Roccat julkaisee uudet langattomat Syn Pro Air -pelikuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat julkaisee uudet langattomat Syn Pro Air -pelikuulokkeet

Roccat Syn Pro Air

laajentaa -pelikuulokkeiden rivistöä täysin uudella, ensiluokkaisella langattomalla Syn Pro Airilla, jossa on immersiivinen 3D-ääni.

Roccat Syn Pro Air

Roccat on paljastanut uraauurtavan lisäyksen ROCCAT:n kuulokelinjaan – kokonaan uusi Syn Pro Air ensiluokkainen langaton PC-pelikuuloke, joka ottaa ansaitun paikkansa palkitun PC-brändin parhaana langattomana vaihtoehtona. Syn Pro Air on täydellinen yhdistelmä ROCCAT:n saksalaista muotoilua ja suunnittelua sekä Turtle Beachin ääniosaamista ja patentoituja teknologioita.

Tuloksena on tyylikäs kuulokemikrofoni, joka selvästi osoittaa ROCCAT:n ominaista tyyliä, pitkää akunkestoa ja AIMO:n älykästä RGB-valaistusta, joka loistaa kauniisti Bionic Shellin läpi. Se sisältää myös Stellar Wireless -teknologian, joka on tehokkaan 3D-äänikokemuksen pääominaisuus. Syn Pro Air sisältää myös Turtle Beachin ainutlaatuiset ominaisuudet kuten Superhuman Hearingin®, joka tuo kilpailuetua pelaamisen aikana, hyvin herkän TruSpeak™ -mikrofonin, joka varmistaa, että sinut kuullaan aina selkeästi, ja silmälasiystävälliset ProSpecs™ -korvatyynyt.

”Syn Pro Air on ehdottomasti paras pelikuulokkeemme ikinä”

René Korte, ROCCAT:n -PC-oheislaitteiden perustaja & toimitusjohtaja

ROCCAT:n Syn Pro Air on nyt ennakkotilattavissa suoraan valmistajalta sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltä Suomessa ja on saatavilla 157,99 euron hintaan.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.