Robert Pattinsonin Batman-puku ilmestyy Arkham Knight -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Robert Pattinsonin Batman-puku ilmestyy Arkham Knight -peliin

The Batman

WB Games on vahvistanut, että Robert Pattinsonin -puku ilmestyy virallisesti -peliin.

Tieto tuli sen jälkeen, kun puku paljastui (ilmeisesti vahingossa) ja poistettiin hiljaa Epic Games Storen versiosta viime kuussa. Nintendo Switchin Batman: Arkham -trilogialle puku tulee saataville ensimmäisenä, kun kokoelma julkaistaan 1. joulukuuta. Muiden alustojen pelaajat voivat odottaa puvun saapumista myöhemmin, kuten paljastettiin uudessa Arkham Trilogy -traileriissa.

Rocksteady Studiosin yllätyspäivitys herätti kysymyksiä lokakuussa, kun Pattinsonin puku ilmaantui peliin ilman etukäteisilmoitusta ja poistettiin nopeasti käytöstä. Nyt pelaajat voivat iloita, että puku tekee virallisen paluunsa pian peliin, tarjoten faneille mahdollisuuden näytellä Batmanin roolia ainutlaatuisessa asussa.

Batman: Arkham -trilogia tuo lepakkomiehen ristiretken Nintendo Switchille lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Batman: Arkham -trilogia tuo lepakkomiehen ristiretken Nintendo Switchille lokakuussa

Batman: Arkham Knight

Arkham -trilogia tuo lepakkomiehen kärsimyksiä täynnä olevan ristiretken Switch-konsolille 13. lokakuuta.

Paketti koostuu peleistä Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City ja , ja siihen on myös tarkoitus sisällyttää jokaisen pelin lisäosat. Fyysisen julkaisun tulee saamaan ainoastaan pelisarjan ensimmäinen osa – Arkham Asylum. Muut pelit ovat ladattavissa digitaalisessa muodossa.

MultiVersus -taistelupelin uudella videolla ammattipelaajat ottavat mittaa toisistaan Kommentit pois päältä artikkelissa MultiVersus -taistelupelin uudella videolla ammattipelaajat ottavat mittaa toisistaan

MultiVersus

on julkaisemassa uutta MultiVersus -taistelupeliä, jossa lukuisat sen eri universumit kohtaavat. Nyt pelistä on saatu uusi pelivideo, jossa ammattipelaajat ottavat mittaa toisistaan.

Videolla nähdään 2 vastaan 2 ottelu, jossa FGC ammattipelaajat ApologyMan ja Spooky taistelevat parhaiten suljetussa alpha-versiossa pärjänneitä Brokkr ja Leviathan pelaajia vastaan.

Peliä on kehittämässä Player First Games ja tyyliltään se on ilmaispelattava tiimityöskentelyyn ja sosiaaliseen pelaamiseen keskittyvä tasohyppelyä ja taistelua yhdistelevä peli.

Pelissä kuullaan Warnerin tv-sarjojen ja elokuvien puolelta tuttuja ääninäyttelijöitä Maisie Williams (), Kevin Conroy (), Estelle (Steven Universe) ja Matthew Lillard (Scooby Doo).

MultiVersus -pelin avoin beta-kokeilu alkaa heinäkuussa 2022 , , ja S sekä -konsoleille, että :lle.