Rim Of The World yrittää saada aikaan skidiseikkailun tunnelmaa Kommentit pois päältä artikkelissa Rim Of The World yrittää saada aikaan skidiseikkailun tunnelmaa

5.9 / 10
Hyvää Kevyttä viihdettä... Huonoa ...ilman sen suurempaa sisältöä.

Kaikki tietävät seikkailuelokuvat, missä pääosassa ovat esiteini-ikäiset skidit ja heille sattuu ja tapahtuu. Vaaratilanteet ovat tiukkia ja selviytymiset täpäriä. Menoa ja räiskettä löytyy. on selvästi saanut vaikutteita seikkailuelokuvagenrestä, missä aikuistenkin elokuvissa tuttu toiminta yhdistetään perheystävällisempään formaattiin.

Ring Of The World sisältää toimintaa ja pääosin hyvää näyttelytyötä, mutta juoni jää paperinohueksi. Harmillisesti myöskään erikoisefektit eivät vakuuta jääden halvan näköisiksi ja liian tietokonemaisiksi.

Joukko teinejä menee kesäleirille eri syistä, mutta kolme heistä ei ihan kuulu joukkoon. Pian he myös tapaavat ulkopuolisen neljännen ja alkavat ystävystyä samalla, kun muukalaisrotu hyökkää maapallolle. Luvassa on paljon räjähdyksiä, piileskelyä, juoksemista ja muutama muukalaishirviönkin tappo. Tavoite on teineillä selkeä – heillä on avain lopettaa muukalaishyökkäys!

Vaikka elokuvan pituus onkin yli puolitoista tuntia, jotenkin siitä ei kauheasti sisältöä jää käteen. Kohtaukset ovat melko pitkiä ja vaikka niissä tapahtuu paljon, niin kuitenkaan niissä ei tapahdu niin paljon mielenkiintoista, että ne jäisivät mieleen. Se, miten ulkoavaruuden hirviöiden hyökkäys alkaa ja miten se loppuu on jotenkin koko elokuvamatkan ajan hyvin antikliimaksinen.

Perheen nuoremmille katsojille varmasti ihan mukava toimintapläjäys, mutta elokuvasta puuttuu juuri sen verran sisältöä, että aikuinen siitä jaksaisi innostua. Katsomisen jälkeen elokuva unohtuu.

Eddie Murphy palaa toimintaan uudessa Beverly Hills Cop 4 -trailerissa Kommentit pois päältä artikkelissa Eddie Murphy palaa toimintaan uudessa Beverly Hills Cop 4 -trailerissa

julkaisi torstaina koko trailerin tulevalle jatko-osalle Beverly Hills Cop: Axel F. Neljännessä osassa suosittua Beverly Hills Cop -sarjaa nähdään jälleen suorapuheisena Detroitin poliisina Axel Foleynä.

Traileri esittelee Murphyä ikonisen roolinsa parissa yhdessä muiden tuttujen näyttelijöiden John Ashtonin, Judge Reinholdin ja Paul Reiserin kanssa. Luvassa on intensiivisiä toimintakohtauksia, Murphyn tavaramerkkihuumoria ja tietenkin unohtumaton tunnusmelodia.

Elokuva julkaistaan Netflixissä maailmanlaajuisesti 3. heinäkuuta 2024.

Aaron Eckhartin toimintatrilleri The Bricklayer yllätti katsojat Netflixissä Kommentit pois päältä artikkelissa Aaron Eckhartin toimintatrilleri The Bricklayer yllätti katsojat Netflixissä

Multimiljardiluokan suoratoistopalvelu Netflix aikoo uusimpien huhujen mukaan korottaa tilaustensa hintaa.

Aaron Eckhartin toimintatrilleri The Bricklayer yllätti katsojat Netflixissä. Vaikka elokuva sai vaihtelevaisarvioita (48% Rotten Tomatoesissa), se nousi Netflixin Top 10 maailmanlaajuisten elokuvien listalle ensimmäisellä viikollaan keräten 8,5 miljoonaa katselukertaa ja 4,6 miljoonaa katsojaa.

Elokuva kertoo eläkkeellä olevasta CIA-agentista, joka vedetään takaisin palvelukseen. Vaikka kriitikot eivät olleet vakuuttuneita, yleisö vaikuttaa pitävän siitä. Eckhart tekee jopa itse omat stunttinsa!

On vielä epäselvää, pysyykö The Bricklayer Top 10 -listalla, mutta toiminnan ja Eckhartin faneille elokuvaan kannattaa ehkä tutustua ennemmin kuin myöhemmin.

Nimike on odotettavissa Suomenkin mahdollisesti myöhemmin.

Lähde: Screenrant