Riot Games haastaa Overwatchin ja Counter-Striken uudella pelillään Kommentit pois päältä artikkelissa Riot Games haastaa Overwatchin ja Counter-Striken uudella pelillään

Project A

League of Legends -pelin kehittäjä on lanseerannut uuden pelin, joka kantaa toistaiseksi vain nimeä ”Project A”. Peli on firman ensimmäinen peli, joka poikkeaa suursuositusta League of Legends -maailmasta.

Kyseessä on hahmoluokkiin perustuva taktinen räsikintäpeli, joka kuvauksen mukaan haastaa ainakin ja Counter-Strike sekä vastaavat pelit.

Tyyliltään peli noudattelee alan nykystandardeja ja pelkistetty tyyli on verrattavissa esimerkiksi Forniteen. Videon mukaan käytössä on erilaisia aseita ja taitoja, jotka vaihtelee hahmoittain.

Pelin on määrä ilmestyä :lle ensi vuoden puolella.

Kommentoi

The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri

Fortnite x The Witcher

CD Projekt Red on tuomassa yhteistyössä Epic Gamesin kanssa The päähahmon Geralt of Rivian osaksi Fortnite peliä.

Geralt saapuu osaksi peliä pelin neljättä kautta ja tulee saataville kauden puolessa välissä. Videolla nähdään miten Geralt on tyylitelty osaksi Fortniteä.

The 3: Wild Hunt on saamassa seuraavan sukupolven konsoleiden päivityksen joulukuun 14. päivä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista -pelipakettia, joka sisältää mm. VFR, ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja vaativat toimiakseen -lasit kuten HTC Vive, tai Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi