ROCCAT julkaisee uuden valkoisen version suosituista langattomista Elo 7.1 Air -PC-pelikuulokkeista Kommentit pois päältä artikkelissa ROCCAT julkaisee uuden valkoisen version suosituista langattomista Elo 7.1 Air -PC-pelikuulokkeista

Roccat ELO Air

julkaisi uuden erottuvan valkoisen värivaihtoehdon langattomille Elo 7.1 Air --pelikuulokkeille, jotka sisältävät valloittavan AIMO RGB -valaistuksen. Elo 7.1 Air on langaton  Elo Series -premium malli, ja arvostelijat sekä fanit ovat ihailleet sitä suuresti ympäri maailman.

Roccat ELO Air

“Elo 7.1 Air white näyttää niin hyvältä, että huomaat heti, kun joku käyttää sitä, ja AIMO-valaistus tekee siitä entistä houkuttelevamman”, sanoi Rene Korte, :n perustaja ja Turtle Beachin -tuotteiden toimitusjohtaja.

Täysin uusi Elo 7.1 Air white on nyt saatavilla valmistajan verkkosivuilta ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä Suomessa 99,99 euron hintaan.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio Football Manager 2022 on saapunut Early Accessiin PC:llä ja Games Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

Football Manager 2022 ilmestyy PC:lle ja :lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel King osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes ilmestyy lokakuun 22. päivä 5, ja S, 4 sekä One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi