Riot Games hypettää League of Legends -aiheista Arcane -animaatiosarjaansa uudella RiotX tapahtuman myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Riot Games hypettää League of Legends -aiheista Arcane -animaatiosarjaansa uudella RiotX tapahtuman myötä

RiotX Arcane

Riot Games on julkistanut uuden RiotX Arcane -tapahtuman, joka juhlistaa tulevaa League of Legends -aiheista Arcane -animaatiosarjaa, joka saapuu pian Netflix -palveluun.

Tapahtuma tullaan näkemään Riotin peleissä kuten League of Legends, League of Legends: Wild Rift, Teamfight Tactics, sekä Valorant.

Luvassa on Arcane -aiheisia tavaroita, skinejä ja tapahtumia. Esimerkiksi Wild Rift pelissä nähdään Jayce ja Caitlyn. Jayce nähdään myös Legends of Runeterra -pelissä.

Voit lukea lisää tapahtumasta täältä.

Arcane -animaatiosarjasta ilmestyy Netflix -suoratoistopalveluun marraskuun 7. päivä.

Kommentoi

League of Legends kehittäjän uudesta taistelupelistä saatiin lisätietoja Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends kehittäjän uudesta taistelupelistä saatiin lisätietoja

Project L

League of Legends -pelistä tunnettu on parhaillaan kehittämässä ilmaispelattavaa Project L -nimellä kulkevaa taistelupeliä. Nyt pelistä on saatu uusi esittelyvideo, jonka voit katsoa alta.

Kaksiulotteinen peli tulee sijoittumaan League of Legendsin universumiin ja se lanseerattiin alunperin vuonna 2019. Pelin kehittäjänä toimii entiset Radiant Entertainment työntekijät.

Peliin on ilmoitettu samalla uutena sankarina Illaoi, joka on Kraken papitar ja tuttu pelistä. Project L -pelissä hahmo tulee olemaan valtava taistelija, jolla on voimakkaat iskut ja hitaat liikkeet.

Kommentoi

Horizon Zero Dawn -aiheisen Netflix -sarjan nimi paljastui Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Zero Dawn -aiheisen Netflix -sarjan nimi paljastui

Horizon Zero Dawn

on parhaillaan työstämässä Horizon Zero Dawn -aiheista sarjaa suoratoistopalveluunsa. Nyt tulevan sarjan nimi ja kuvauspaikka on paljastunut.

Huhujen taustalla on peliteollisuuden salaisuuksia jo pitkään onnistuneesti paljastanut toimittaja Jeff Grubb. Grubbin tietojen lähteenä on Director’s Guild of Canada Ontario -verkkosivusto, jolla sarjan nimeksi on asetettu Horizon 2074.

Samaisen lähteen mukaan sarja kuvataan Torontossa. Tämä sopinee hyvin sillä alkuperäisen pelin tapahtumat sijoittuvat Pohjois-Amerikkaan.

Post-apokalyptisessä pelissä ihmiset elävät heimoissa ja niiden rinnalla elää huippukehittyneitä koneita, jotka ovat ottaneet muinaiseläinten muodon.

Horizon Zero Dawn -peli sai jatkoa aiemmin tänä vuonna helmikuussa kun Horizon Forbidden West -peli ilmestyi PlayStation -konsoleille.

Kommentoi