Robottiarmeijat kukistavat vallankumouksellista vastarintaa historiallisessa Ranskassa Kommentit pois päältä artikkelissa Robottiarmeijat kukistavat vallankumouksellista vastarintaa historiallisessa Ranskassa

Steelrising

Vaihtoehtoiseen historiaan sijoittuva kuvaa 1700-luvun lopun Ranskaa kutkuttavalla tavalla. Kun Pariisi on ajautunut vallankumousyrityksen myötä kaaokseen, on yksinvaltiaan lailla käyttäytyvä kuningas Ludvig XVI kääntänyt uudenlaiset sotajoukkonsa omaa kansaansa vastaan. Tämä uutta teknologiaa hyödyntävä armeija koostuu mekaanisista sotilaista, joilla ei ole inhimillisiä heikkouksia tai moraalisia ongelmia. Robottisotilaat ovat kuuliaisia ja tehokkaita, mutta myös kylmäverisiä ja armottomia.

Soulslike-toimintapelien lajityyppiin lukeutuva kertoo tarinansa Aegis-automatonin eli kehittyneen mekaanisen sotilaan katsantokannalta. Aegis on erilainen ja poikkeava, itsenäisesti ajatteleva automaton. Se osaa kyseenalaistaa moraalisesti kyseenalaiset ja julmat teot. Niinpä se kääntyykin kuninkaan johtamia luojiaan vastaan taistelemaan oikeudenmukaisuuden, vapauden ja veljeyden puolesta. Aegisin tehtävä on kääntää historian kulku ja syöstä ankara kuningas pois valtaistuimeltaan.

-toimintaroolipelissä toisiinsa yhdistyvät roolipelimäiset kehitysaskeleet, jännittävät ja intensiiviset taistelut sekä upea 1700-luvun lopun Ranska. Sen miljöö on kaunis ja historiallisen yksityiskohtainen. Kaupungin kapeat kadut, jylhät muurit ja korkeat katot luovat upean ympäristön kiehtovalle juonenkuljetukselle ja kutkuttaville kohtaamisille.

Matkallaan Aegis kohtaa niin tavallisia rivisotilaita kuin haastavia pomovastuksia. Nämä tekevät taisteluista vaikeita, mutta palkitsevia. Pelaaja voi valita tyylinsä monista eri taistelutekniikoista ja kehittää hahmoaan haluamallaan tavalla. Peli sisältää myös kymmeniä erilaisia aseita, jotka tukevat erilaisia taistelutyylejä monipuolisesti.

Lisäksi pelimaailma on täynnä erilaisia aarteita ja palkitsevia salaisuuksia. Kiehtovan pelijärjestelmän ja taistelumekaniikan ansiosta pelissä on uudelleenpeluuarvoa tulevillekin pelikerroille.

julkaistaan 8. syyskuuta sekä ja Xbox Series X sekä S -pelikonsoleille että :lle.

Kommentoi

The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria

The Division: Resurgence

on julkaissut kaksi uutta esittelyvideota tulevasta ’s Resurgence -toimintapelistä. Ensimmäisellä esittelyvideolla tutustutaan pelin maailmaan ja kuullaan pelin vastaavaa tuottajaa Fabrice Navrezia, joka kertoo pelin ominaisuuksista ja mahdollisuuksista haastattelun yhteydessä. Videolla nähdään myös pelikuvaa sen tapahtumista. Lisäksi mukana on pelin pariminuuttinen esittelyvideo.

Pelin testiversio on nyt pelattavissa ja sen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaupunkiin. Mukana on seitsemän päätehtävää, 12 sivutehtävää ja neljä eri hahmoluokkaa. Näistä viimeisen saa käyttöönsä tasolla 15. Lisäksi mukana on päivittäisiä tehtäviä, avoimen pelimaailman aktiviteettejä ja pelaajien välisiä yhteenottoja.

Pelin testiversio on saatavilla Android-mobiililaitteille ja siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Kommentoi

Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri

Valheim

on julkaissut vihdoin suositun Valheim -pelin uuden Mistlands -biomin ja nyt siitä on saatu animoitu traileri.

Mistlands -biomissa keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Mukana on uudentyyppinen luolasto, uusia pelimekaniikoita ja vastustajia.

ja Mistland -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, :lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta. Peli on parhaillaan 30% alennuksessa.

Kommentoi