Riot Games valottaa Valorantin e-urheilun tulevaisuuden suunnitelmia Kommentit pois päältä artikkelissa Riot Games valottaa Valorantin e-urheilun tulevaisuuden suunnitelmia

Valorant

on julkistanut uusia suunnitelmia -pelin uusista liigoista, sekä pelin sisäisistä ominaisuuksista, jotka laajentavat e-urheiluekosysteemiä.

Valorantille perustetaan kolme kansainvälistä liigaa huipputason kilpailuksi kaudelle 2023. Uusi malli sisältää pitkäaikaisia kumppanuuksia ilman osallistumismaksuja valitulle määrälle joukkueita, jotta maailman nopeimmin kasvavalle e-urheilulle voidaan taata jatkuva pitkän aikavälin vakaus. Riot Games lanseeraa aloitteen tueksi uusia toimintoja ja tapahtumia, joihin kuuluu mm:

  • Kolme uutta kansainvälistä liigaa, joissa maailman parhaat joukkueet kilpailevat viikoittain. Kolmessa kansainvälisessä liigassa, jotka koostuvat joukkueista Amerikasta, EMEA-alueelta ja Aasiasta, parhaat pelaajat kilpailevat toisiaan vastaan LAN-olosuhteissa ja live-yleisön edessä (terveys- ja turvallisuusolosuhteiden salliessa). Kunkin liigan parhaat joukkueet pääsevät vuoden mittaan kahteen kansainväliseen Masters-tapahtumaan ja Valorant Champions -tapahtumaan, jossa yksi joukkue kruunataan Valorantin maailmanmestariksi.
  • Uusi kilpailullinen pelitila, joka on kaikkien pelaajien käytettävissä suoraan Valorant-clientissä ja jonka tarkoituksena on tunnistaa maailman parhaat lahjakkuudet. Tämä tila täydentää nykyisiä pistetaulukoita ja tarjoaa pelaajille e-urheilu-ekosysteemiin integroituvan uuden tavoitteen ranking-pelin yläpuolelle.
  • Uusien kotimaisten liigojen perustaminen, jotka laajentavat mahdollisuuksia nouseville lahjakkuuksille, jotka pyrkivät kansainvälisiin huippuliigoihin. Pelin sisäisen kilpailutilan huippujoukkueilla on mahdollisuus kilpailla oman alueensa parhaita lahjakkuuksia vastaan omissa kotimaisissa liigoissaan.
  • Riot Games avaa uutta tietä e-urheilu-kilpailutoiminnassa luopumalla sisäänpääsy- tai osallistumismaksuista valituille organisaatioille, mikä luo pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita menestykseen.

”VALORANTin kanssa haluamme rakentaa tämän päivän jännittävintä e-urheilua alan parhaiten johdettujen, kunnianhimoisimpien ja kiehtovimpien tiimien rinnalla. Olemme suunnitelleet VALORANTin pitkän aikavälin kumppanuusmallimme niin, että joukkueet voivat menestyä ja rakentaa liiketoimintaansa VALORANT Esportsin yleisen kasvun rinnalla. Luomme pitkäaikaisille kumppaneillemme menestyksen edellytykset luopumalla sisäänpääsy- tai osallistumismaksuista valituille organisaatioille. Tavoitteenamme on vapauttaa kumppanimme investoimaan resurssejaan ammattilaistensa tukemiseen ja fanipohjansa kasvattamiseen luomalla uskomatonta sisältöä faneille.”

Riot Gamesin esports-toimintojen johtaja Whalen Rozelle sanoo

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.