Riders Republic -urheilupelin ensimmäinen kausi sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic -urheilupelin ensimmäinen kausi sai uuden trailerin

Riders Republic

Extreme-urheilua monipuolisesti simuloiva Riders Republic -peli jakaantuu vuodenaikoihin, joiden myötä peli tarjoaa erilaisia kisoja, haasteita ja hauskoja hetkiä vaihtelevissa määrin. Ensimmäisen pelivuoden sisältösuunnitelmiin kuuluu myös uusia moninpelimuotoja, BMX-lisäosa, pelaajakohtainen uratila ja paljon muuta!

Lokakuussa julkaistava peli alkaa juhlallisen avauskauden myötä. Heti alussa on valittavana kirjava joukko erilaisia moninpelimuotoja. Näitä ovat muun muassa valtava joukkoajo, tempputaistelut, free for all -muotoinen haastepelitila ja kilpailullinen Versus-pelimuoto. Lisäksi mukana on erilaisia viikkokohtaisia pelihaasteita. Lisäksi ensimmäisen pelivuoden kausikortin omistajat saavat käyttöönsä ainutlaatuiset lisävarusteet rakettipyörään sekä rakettisuksiin. Näillä erikoisvälineillä pelaaja pääsee kokemaan pelimaailman haasteet huippunopeuksin ja tekemään ainutlaatuisia temppuja uusin tavoin.

Pelin ensimmäinen kausi tuo mukanaan talvipainotteiset kisat ja haasteet sekä tietysti roppakaupalla lumista tunnelmaa. Talvikaudella on omat rajoitetun ajan haastekisansa ja tapahtumansa, joista on luvassa ainutlaatuisia palkintoja. Kausikortin omistajalle talvi tuo omat kosmeettiset varusteensa, joilla omaa pelihahmoaan voi tuunata talvista iloa juhlistaen.

Toinen pelikausi esittelee Showdown-pelitilan, jossa on luvassa suorastaan räjähtävää toimintaa 12 pelaajan voimin kahteen tiimiin jaettuna. Villit kisa-areenat haastavat taiturit ottamaan mittaa toisistaan ja keräämään talteen arvokkaita jalokiviä. Muista poikkeava kisatila yhdistää vauhtia, taitoa ja ketteryyttä kiehtovalla tavalla. Aiempien pelikausien mukaisesti kausikortin omistajat saavat käyttöönsä eksoottisia lisävarusteita ja uusia vaatteita pelihahmolleen.

Kausi numero kolme tuo mukanaan BMX Sport -lisäosan ja sen myötä uusia pelialueita koettavaksi. Tämä tarjoaa lisää pelattavaa, uusia haasteita sekä tietenkin erilaisia temppuja. Kausikortin omistajille on lisäksi tarjolla ainutlaatuisena ominaisuutena erillinen BMX-uratila, joka tuo mukanaan sponsorit sekä legendaarisen tason kosmeettiset päivitykset omalle pelihahmolle.

Lisäksi kausikortti antaa omistajilleen varaslähdön rakettipyörän ja -suksien käyttöön heti ensimmäisestä päivästä lähtien sekä seitsemän päivän etumatkan kaikkiin eksoottisiin lisävarusteisiin ja BMX-lisäosaan.

Pelin kausikortti tulee saataville sekä erikseen ostettavana lisäosana että osana pelin Gold- ja Ultimate-versioita. Kultaversio sisältää peruspelin, kausikortin ja sen sisällön, mukaan lukien rakettipyörän ja -sukset. Ultimate-versio sisältää peruspelin ja kausikortin sisältöineen sekä neljä kokonaisvaltaista lisäpakettia pelihahmon kosmeettiseen räätälöintiin. Näitä ovat Cosmic-, Rainbow-, Neon- ja Skull’n’style-asustepaketit. Lisäksi Ultimate-versioon sisältyy 20 helikopterilipuketta pelissä käytettäväksi.

julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Google Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu Deathloop on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja DualSense äänet :lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut :n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. :llä on saatavilla myös HDR-ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

:llä pelaajat voivat nauttia PlayStation 5 -konsolin DualSense:n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

Deathloop ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella PlayStation 5 -konsolille ja :lle. Peli saapuu myöhemmin myös X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla :lle sekä ja One -konsoleille.

Kommentoi