Rim Of The World yrittää saada aikaan skidiseikkailun tunnelmaa Kommentit pois päältä artikkelissa Rim Of The World yrittää saada aikaan skidiseikkailun tunnelmaa

5.9 / 10
Hyvää Kevyttä viihdettä... Huonoa ...ilman sen suurempaa sisältöä.

Kaikki tietävät seikkailuelokuvat, missä pääosassa ovat esiteini-ikäiset skidit ja heille sattuu ja tapahtuu. Vaaratilanteet ovat tiukkia ja selviytymiset täpäriä. Menoa ja räiskettä löytyy. on selvästi saanut vaikutteita seikkailuelokuvagenrestä, missä aikuistenkin elokuvissa tuttu toiminta yhdistetään perheystävällisempään formaattiin.

Ring Of The World sisältää toimintaa ja pääosin hyvää näyttelytyötä, mutta juoni jää paperinohueksi. Harmillisesti myöskään erikoisefektit eivät vakuuta jääden halvan näköisiksi ja liian tietokonemaisiksi.

Joukko teinejä menee kesäleirille eri syistä, mutta kolme heistä ei ihan kuulu joukkoon. Pian he myös tapaavat ulkopuolisen neljännen ja alkavat ystävystyä samalla, kun muukalaisrotu hyökkää maapallolle. Luvassa on paljon räjähdyksiä, piileskelyä, juoksemista ja muutama muukalaishirviönkin tappo. Tavoite on teineillä selkeä – heillä on avain lopettaa muukalaishyökkäys!

Vaikka elokuvan pituus onkin yli puolitoista tuntia, jotenkin siitä ei kauheasti sisältöä jää käteen. Kohtaukset ovat melko pitkiä ja vaikka niissä tapahtuu paljon, niin kuitenkaan niissä ei tapahdu niin paljon mielenkiintoista, että ne jäisivät mieleen. Se, miten ulkoavaruuden hirviöiden hyökkäys alkaa ja miten se loppuu on jotenkin koko elokuvamatkan ajan hyvin antikliimaksinen.

Perheen nuoremmille katsojille varmasti ihan mukava toimintapläjäys, mutta elokuvasta puuttuu juuri sen verran sisältöä, että aikuinen siitä jaksaisi innostua. Katsomisen jälkeen elokuva unohtuu.

Suoratoistopalvelu Netflix päätti virallisesti DVD-vuokrauspalvelunsa Kommentit pois päältä artikkelissa Suoratoistopalvelu Netflix päätti virallisesti DVD-vuokrauspalvelunsa

Netflix

Multimiljardiluokan suoratoistopalvelu Netflix ilmoitti lähettäneensä viimeisen DVD-levynsä perjantaina, 29. syyskuuta, merkiten yrityksen 25 vuoden jakson päättyvän DVD-lainaajana.

Huhtikuussa ilmoitti yleisölle ja asiakaskunnalleen, että se lähettäisi viimeiset levynsä vuoden 2023 loppuun mennessä.

Netflix aloitti DVD-vuokrausyrityksenä vuonna 1998 ja toimitti elokuvia ja sarjoja kotiin, houkutellen asiakkaita, jotka eivät enää halunneet matkustaa videovuokraamoihin henkilökohtaisesti.

”25 vuoden ajan määrittelimme uudelleen, miten ihmiset katsoivat elokuvia ja sarjoja kotona ja jakoimme jännityksen, kun he avasivat postilaatikkonsa ikonisiin punaisiin kuoriimme,” Netflix kirjoitti perjantaina.

”Se on erään aikakauden loppu, mutta DVD-liiketoiminta loi perustan tuleville vuosille – antaen jäsenille ennennäkemättömän valinnan ja hallinnan, laajan valikoiman otsikoita, joista valita, ja vapauden katsoa niin paljon kuin he haluavat,” yritys jatkoi.

Asiakkaat, jotka ovat luottaneet Netflixin vuokrapalveluun, eivät enää voi tehdä tilauksia alustalla.

Netflixin viimeisen DVD-lähetyksen valossa yritys julkaisi luettelon tosiasioista ja tilastoista vuokrapalvelustaan. Ensimmäinen DVD, jonka se lähetti, oli Beetlejuice, joka postitettiin 10. maaliskuuta 1998. Netflix kertoo lähettäneensä punaisia kuoria 239 000 postilaatikkoon koko toimintansa aikana.

Yritys saavutti yhden miljoonan DVD-vuokraajatilaajan vuonna 2003 ja kasvatti tilaajapohjaansa 20 miljoonaan vuoteen 2011 mennessä.

Suositun videopelihahmon uusin elokuva saapui Netflixiin Kommentit pois päältä artikkelissa Suositun videopelihahmon uusin elokuva saapui Netflixiin

on lisännyt tänään valikoimaansa suositun videopelielokuvan .

Maailman suosituin sininen siili on takaisin seuraavan tason seikkailussa. Asuttuaan Green Hillsissä, Sonic on innokas osoittamaan, että hänellä on mitä vaaditaan ollakseen todellinen sankari. Hänen koetuksensa saa uuden alun, kun arkkivihollisensa Dr. Robotnik palaa, tällä kertaa uuden kumppanin, Knucklesin, kanssa etsimään smaragdia, jolla on voima tuhota kokonaisia sivilisaatioita. Sonic liittoutuu oman apurinsa, Tailsin, kanssa ja yhdessä he aloittavat maailmanlaajuisen matkan löytääkseen smaragdin ennen kuin se joutuu vääriin käsiin.

Elokuvan tähtikaartissa nähdään mm. legendaarinen koomikko Jim Carrey. Elokuvan tuoreusprosentti Rotten Tomatoesissa on tällä hetkellä 69%, joten varmastikaan kyseessä ei ole laisinkaan mitään huonoa ajanviihdettä.