Riot Games sopi sukupuolisyrjintä ryhmäkanteen – maksaa 10 miljoonaa dollaria korvauksia Kommentit pois päältä artikkelissa Riot Games sopi sukupuolisyrjintä ryhmäkanteen – maksaa 10 miljoonaa dollaria korvauksia

Riot Games

Parhaiten League of Legends -pelien kehittäjänä tunnettu on päässyt sovintoon sukupuolisyrjintä ryhmäkanteessa. Yritys tulee maksamaan korvauksia kaikille naispuolisille työntekijöille, jotka ovat työskennelleet firmassa vuodesta 2014 lähtien. Korvaussumma on yhteensä 10 miljoonaa dollaria ja se tullaan jakamaan yhteensä n. 1000 työntekijälle.

Oikeusjuttu sai alkunsa vuonna 2018 kun yrityksessä vallitseva seksistinen naisia syrjivä kulttuuri tuli julki. Yritys on sittemmin yrittänyt kitkeä kyseisen laista toimintaa, mutta kyseinen oikeusjuttu on vain yksi monesta joita firmaa vastaan on tehty. Riot yritti taannoin estää kahta vastaavaa kannetta, vedoten kyseisten työntekijöiden sopimuksiin.

Kommentoi

Riot Games juhlistaa pride-kuukautta peleissään Kommentit pois päältä artikkelissa Riot Games juhlistaa pride-kuukautta peleissään

Riot Games x Pride

juhlistaa seitsemättä vuotta pride-kuukautta peleissään kuten League of Legends, Legends of Runeterra sekä Teamfight Tactics.

Kuukautta juhlistetaan peleissä erilaistan sisältöjen ja tehtävien muodoissa.

League of Legends -pelissä peliin palaavat aiemmista pride-kuukausista tutut eriväriset Pengu -ikonit, mukana on myös täysin uusi mintun värinen Pengu -ikoni. Lisäksi käytössä on kolme uutta emotea.

Legends of Runeterra -pelissä puolestaan nähdään uusi kortin takaosa, uusi guardian, emote sekä ikoni.

Teamfight Tactics -pelissä pride-kuukautta juhlistetaan eri värisillä boomeilla, jotka ilmestyvät peliin 12.10 version myötä.

Pride saapuu myös Wild Rift -peliin uuden emoten, Aquamarine -ikonin sekä Rainbow Lane -väliaikaisen jäljen myötä.

Kommentoi

Valorant Champions Tour -turnaukset pidetään Kööpenhaminassa ja Istanbulissa Kommentit pois päältä artikkelissa Valorant Champions Tour -turnaukset pidetään Kööpenhaminassa ja Istanbulissa

Valorant

Riota on paljastanut Valorant -pelin Masters and Champions -kisan finaalit, jotka pidetään Kööpenhaminassa ja Istanbulissa.

Kööpenhaminassa kisaavat Stage 2 Challengerin parhaimmat joukkueet heinäkuun 10-24. päivä. Yhteensä joukkueita on 12 ja ne kisaavat VCT pisteistä, palkinnoista ja kunniasta.

Champions Tour tuodaan päätökseen Istanbulin finaalissa, joka järjestetään syyskuun 2.-18. päivä. Finaalissa yhteensä 16 joukkuetta ympäri maailmaa kisaa World Champion -tittelistä.

Lisätietoa molemmista kisoista julkaistaan tulevien viikkojen aikana.

Kommentoi