Roccat julkaisee uudet langattomat Syn Pro Air -pelikuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat julkaisee uudet langattomat Syn Pro Air -pelikuulokkeet

Roccat Syn Pro Air

laajentaa -pelikuulokkeiden rivistöä täysin uudella, ensiluokkaisella langattomalla Pro Airilla, jossa on immersiivinen 3D-ääni.

Roccat Syn Pro Air

on paljastanut uraauurtavan lisäyksen ROCCAT:n kuulokelinjaan – kokonaan uusi Pro Air ensiluokkainen langaton -pelikuuloke, joka ottaa ansaitun paikkansa palkitun PC-brändin parhaana langattomana vaihtoehtona. Syn Pro Air on täydellinen yhdistelmä :n saksalaista muotoilua ja suunnittelua sekä Turtle Beachin ääniosaamista ja patentoituja teknologioita.

Tuloksena on tyylikäs kuulokemikrofoni, joka selvästi osoittaa :n ominaista tyyliä, pitkää akunkestoa ja AIMO:n älykästä -valaistusta, joka loistaa kauniisti Bionic Shellin läpi. Se sisältää myös Stellar Wireless -teknologian, joka on tehokkaan 3D-äänikokemuksen pääominaisuus. Pro Air sisältää myös Turtle Beachin ainutlaatuiset ominaisuudet kuten Superhuman Hearingin®, joka tuo kilpailuetua pelaamisen aikana, hyvin herkän TruSpeak™ -mikrofonin, joka varmistaa, että sinut kuullaan aina selkeästi, ja silmälasiystävälliset ProSpecs™ -korvatyynyt.

Pro Air on ehdottomasti paras pelikuulokkeemme ikinä” – René Korte, :n Turtle Beach --oheislaitteiden perustaja & toimitusjohtaja

:n Pro Air on nyt ennakkotilattavissa osoitteessa www.roccat.com sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltä Suomessa, ja on saatavilla 20. kesäkuuta, 2021, 157.99 euron hintaan.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio Football Manager 2022 on saapunut Early Accessiin PC:llä Steam ja Epic Games Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Steam Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

Football Manager 2022 ilmestyy PC:lle ja OSX:lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel King osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes ilmestyy lokakuun 22. päivä Playstation 5, Xbox Series X ja S, Playstation 4 sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi