Riot Games sopi sukupuolisyrjintä ryhmäkanteen – maksaa 10 miljoonaa dollaria korvauksia Kommentit pois päältä artikkelissa Riot Games sopi sukupuolisyrjintä ryhmäkanteen – maksaa 10 miljoonaa dollaria korvauksia

Riot Games

Parhaiten League of Legends -pelien kehittäjänä tunnettu on päässyt sovintoon sukupuolisyrjintä ryhmäkanteessa. Yritys tulee maksamaan korvauksia kaikille naispuolisille työntekijöille, jotka ovat työskennelleet firmassa vuodesta 2014 lähtien. Korvaussumma on yhteensä 10 miljoonaa dollaria ja se tullaan jakamaan yhteensä n. 1000 työntekijälle.

Oikeusjuttu sai alkunsa vuonna 2018 kun yrityksessä vallitseva seksistinen naisia syrjivä kulttuuri tuli julki. Yritys on sittemmin yrittänyt kitkeä kyseisen laista toimintaa, mutta kyseinen oikeusjuttu on vain yksi monesta joita firmaa vastaan on tehty. Riot yritti taannoin estää kahta vastaavaa kannetta, vedoten kyseisten työntekijöiden sopimuksiin.

Kommentoi

League of Legends kehittäjän uudesta taistelupelistä saatiin lisätietoja Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends kehittäjän uudesta taistelupelistä saatiin lisätietoja

Project L

League of Legends -pelistä tunnettu on parhaillaan kehittämässä ilmaispelattavaa Project L -nimellä kulkevaa taistelupeliä. Nyt pelistä on saatu uusi esittelyvideo, jonka voit katsoa alta.

Kaksiulotteinen peli tulee sijoittumaan League of Legendsin universumiin ja se lanseerattiin alunperin vuonna 2019. Pelin kehittäjänä toimii entiset Radiant Entertainment työntekijät.

Peliin on ilmoitettu samalla uutena sankarina Illaoi, joka on Kraken papitar ja tuttu pelistä. Project L -pelissä hahmo tulee olemaan valtava taistelija, jolla on voimakkaat iskut ja hitaat liikkeet.

Kommentoi

Riot Games juhlistaa pride-kuukautta peleissään Kommentit pois päältä artikkelissa Riot Games juhlistaa pride-kuukautta peleissään

Riot Games x Pride

juhlistaa seitsemättä vuotta pride-kuukautta peleissään kuten League of Legends, sekä Teamfight Tactics.

Kuukautta juhlistetaan peleissä erilaistan sisältöjen ja tehtävien muodoissa.

League of Legends -pelissä peliin palaavat aiemmista pride-kuukausista tutut eriväriset Pengu -ikonit, mukana on myös täysin uusi mintun värinen Pengu -ikoni. Lisäksi käytössä on kolme uutta emotea.

Legends of Runeterra -pelissä puolestaan nähdään uusi kortin takaosa, uusi guardian, emote sekä ikoni.

Teamfight Tactics -pelissä pride-kuukautta juhlistetaan eri värisillä boomeilla, jotka ilmestyvät peliin 12.10 version myötä.

Pride saapuu myös Wild Rift -peliin uuden emoten, Aquamarine -ikonin sekä Rainbow Lane -väliaikaisen jäljen myötä.

Kommentoi