Rim Of The World yrittää saada aikaan skidiseikkailun tunnelmaa Kommentit pois päältä artikkelissa Rim Of The World yrittää saada aikaan skidiseikkailun tunnelmaa

5.9 / 10
Hyvää Kevyttä viihdettä... Huonoa ...ilman sen suurempaa sisältöä.

Kaikki tietävät seikkailuelokuvat, missä pääosassa ovat esiteini-ikäiset skidit ja heille sattuu ja tapahtuu. Vaaratilanteet ovat tiukkia ja selviytymiset täpäriä. Menoa ja räiskettä löytyy. on selvästi saanut vaikutteita seikkailuelokuvagenrestä, missä aikuistenkin elokuvissa tuttu toiminta yhdistetään perheystävällisempään formaattiin.

Ring Of The World sisältää toimintaa ja pääosin hyvää näyttelytyötä, mutta juoni jää paperinohueksi. Harmillisesti myöskään erikoisefektit eivät vakuuta jääden halvan näköisiksi ja liian tietokonemaisiksi.

Joukko teinejä menee kesäleirille eri syistä, mutta kolme heistä ei ihan kuulu joukkoon. Pian he myös tapaavat ulkopuolisen neljännen ja alkavat ystävystyä samalla, kun muukalaisrotu hyökkää maapallolle. Luvassa on paljon räjähdyksiä, piileskelyä, juoksemista ja muutama muukalaishirviönkin tappo. Tavoite on teineillä selkeä – heillä on avain lopettaa muukalaishyökkäys!

Vaikka elokuvan pituus onkin yli puolitoista tuntia, jotenkin siitä ei kauheasti sisältöä jää käteen. Kohtaukset ovat melko pitkiä ja vaikka niissä tapahtuu paljon, niin kuitenkaan niissä ei tapahdu niin paljon mielenkiintoista, että ne jäisivät mieleen. Se, miten ulkoavaruuden hirviöiden hyökkäys alkaa ja miten se loppuu on jotenkin koko elokuvamatkan ajan hyvin antikliimaksinen.

Perheen nuoremmille katsojille varmasti ihan mukava toimintapläjäys, mutta elokuvasta puuttuu juuri sen verran sisältöä, että aikuinen siitä jaksaisi innostua. Katsomisen jälkeen elokuva unohtuu.

Kommentoi

Duke Nukem -elokuva tulossa Cobra Kai -tekijöiltä Kommentit pois päältä artikkelissa Duke Nukem -elokuva tulossa Cobra Kai -tekijöiltä

Duke Nukem Forever

90-luvun alun suosittu pelisarja on saamassa oman elokuvansa ja sen teosta tulevat olemaan Cobra Kai -sarjan tekijät.

Elokuvan taustalla tulee häärimään elokuvan tekijätaho Legendary Entertainment, joka omistaa parhaillaan oikeudet Duke Nukem -elokuvaan.

Elokuvan tuottajina tulee toimimaan Josh Heald, Jon Hurwitz sekä Hayden Schlossberg, jotka tunnetaan Netflixin Cobra Kai -sarjasta.

Duke Nukem -elokuvan tuotanto on vasta alkutekijöissään ja projektilla ei ole vielä käsikirjoittajaa tai ohjaajaa.

Pelisarja sai alkunsa vuonna 1991 Duke Nukem -tasohyppelypelillä ja sai jatkoa vuonna 1993 II -pelin myötä. Vuonna 1996 ilmestyi suursuosioon noussut Duke Nukem 3D -peli, joka vei pelisarjan ensimmäiseen persoonaan. Pelisarjan viimeisin ja neljäs osa ilmestyi vuonna 2011.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun pelisarjasta yritetään tehdä leffaa. Vuonna 2018 lanseerattiin elokuva, jonka pääosaa olisi näytellyt John Cena. Projekti kuitenkin kuihtui kasaan.

Kommentoi

BioShock -elokuva tulossa Netflixiin Kommentit pois päältä artikkelissa BioShock -elokuva tulossa Netflixiin

BioShock

on parhaillaan tekemässä BioShock -aiheista elokuvaa yhdessä ja Take-Twon kanssa. Elokuvalla ei ole vielä käsikirjoittajaa tai elokuvantekijää, mutta suunnitelmat elokuvasta on ollut työn alla jo vuoden verran.

ilmestyi alunperin vuonna 2007 ja se oli hengellinen jatke System Shock -pelisarjalle. Peli sijoittuu kuvittelliseen vedenalaiseen Rapturen kaupunkiin, jonka oli tarkoitus olla turvasatama rikkaille. Paikka kuitenkin kääntyi nopeasti vedenalaiseksi helvetiksi biomekanisine Big Daddies ja neuloilla varustautuneiden Little Sistersien myötä.

Sittemmin peli sai jatkoa vuonna 2010 2 -pelin myötä. Vuonna 2013 ilmestyi BioShock ja vuonna 2016 trilogia saatiin samoihin kansiin BioShock: The Collection -kokoelman myötä.

Kommentoi