.

Tällä perin sähköisellä areenalla otetaan mittaa kahdella kuuden hengen joukkueella, joista kumpikin pyrkii keräämään talteen mahdollisimman suuren määrän areenalla lojuvia salamoita. Käytössä on myös uusia vekottimia, jotka tuovat aivan uudenlaista vauhdin hurmaa ja kisatunnelmaa monipelimittelöihin.

Uuden kauden myötä pelaajat voivat myös haastaa toisiaan erilaisiin massakisoihin, ansaita itselleen uusia peliasuja ja kokeilla aivan uudenlaista Manualmode-tilaa, jossa kuritetaan yksipyöräistä kapistusta taidolla. Uudenlainen klaanitoiminto mahdollistaa oman kaveripiirin luomisen ystävälistojen avulla, jolloin omien pelijamien luominen on entistäkin helpompaa.

Lisäksi uusi pelikausi tuo mukanaan koko kauden mittaisen edistymismittarin sekä erilaisia viikkokohtaisia haasteita. Näistä palkitaan ainutlaatuisin pelipalkinnoin koko kauden aikana. Kauden kruunaa erityinen 18. toukokuuta alkava Rabbids Takeover -tapahtuma, jossa monista peleistä tutut Rabbids-jänöset syöksyvät mukaan pelimaailmaan.

Pelin ensimmäisen vuoden kausikortin omistajille on luvassa kaksi uutta vekotinta jo etukäteen. Spider ja Juggernaut ovat kausikortin omistajien käytössä myös uudessa Showdown-tilassa heti alusta alkaen. Lisäksi mukana on ainutlaatuinen Sniper-lelu.

on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että :lle Store ja Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Google Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Beyond a Steel
  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös OSX:llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi