Riot Games sopi sukupuolisyrjintä ryhmäkanteen – maksaa 10 miljoonaa dollaria korvauksia Kommentit pois päältä artikkelissa Riot Games sopi sukupuolisyrjintä ryhmäkanteen – maksaa 10 miljoonaa dollaria korvauksia

Riot Games

Parhaiten -pelien kehittäjänä tunnettu on päässyt sovintoon sukupuolisyrjintä ryhmäkanteessa. Yritys tulee maksamaan korvauksia kaikille naispuolisille työntekijöille, jotka ovat työskennelleet firmassa vuodesta 2014 lähtien. Korvaussumma on yhteensä 10 miljoonaa dollaria ja se tullaan jakamaan yhteensä n. 1000 työntekijälle.

Oikeusjuttu sai alkunsa vuonna 2018 kun yrityksessä vallitseva seksistinen naisia syrjivä kulttuuri tuli julki. Yritys on sittemmin yrittänyt kitkeä kyseisen laista toimintaa, mutta kyseinen oikeusjuttu on vain yksi monesta joita firmaa vastaan on tehty. Riot yritti taannoin estää kahta vastaavaa kannetta, vedoten kyseisten työntekijöiden sopimuksiin.

Riot Games esittelee Heartsteel-virtuaalibändin – mukana uudistetut League of Legends -mestarit Kommentit pois päältä artikkelissa Riot Games esittelee Heartsteel-virtuaalibändin – mukana uudistetut League of Legends -mestarit

Johtava videopelien kehittäjä ja julkaisija Riot Games paljasti tänään aivan uuden -nimisen virtuaalibändin. Virtuaalibändissä nähdään uudelleen kuvitettuja versioita suosituista League of Legends -mestareista.

Bändin jäseniin kuuluvat Ezreal (laulaja), Kayn (räppääjä, soittaja), Aphelios (soittaja, lauluntekijä), Yone (tuottaja), K'Sante (varajohtaja, laulaja) ja Sett (varajohtaja, räppääjä).

HEARTSTEEL on Musicin (RGM) uusin ryhmä. RGM tunnetaan johtavasta asemastaan virtuaalisessa taiteessa ja fanien suosikeista, kuten esimerkiksi K/DA, Pentakill, True Damage ja muut.

Faneilla on mahdollisuus katsoa ”PARANOIA” -musiikkivideo YouTubessa tai kuunnella kappale kaikilla suurimmilla musiikintoistoalustoilla maanantaina 23. lokakuuta klo 18.00.

League of Legends kehittäjän uudesta taistelupelistä saatiin lisätietoja Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends kehittäjän uudesta taistelupelistä saatiin lisätietoja

Project L

-pelistä tunnettu on parhaillaan kehittämässä ilmaispelattavaa -nimellä kulkevaa taistelupeliä. Nyt pelistä on saatu uusi esittelyvideo, jonka voit katsoa alta.

Kaksiulotteinen peli tulee sijoittumaan League of Legendsin universumiin ja se lanseerattiin alunperin vuonna 2019. Pelin kehittäjänä toimii entiset Radiant Entertainment työntekijät.

Peliin on ilmoitettu samalla uutena sankarina Illaoi, joka on Kraken papitar ja tuttu League of Legends pelistä. Project L -pelissä hahmo tulee olemaan valtava taistelija, jolla on voimakkaat iskut ja hitaat liikkeet.