Riot Games juhlistaa pride-kuukautta peleissään Kommentit pois päältä artikkelissa Riot Games juhlistaa pride-kuukautta peleissään

Riot Games x Pride

juhlistaa seitsemättä vuotta pride-kuukautta peleissään kuten League of Legends, sekä Teamfight Tactics.

Kuukautta juhlistetaan peleissä erilaistan sisältöjen ja tehtävien muodoissa.

League of Legends -pelissä peliin palaavat aiemmista pride-kuukausista tutut eriväriset Pengu -ikonit, mukana on myös täysin uusi mintun värinen Pengu -ikoni. Lisäksi käytössä on kolme uutta emotea.

Legends of Runeterra -pelissä puolestaan nähdään uusi kortin takaosa, uusi guardian, emote sekä ikoni.

Teamfight Tactics -pelissä pride-kuukautta juhlistetaan eri värisillä boomeilla, jotka ilmestyvät peliin 12.10 version myötä.

Pride saapuu myös Wild Rift -peliin uuden emoten, Aquamarine -ikonin sekä Rainbow Lane -väliaikaisen jäljen myötä.

Kommentoi

League of Legends kehittäjän uudesta taistelupelistä saatiin lisätietoja Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends kehittäjän uudesta taistelupelistä saatiin lisätietoja

Project L

League of Legends -pelistä tunnettu on parhaillaan kehittämässä ilmaispelattavaa Project L -nimellä kulkevaa taistelupeliä. Nyt pelistä on saatu uusi esittelyvideo, jonka voit katsoa alta.

Kaksiulotteinen peli tulee sijoittumaan League of Legendsin universumiin ja se lanseerattiin alunperin vuonna 2019. Pelin kehittäjänä toimii entiset Radiant Entertainment työntekijät.

Peliin on ilmoitettu samalla uutena sankarina Illaoi, joka on Kraken papitar ja tuttu pelistä. Project L -pelissä hahmo tulee olemaan valtava taistelija, jolla on voimakkaat iskut ja hitaat liikkeet.

Kommentoi

Valorant Champions Tour -turnaukset pidetään Kööpenhaminassa ja Istanbulissa Kommentit pois päältä artikkelissa Valorant Champions Tour -turnaukset pidetään Kööpenhaminassa ja Istanbulissa

Valorant

Riota on paljastanut Valorant -pelin Masters and Champions -kisan finaalit, jotka pidetään Kööpenhaminassa ja Istanbulissa.

Kööpenhaminassa kisaavat Stage 2 Challengerin parhaimmat joukkueet heinäkuun 10-24. päivä. Yhteensä joukkueita on 12 ja ne kisaavat VCT pisteistä, palkinnoista ja kunniasta.

Champions Tour tuodaan päätökseen Istanbulin finaalissa, joka järjestetään syyskuun 2.-18. päivä. Finaalissa yhteensä 16 joukkuetta ympäri maailmaa kisaa World Champion -tittelistä.

Lisätietoa molemmista kisoista julkaistaan tulevien viikkojen aikana.

Kommentoi