ROCCAT julkaisee uudet Elo-sarjan pelikuulokkeet lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa ROCCAT julkaisee uudet Elo-sarjan pelikuulokkeet lokakuussa

ROCCAT ELO 7.1 Air

on julkaisemassa ensimmäiset ensimmäiset uuden -pelivarustesarjansa tuotteet, Elo-sarjan -pelikuulokkeet lokakuussa.

Elo-sarjan kuulokkeet tarjoavat PC-pelaajille täydellisen yhdistelmän ROCCATin palkintoja voittaneesta saksalaisesta muotoilusta ja innovaatiosta ja Turtle Beachin verrattomasta ääniammattitaidosta ja yksinoikeudellisista teknologioista.

ROCCAT ELO

ROCCATin Elo-sarja sisältää kolmet eri kuulokkeet. Niistä jokainen on suunniteltu ensiluokkaisilla ja mukavuuteen keskittyvillä ominaisuuksilla, kuten muistivaahdosta valmistetut tyynyt ja itsesäätyvä, leijuva metallipanta – ne ovat ainutlaatuiset, kestävät ja painottoman istuvat. Kevyiden Elo X -stereokuulokkeiden hinta on 51,99€.

Elo 7.1 USB korottaa panoksia laadukkaalla 7.1-kanavan äänellä, ROCCATin älykkäällä AIMO-valojärjestelmällä, säädettävällä mikrofonin tarkkailulla ja USB-liittimellä. Hinta on 71,99€.

Elo 7.1 Air menee vielä pidemmälle langattomalla yhteydellä. Turtle Beachin patentoitu Superhuman Hearing® -ääniasetus tarjoaa kilpailullista etua ja 24 tuntia kestävän akun. Hinta on 103,99€.

”Elo-kuulokkeet näyttävät, mitä tapahtuu, kun ROCCATin ja Turtle Beachin parhaat puolet yhdistetään. Ja tämä on vasta uusien tarkkuuteen keskittyvien PC-pelivarusteiden ensimmäinen aalto”, toteaa Rene Korte, Turtle Beachin PC-tuotejohtaja.

Kaikki Elo-sarjan kuulokkeet saapuvat osallistuville jälleenmyyjille Suomessa 4. lokakuuta 2020. Tuotteet voi ennakkotilata ROCCATin kotisivuilta.

Kommentoi

FIFA 21 -pelin Global Series käynnistyy jo tällä viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 21 -pelin Global Series käynnistyy jo tällä viikolla

FIFA 21

EA Sports on julkaissut ensimmäiset tiedot sekä trailerin tulevan FIFA 21 -pelin Global Series -sarjasta.

Sarjan ensimmäinen tapahtuma alkaa jo tällä viikolla ja tulevana viikonloppuna pelataan Twitch Rivals Preseason -kutsuturnaus.

FIFA 21 Season Launch

Pelin ääniraita paljastettiin aiemmin tällä viikolla ja se sisältää kappaleita yli sadalta artistilta 23:sta eri maasta. Mukana ovat mm. Dua Lipa, Tame Impala, Anitta, Madame Gandhi, Stormzy ja Charli XCX.

FIFA 21 ilmestyy ensi viikolla lokakuun 9. päivä Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille, sekä :lle. Peli saapuu myös seuraavan sukupolven Playstation 5 ja Xbox Series -konsoleille. Pelin saa maksutta uusille konsoleille, mikäli on ostanut sen nykyisille konsoleille.

Kommentoi

Elite Dangerous -pelin Horizons -lisäosa osaksi peliä ensi kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Elite Dangerous -pelin Horizons -lisäosa osaksi peliä ensi kuussa

Elite Dangerous: Odyssey

Elite Dangerous -avaruusseikkailun lisäosa Horizons on liittymässä osaksi peruspeliä lokakuun 27. päivä. Samalla pelin tuleva Odyssey -lisäosa on saanut uuden esittelyvideon.

Pelin neljäs kausi Odyssey ilmestyy ensi vuoden alussa. Kauden piti alunperin ilmestyä jo joulukuussa, mutta sen julkaisua myöhäistettiin huhtikuussa.

Kauden myötä peliin saadaan odotetut ilmankehään laskeutumiset ja pelaajat pääsevät myös kävelemään planeetoilla. Aiemmin planeettojen tutkiminen on ollut mahdollista ainoastaan Scarab -ajoneuvoilla.

Pelaajat voivat löytää planeetoilta asutuksia ja asemia. Luvassa on myös ensimmäisen persoonan taistelua erilaisilla aseilla. Voit myös lyöttäytyä yhteen kavereidesi kanssa. Tätä varten peliin tuodaan uusi sosiaalinen keskus, josta pelaajat voivat ostaa päivityksiä, aseita ja muita varusteita.

Luvassa on myös uudenlaisia tehtäviä, jotka liittyvät diplomatiaan, kaupankäyntiin sekä taisteluun. Näitä tehtäviä tullaan saamaan uusilta NPC -hahmoilta.

Elite Dangerous: Odyssey ilmestyy ensi vuoden alussa.

Kommentoi