RoboCop: Rogue City -toimintapeli niittää mainetta – katso uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa RoboCop: Rogue City -toimintapeli niittää mainetta – katso uusi esittelyvideo

RoboCop: RogueCity

PAN Visionin jakelema -toimintapeli on julkaisijansa NACONin tähän asti menestynein peli.

MGM-elokuvayhtiön kulttielokuvista tuttu kyborgipoliisi teki uskomattoman paluun uudella pelijulkaisullaan. Jo 1980-luvulla ensiesiintymisensä tehneen lainvalvojan paluu onkin otettu sekä pelaajien että kriitikoiden osalta vastaan erinomaisesti. Huippusuositussa Steam-pelipalvelussa pelin arvosteluista myönteisiä on peräti 92 prosenttia. Lisäksi peliä on pelannut ensimmäisen kahden viikon aikana yli 435 000 pelaajaa, joiden myötä pelisessioita kyseiselle ajanjaksolle on kertynyt lähes kolme miljoonaa kappaletta!

Dystopiaa kuvaavan tulevaisuudennäkymän kääntäminen peliksi konemaisen robottipoliisin silmin katsottuna onkin ollut ilahduttava menestys. Tämä ei ole vailla ansioita, sillä pelin räjähtävä toiminta, elokuville uskollinen tyyli ja ensiluokkainen pelattavuus ovat tuoneet leffoista tutut elementit upealla tavalla koettavaksi.

Toisen RoboCop-elokuvan jälkimaininkeihin sijoittuva tarina avautuu pelaajalle ensimmäisen persoonan kuvakulmasta. Vanha Detroitiin kaupunki on ajautunut kaaokseen, kun lainvalvonta on entistä enemmän retuperällä. Tämän takia tarve RoboCopin kyvyille on entistäkin merkittävämpi. Pelissä intensiivinen toiminta ja toisaalta maltillisempi tutkinta nivoutuvat saumattomasti toisiinsa. Yhtäältä on pelaajan päätettävissä mihin suuntaan nämä päätökset tarinaa ja tapahtumia vievät. Elokuvista tutut hahmot, ympäristöt ja esineet vahvistavat osaltaan pelin ja elokuvien välistä sidettä, mikä onkin ensiluokkaista fanipalvelua laadukkaan pelikokemuksen muodossa.

RoboCop: Rogue City on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että :lle.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.