Riot Forgen debyyttipelit saatavilla nyt PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Riot Forgen debyyttipelit saatavilla nyt PC:lle ja konsoleille

Riot Forge

Riot Gamesin omistaman Riot Forgen ensimmäiset pelit ja Hextech Mayhem: A League of Legends Story ovat ilmestyneet PC:lle ja konsoleille.

Samalla Riot Forge on kertonut ensimmäisiä yksityiskohtia seuraavista peleistä Song of Nunu: A League of Legends Story ja CONV/RGENCE: A League of Legends Story.

on yhden pelaajan vuoropohjainen roolipeli, jonka on kehittänyt Airship Syndicate (Battle Chasers: Nightwarin ja Genesiksen luoja, jota johtaa legendaarinen sarjakuvataiteilija Joe Madureira).

Pelin tarina sijoittuu kahdelle Runeterran alueelle: Bilgewateriin, vilkkaaseen satamakaupunkiin, jossa asuu merihirviöiden metsästäjiä, laiturijengejä ja salakuljettajia eri puolilta maailmaa ja Shadow Islesiin, maahan, joka on kirottu tappavalla Black Mistillä, joka verhoaa saaren ja turmelee ne, joiden kanssa se on kosketuksissa. Voittaakseen yhteisen ja salaperäisen vihollisen pelaajat muodostavat epätodennäköisen joukkion rakastetuista League of Legends -mestareista – Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri ja Pyke.

on saatavilla 4, Xbox One ja Switch -konsoleille sekä PC:lle Steam, GOG ja Games Store palveluiden kautta. Peli on saatavilla pian myös PlayStation 5 ja sekä S -konsoleille. Nykyiset PS4 tai X1 -omistajat voivat päivittää versionsa ilmaiseksi. Nykyinen versio on myös yhteensopiva PS5:n ja X|S:n kanssa.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story

Hextech Mayhem: A League of Legends Story on uusi Choice Provisionsin, BIT.TRIP-sarjan luojan, kehittämä rytmitasohyppely. Pelaajien on suoritettava pommihyppyjä ja pommi-iskuja ääniraidan tahdissa välttääkseen esteitä, riisuakseen viholliset aseista ja sytyttääkseen räjähtäviä ketjureaktioita maksimaalisen sekasorron saavuttamiseksi.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story on saatavilla Switch:lle, PC:lle Steam:n, GOG.comin, sekä Games Storen kautta, ja myöhemmin myös Netflix -mobiilisovelluksen kautta

Song of Nunu: A League of Legends Story

Samalla Riot Forge paljasti myös uusia yksityiskohtia muutamista tulevista julkaisuista. Song of Nunu: A League of Legends Story ilmestyy vuonna 2022, kehittäjä Tequila Worksin paljastaessa ensimmäisen katsauksen pelikuvaan.

Tämä sydäntä lämmittävä yksinpeliseikkailu tuo mukanaan rakastetut mestarit Nunu ja Willump, kun nämä lähtevät eeppiselle matkalle löytääkseen Nunun kauan kadonneen äidin.

Peli ilmestyy Nintendo Switchille, |S:lle, Xbox One:lle, PS4:lle, PS5:lle ja PC:lle Steamin, GOG.comin ja Games Storen kautta

Double Stallionin ajanohjauksella varustettu yhden pelaajan 2D-toimintatasohyppely on myös saatavilla ensi vuonna, ja tiimi esitteli pelattavuutta uuden videon aikana.

Riot Forge kiusoitteli myös tulevaa peliä, joka tapahtuu Demacian alueella.

Kommentoi

The Witcher -sarjan toisesta kaudesta saatiin uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -sarjan toisesta kaudesta saatiin uusi esittelyvideo

The Witcher

Netflixin odotetun The Witcher -sarjan toisesta kaudesta päästään nauttimaan joulukuun 17. päivä ja faneille on tarjottu nyt helposta uuden esittelyvideon muodossa. Voit katsoa sen alta.

Videolla nähdään The Witcher 3: Wild Hunt -pelin Blood and Wine -lisäosasta tuttu Myriapod -olento. Myriapodit ovat jättimäisen kokoisia tuhatjalkaisia.

Toisella kaudella nähdään pääosassa tuttuun tapaan Geralt of Rivian roolissa Henry Cavill, jonka toisen kauden ulkonäöstä saatiin aiemmin pilkahdus. Anya Chalotra nähdään Yenneferin roolissa, Freya Allan on Ciri ja Joey Batey on Jaskier.

Uusina näyttelijöinä mm. Outlander ja Bridgerton -sarjoista tuttuja näyttelijöitä. Aiemmin toiselle kaudelle on kiinnitetty mm. Yasen Atour, joka roolittaa Coenia, Agnes Bjorn on Vereena, Paul Bullion on Lambert, Basil Eidenbenz on Eskel, Aisha Fabienne Ross on Lydia, Kristofer Hivju on Nivellen ja Mecia Simson on Francesca.

The Witcher -sarjan toinen kausi käynnistyy Netflix -palvelussa joulukuun 17. päivä.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

Antstream on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, Bubble Bobble sekä monia muita.

Antstream toimii PC, Linux, OSX, Amazon Fire, Nvidia Shield sekä Atari VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi